*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Φεβρουαρίου

Με ηγέτη τον Καζάκη, Κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης 2015-16 η Αναγέννηση Θαλασσιάς

08 Φεβρουαρίου
*Νίκησε άνετα τον Παύλο Μελά Κουτσού, με δυο γκολ του Αρχηγού της Παύλου Καζάκη.  Τιμήθηκε ο Μπουραζάνης.
 
 


Η Αναγέννηση Θαλασσιάς δικαίωση τα προγνωστικά που την έφερναν φαβορί του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Ξάνθης 2015-16 κερδίζοντας με 2-0 τον φιλόδοξο πάντα Παύλο Μελά Κουτσού με ηγέτη τον αρχηγό του Γιάνη Καζάκη που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.
Τον τελικό παρακολούθησαν και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης με τον Πρόεδρο της Skoda Ξάνθη Άρη Πιαλόγλου.
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Από την αρχή του παιχνιδιού η Αναγέννηση Θαλασσιάς μπήκε δυνατά πιέζοντας να βάλει γρήγορα μάλιστα το πρώτο γκολ κάτι που κατάφερε μόλις στο 6’ με γκολ του Καζάκη και ευθύνη της άμυνας του Παύλου Μελλά Κουτσού που τον είχε αφήσει αφύλακτο και χωρίς δυσκολία έγραψε το 0-1.
Ο ίδιος παίχτης στο 38’ έκανε το 2-0 με τον Παύλο Μελά Κουτσού να προσπαθεί να μειώσει το σκορ αλλά να έχει ελάχιστες ευκαιρίες, αφού η άμυνα και το κέντρο της Αναγέννησης κυριαρχούσαν στο γήπεδο.
Ημίχρονο 2-0.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κουτσού προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και είχε μια φλύαρη υπεροχή χωρίς ωστόσο και πάλι να κάνει τη μεγάλη φάση.  
Μάλιστα στο 69′  και πάλι ηομάδα της Θαλασσιάς άγγιξε και το τρίτο γκολ όμως το σουτ εκτός περιοχής του Πέτρου Πεντεζίδη κατέληξε στο δοκάρι του Καρασερίδη. Ευκαιρίες έχασαν από Αναγέννηση και οι Στέλιος Τουργαϊδης και Χριστοφορίδης.
Κορυφαίος του αγώνα φυσικά και της ομάδας του ο αρχηγός της Αναγέννησης και σκόρερ των τερμάτων Γιάννης Καζάκης,Καλύτερος απο τον Παύλο Μελά Κουτσού ο Χρήστος Λαζαρίδης.
Στις βραβεύσεις της βραδιάς, ειδική διάκριση δόθηκε στον Κώστα Μαντζαρίδη
Ειδική απονομή έγινε στον Κ. Μαντζαρίδη που πήρε το βραβείο Fair Play, ενώ τιμήθηκαν και οι Πρόεδροι των ομάδων. Τέλος τιμήθηκε από την ΕΠΣ Ξάνθης και ο διαιτητής του τελικού Χριστόδουλος Μπουραζάνης που το καλοκαίρι εγκαταλείπει την διαιτησία και θεωρείται ο διαιτητής με τις μεγαλύτερες συμμετοχές στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης.
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ( προπνητής: Σ. Καρασερίδης): Βιττής, Σίμος, Κουμψάκης, Παράσχου, Μπάτζιος (54′ Μιχαηλίδης), Αρκούδας, Μπίρτσης, Καλτσίδης (76 Γκίννης), Χατζηνίκος(82′ Πορφυράκης), Λαζαρίδης, Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ(προπονητής: Γ. Αποστολίδης): Περπερής, Κελλίδης, Μαντζαρίδης Κ (55′ Κοτζάκελης), Σαρηγιαννίδης Αλ., Μπαϊρακταρίδης, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Σαρηγιαννίδης Π., Χριστοφορίδης, Καζάκης(79′ Κοτζακελίνης), Πεντεζίδης Πετρ.(70′ Χατζηπαρασκευάς)
 *Περισσότερα, στον έντυπο ΜΑΧΗΤΗ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »