*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Φεβρουαρίου

Σεμνά και ταπεινά με τον Πάνο Παπαδόπουλο.

07 Φεβρουαρίου

*Όταν οι ΣΥΡΙΖΑίοι διαμαρτύρονταν και ξεσπάθωναν κατά των πρώην μνημονιακών Κυβερνήσεων Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ με «σημαίες» τους…»γαλάζιους» τότε συνδικαλιστές που την έκαναν για τους «ΑΝΕΛ», όλα ήταν καλά και…»συντρόφια»!
….
*Μαζί στον αγώνα τότε με τον Γαλανόπουλο και τον Μπάμπη Ευστρατίου και οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν την περίοδο εκείνη στο παράρτημα της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης…
-Μαζί κατά των γαλάζιων και πράσινων μνημονίων για μια…καλύτερη μέρα!
-Και φτάσαμε στη κατάληψη του γραφείου του Ζεϊμπέκ Χουσείν με «καλαθοφόρﻨτου…Δήμου Ξάνθης…
Με τους ΣΥΡΙΖΑίους τη μια να ρωτάν γιατί δεν μπήκαν κανονικά από την πόρτα να τους κεράσουν και καφέ κι από την άλλη να ζητάν…παρέμβαση των Εισαγγελέων!
-Πρώτη φορά Αριστερά…!;
*Το πιο ωραίο απ’ όλα; Ενώ ο (παρα)ΣΥΡΙΖΑ σύντροφος Γ. Χατζηθεοδώρου ξέρει ποιος είναι….«χειριστής» καλαθοφόρου στο Δήμο, ρωτάει τον Δήμαρχο Μπάμπη!
-Ουαί γραμματείς…
Είπαμε ότι φταίει για πολλά ο Μπάμπης, όχι όμως και για τον Γαλανόπουλο…Έλεος!
….
*Τι απαντάν οι αντιμνημονιακοί «γαλάζιοι» συνδικαλιστές από την δική τους πλευρά; Ιδού ο Εισαγγελέας…
-Γιατί δεν κάνει μήνυση ο…«αριστερός» Γ. Χατζηθεοδώρου και απλά ρωτάει, «Μήπως θα πρέπει επιτέλους ο Εισαγγελέας να πάρει θέση;»
-Μήπως θα πρέπει επιτέλους να μάθουν οι «σύντροφοι» με τους άριστους νομικούς που διαθέτουν ότι για τα «εγκλήματα» που υπαινίσσονται, δεν μπορεί να πάρει θέση ο Εισαγγελέας αν δεν κατατεθούν εγκλήσεις από αυτούς που «θίγονται» από την υποτιθέμενη «πράξη»;
(σ.σ. Οι «μεγαλοδικηγόροι» που υπαινίσσονται άλλωστε, τους περιμένουν πως και πως…)
….
*Το ίδιο βέβαια δεν μπορεί να ειπωθεί για τον Δήμαρχο Αβδήρων  Γιώργο Τσιτιρίδη, ο οποίος ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ και παρέβη το καθήκον του, δίνοντας αυτοκίνητο του Δήμου Αβδήρων (άσπρο FIAT), να το οδηγούν ως…ΙΧ για να κάνουν «διαφήμιση» της απεργίας, οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ξάνθης, Μπατζακίδης και Δ. Καραπαναγιωτίδης…
-Υπενθυμίζω ότι ο τελευταίος είναι…»αφισάς», ωστόσο εξελέγη παράνομα και παράτυπα Πρόεδρος στο Σωματείο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνες) και εκκρεμεί σε βάρος του μήνυση από την υποψήφια Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Χρυσούλα Γρηγορίου.
Καθότι παρόμοιο κατάστημα δεν διαθέτει! (σ.σ. Και οι αφίσες ή προσκλήσεις δεν αποτελούν προϊόν υγειονομικού ενδιαφέροντος…)
….
*Τι ισχυρίζεται από τη πλευρά του ο Δήμαρχος Αβδήρων; Ότι μαζί με το αυτοκίνητο τους έδωσε και…οδηγό!
-Μόνο που εγώ είδα να το οδηγάει ο Καραπαναγιωτίδης, είδα και τον Μπατζακίδη να το παρκάρει στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης…
Τον «οδηγό» δεν τον είδα! Θα ήταν προφανώς στο συλλαλητήριο αγκαζέ με τον Τσολακίδη και τον Σίσκο…
….
*Τώρα από πού κι ως που ο Γιώργος Τσιτιρίδης που εκλέχτηκε Δήμαρχος Αβδήρων με την στήριξη του….Αλέξανδρου Κοντού και της Νέας Δημοκρατίας, «γλύφει» έτσι τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών…
-Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει!
-Ξέρει από τώρα ο Τσιτιρίδης ότι είναι με ημερομηνία λήξεως Δήμαρχος Αβδήρων….εκτός αν τον προλάβουν οι Ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και «απλώνει» γέφυρα στον ΣΥΡΙΖΑ μπας και του…δώσουν χρίσμα με τη σημαία του «ανεξάρτητου» υποψήφιου Δήμαρχου Αβδήρων…!!!
(σ.σ. Τα ίδια «κόλπα» δεν έκανε και η Εύα Τσακίρη, αφού κόντρα στον Παναγιώτη Σαλτούρο χωρίς την στήριξη Βουρβουκέλη, Ξανθοπούλου και Κίσσα, Δήμαρχος Αβδήρων δεν έβγαινε στον ύπνο της!
….
*Κι ένα σχόλιο για τον «σύντροφο» (παρα)ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Χατζηθεοδώρου. Εντελώς «τυχαία» τον είδα σε ταβέρνα του «Πεζόδρομου» και ξέχασα να  του ευχηθώ τα συγχαρητήριά μου αφού μετά τον Φίλιππα Τσαλίδη που διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος στην Τραινο-Σε και ο σύντροφος Θόδωρος Παπαδόπουλος διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό Α.Ε.
-Πράγματι. «Ξεμπερδέψαμε» για τα καλά με το παλιό, γιατί ήρθε το…παλιότερο!
-Και σ’ ανώτερα…
(σ.σ. Παράπονα πάντως από τους «συντρόφους» Σπίρτζη και Σγουρίδη δεν πρέπει να έχουν…Την προσέχουν και οι δύο την Ξάνθη,  ιδιαίτερα)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »