*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Φεβρουαρίου

Να τιμήσουν ΕΒΕ Ξάνθης, Εμπορικός σύλλογος και Ομοσπονδία το…Orange που δεν…απέργησε!

04 Φεβρουαρίου

*Οι απεργοσπάστες θα πρέπει από σήμερα να ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ εις υγείαν των …υπολοίπων κορόϊδων που αγωνίζονται και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑI! Και ιδίως όταν λειτουργούν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ με ..."μαϊμού" κυκλοφοριακό κόμβο!
Δεχτήκαμε δεκάδες τηλέφωνα επαγγελματιών γιατί εις υγεία των υπολοίπων καταστηματαρχών σε όλη την πόλη και πέριξ, το γνωστό καφέ μπαρ restaurant ORANGE δεν συμμετείχε στην σημερινή καθολική 24ωρη απεργία των Φορέων της Ξάνθης, αλλά «διαφημίζοντας» ότι είναι το…μοναδικό ανοιχτό μαγαζί, κατάφερε να έχει…ουρές αυτοκινήτων μέχρι και έξω (σ.σ. υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί λειτουργεί ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ με «μαϊμού κυκλοφοριακό» κόμβο –στο τοπογραφικό η είσοδος εμφανίζεται πίσω από το…κατάστημα!!! Εισαγγελέας;)
-Μετά λοιπόν από τον σημερινό ...προσωπικό «θρίαμβο» των συγκεκριμένων επιχειρηματιών εις υγείαν των…υπολοίπων κορόϊδων επιχειρηματιών καφέ, ταβερνών κλπ που ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ τους, προτείνουμε να ..τιμηθεί η κυρία Μάρθα για το σημερινό «επιχειρηματικό» της…δαιμόνιο, τόσο από το ΕΒΕ Ξάνθης, όσο και από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών αλλά και τον Εμπορικό σύλλογο Ξάνθης, γιατί…οικονόμησε και είχε πενταπλάσιες παραγγελίες από τις υπόλοιπες μέρες! Ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήταν ΚΛΕΙΣΤΟΙ όλη την ημέρα, κάτι το πρωτοφανές και ιστορικό για την Ξάνθη...
-Οι «απεργοσπάστες» θα πρέπει από σήμερα, να…ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ! (σ.σ. Και το ίδιο ισχύει βεβαίως και για το Fresco του φίλου μου Μπάμπη Χατζημεστή και τον Ρόϊδο που διατείνονται οτι άνοιξαν, γιατί θα...άνοιγε το Orange!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »