*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Φεβρουαρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. Σοβαρή βλάβη στο κεντρικό δίκτυο της ΔΕΥΑΞ επί της Ανατ. Θράκης αποκαταστάθηκε αμέσως με παρέμβαση Σδρέβανου.

06 Φεβρουαρίου

Για μια ακόμη φορά μετά από τηλεφωνήματα δημοτών, συνεργείο της ΔΕΥΑΞ παρεβένη και αποκατέστησε σε χρόνο ρεκόρ μετά από παρέμβαση του Προέδρου της εταιρείας Μαρίνου Σδρέβανου την βλάβη που σημειώθηκε επί της οδού Ανατ. Θράκης γωνία Ανδρέου Δημητρίου στη Ξάνθη (σ..σ μπροστά στο ανθοπωλείο Rose) δουλεύοντας επί ώρες.
Η βλάβη εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου και αποκαταστάθηκε λίγες ώρες μετά (γύρω στις 18.30) καθώς τα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ με όλα τα μηχανήματα παρενέβησαν, εντόπισαν και απεκατέστησαν σε χρόνο ρεκόρ την βλάβη που σημειώθηκε με αποτέλεσμα να γεμίσει νερό ο δρόμος, δεχόμενα τα συγχαρητήρια των πολιτών. 
Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους. (σ.σ. Όχι μόνο γκρίνιες, αλλά και τα θετικά της ΔΕΥΑΞ και του Προέδρου της Μαρίνου Σδρέβανου που όλες τις ώρες και μέρες της εβδομάδας, προσπαθεί να "λύνει" τα προβλήματα που εμφανίζονται με το δίκτυο ύδρευσης στη πόλη της Ξάνθης..) 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »