*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

Παλιοφέγγαρα πολλά....ο ήλιο και η ¨"ντουντούκα" στους δρόμους νάναι καλά!

31 Ιουλίου


Οι αθλιότητες και τα ψέματα του Σταμάτη Μαλέλη και των υπαλλήλων των αφεντικών-μεγαλοκαναλαρχών και της Digea, για τα Περιφερειακά κανάλια…
Οι αθλιότητες του Σταμάτη Μαλέλη και των υπαλλήλων των αφεντικών-μεγαλοκαναλαρχών, για τα Περιφερειακά κανάλια και η κατάντια της μαχόμενης δημοσιογραφίας, δεν είχαν όρια στην συνέντευξη τύπου που έδωσαν...
Είπαν που είπαν τα δικά τους οι καναλάρχες και μέτοχοι της Digea και σε κάποια πράγματα θα συμφωνήσουμε μαζί τους, όπως αυτό της πολυφωνίας που αποτελεί το ύψιστο αγαθό για μια Δημοκρατία κι ότι όσο πιο πολλά κανάλια τόσο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός….
Απο την άλλη όμως να τα βάζουν με την Κυβέρνηση γιατί δεν....ζητάει απο τα Περιφερειακά κανάλια, αυτά που απαιτεί απο τους μεγαλοκαναλάρχες!
-Ίδια είμαστε βρε Μαλέλη, που απο μαχόμενος δημοσιογράφος και ρεπόρτερ, εμφανίστηκες δυστυχώς στην συνέντευξη τύπου ως....εκπρόσωπος "τσάτσος" των εργολάβων της....αντικειμενικής πληροφόρησης;
-Τα αφεντικά σας ανεβάζανε και κατεβάζανε μέχρι σήμερα ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ στην Ελλάδα....
-Τα αφεντικά σας ΑΡΜΕΓΑΝΕ την Κρατική διαφήμιση και δεν δίνατε ούτε ψίχουλο στους...ασήμαντους και μικρούς της επαρχίας πλην ελαχίστων.
-Τα αφεντικά σας  χρησιμοποιούσανε τα ΚΑΝΑΛΙΑ τους για να παίρνουν τα δημόσια έργα και τις κρατικές επιχορηγήσεις των κομμάτων....
-Και τα αφεντικά σας επέβαλαν στις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και του Σαμαρά, να μην παίρνουν ούτε ένα ευρώ τα Περιφερειακά κανάλια από το 30% της κρατικής διαφή
Οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ λέει τον Τηλεοπτικών σταθμών εμβέλειας, έδωσαν συνέντευξη τύπου...Ποιοί;
-Μήπως οι υπάλληλοι των αφεντικών; Γιατί δεν εμφανίστηκαν στην συνέντευξη τύπου ο Αλαφούζος, αγκαζέ με τον Μπόμπολα, τον Μαρινάκη, τον Βαρδινογιάννη, τον Ψυχάρη και τον Κοντομηνά;
Να δούνε οι τηλεθεατές την ΑΛΗΘΙΝΗ Ελλάδα των ανθρώπων που «διδάσκουνε»…δημοκρατία και μιλάνε για τα 100.000 ευρώ των συγγενών της Βαλαβάνη, όταν αυτοί κουβαλούσανε σε…τσάντες τα εκατομμύρια Ευρώ στις Τράπεζες της Ελβετίας!
-Ναι κάποτε θα «κλείσουμε», «εκβιαστές» της ελεύθερης έκφρασής μας..! Όχι όμως μόνο εξ’ αιτίας των τηλεοπτικών Νόμων που αλλάζουν κάθε τόσο ανάλογα με τα «κέφια» των εκάστοτε κυβερνήσεων…
Αλλά εξ’ αιτίας όλων αυτών των τηλεοπτικών «αφεντικών-νονών», που θέλανε τα Περιφερειακά και τοπικά κανάλια να «φυτοζωούνε», για να…»κυβερνάνε» αυτοί καλύτερα τον τόπο!
Κοίτα ποιοι μιλάνε…
-Αυτοί που κόντρα στα capitol controls των Τραπεζών, εκβιάζουνε τα Περιφερειακά κανάλια με "μαύρο", μόνο και μόνο για να συνεχίζει να "βασιλεύει" και να "κυριαρχεί" η δική τους Τηλεοπτική Ελλάδα! Των αποκλεισμών, των εκβιασμών και των μεγαλοσυμφερόντων τους...
Π. Π.

30 Ιουλίου

Κατά πάσα πιθανότητα, αίσιο τέλος θα έχουν νέες διαπραγματεύσεις του Χρήστου Πανόπουλου με τον Τάσο Παπάζογλου

30 Ιουλίου


OVIDIU Herea!-Πήρε ηγέτη, πήρε παιχταρά!
Σύμφωνα με τα Ρουμανικά ΜΜΕ ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο ώστε να επιτευχθεί συμφωνία με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς, είχαν συνεργαστεί στην Ραπίντ Βουκουρεστίου όταν πρώτος διετελούσε χρέη προπονητή.
Παίκτης με προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του, φουριόζος, με καλή τεχνική, αλλά και καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αφού σε 53 αγώνες με τη Σιόν τα τελευταία δύο χρόνια μέτρησε 11 γκολ και 10 ασίστ! Σίγουρα μια πολύ καλή προσθήκη στη φαρέτρα του Ρουμάνου προπονητή και αν αποδώσει στην Ξάνθη όπως στις προηγούμενες ομάδας σε ένα χρόνο από τώρα θα έχουμε να λέμε πολλά για αυτόν! Να πούμε πως έχει εμπειρία και από το Γιουρόπα Λιγκ, αφού τη σεζόν 2011-2012 με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου έπαιξε σε 6 αγώνες, ενώ είναι και εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Ρουμανίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή OVIDIU HEREA.»
Στο μεταξύ αποκλειστικές πληροφορίες του "Μ" αναφέρουν οτι κατά πάσα πιθανότητα αίσιο τέλος θα έχουν οι νέες διαπραγματεύσεις Πανόπουλου με τον Τάσο Παπαζάογλου, αφού ο τελευταίος δεν βρήκε ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα, επιστρέφει στο κέντρο της άμυμας της Ξάνθης.
Ο ΡΑΖΒΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΡΤΣΕΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ-Ράζβαν Λουτσέσκου: «Οφείλω τα πάντα στον πατέρα μου»
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο ματς όπου είχε αντίπαλο τον πατέρα του πριν από 10 χρόνια (Ραπίντ Βουκουρεστίου-Σαχτάρ) αλλά και πόσο τον βοήθησε στη ζωή του.
«Είναι δύσκολο να μιλάω για εκείνον. Έχουμε ένα δέσιμο που πολλοί θα ήθελαν. Είμαστε μία ενωμένη οικογένεια.
Έζησα μαζί του και είδα πολλά πράγματα. Δεν σταματούσε να μου λέει: 'Κοίτα, θα κάνεις αυτό ή εκείνο στη ζωή σου'.
Έβλεπα όμως τον τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε τα πράγματα, τον τρόπο που δούλευε, το πάθος του για ποδόσφαιρο.
Μου μετέδωσε τη φιλοσοφία του για την ζωή αλλά και το ποδόσφαιρο. Του οφείλω όλα τα ωραία που έζησα», τόνισε αρχικά ο 46χρονος προπονητής για να προσθέσει:
«Είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από φτωχή οικογένεια. Είχε την επιθυμία να μάθει, να πάει μπροστά στη ζωή του και κατάφερε να φροντίσει την οικογένεια του.
Διδάχθηκε να μην δέχεται, αλλά να προσφέρει. Δεν τον νοιάζουν τα δώρα, αλλά το πως να μας ευχαριστεί».
ΤΡΑΙΝΟΣΕ:Απευθείας σύνδεση Αθήνας- Αλεξανδρούπολης

 

Απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθήνας- Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε από την Τετάρτη 29 Ιουλίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η βραδινή αμαξοστοιχία 500 (στο εξής μετονομάζεται σε 600) με ώρα αναχώρησης 23:55 από τον σταθμό Αθηνών, θα έχει τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη με ώρα άφιξης 13:37, αντί τον σταθμό της Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, η αμαξοστοιχία 501 (στο εξής μετονομάζεται σε 601) θα αναχωρεί από τον σταθμό της Αλεξανδρούπολης με ώρα αναχώρησης 15:43 αντί του σταθμού της Θεσσαλονίκης, με τελικό προορισμό τον σταθμό Αθηνών με ώρα άφιξης 05:01.
Επιπλέον από την Τετάρτη 29/07/2013 έως 01/09/2013, λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης εν όψει της θερινής περιόδου, αναστέλλονται ορισμένα τοπικά δρομολόγια στο τμήμα μεταξύ Αθήνας και Οινόης.
Συγκεκριμένα αναστέλλεται η κυκλοφορία των παρακάτω συρμών:
Αθήνα- Οινόη:
Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 3530 (αναχώρηση 04:33) και 4530 (αναχώρηση 15:19).
Οινόη- Αθήνα:
Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 3531 (αναχώρηση 05:29), 4539 (αναχώρηση 06:22), 1537 (αναχώρηση 07:20) και 4531 (αναχώρηση 17:27).
Περισσότερες πληροφορίες στο επιβατικό κοινό παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

ΔΠΘ: Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση»
 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου   και το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), οργανώνουν Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση»
Σκοπός του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού προγράμματος είναι η παροχή μεταπτυχιακής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου  και η ανάπτυξη εξειδικευμένων δεξιοτήτων από τους συμμετέχοντες φοιτητές, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και τις προκλήσεις των φορέων της  Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Επιχειρείται μια διεπιστημονική προσέγγιση των κρίσιμων ζητημάτων οργάνωσης και λειτουργίας  της τοπικής αυτοδιοίκησης η οποία διασφαλίζεται από το συνδυασμό θεωρητικής και εμπειρικής γνώσης και τη διδασκαλία εξειδικευμένων μεθοδολογικών εργαλείων τα οποία ανταποκρίνονται στο ιδιαίτερο περιβάλλον και τις μεταρρυθμιστικές προκλήσεις της Ελληνικής τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 με τρία παράλληλα τμήματα: Στην Αθήνα (εγκαταστάσεις ΕΕΤΑΑ- Μυλλέρου 73-77), Θεσσαλονίκη (εγκαταστάσεις ΑΠΘ) και Κομοτηνή (εγκαταστάσεις ΔΠΘ). Η διάρκεια σπουδών είναι 12 μήνες και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά είναι εως τις 31/08/2015.
Περισσότερες πληροφορίες: www.econ.duth.gr και www.eetaa.gr/pms
Το ΔΔΠΜΣ «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» αποτελεί προσπάθεια, επιθυμία για συμβολή, και στοίχημα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων μας για την αναβάθμιση της αποτελεσματικότητας και την εύρυθμη λειτουργία ενός από τους σημαντικότερους κοινωνικούς και πολιτικούς θεσμούς της χώρας μας όπως αυτός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παραμένουμε  στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση κρίνετε αναγκαία.
Με τιμή
Ευάγγελος Δρυμπέτας
Πρόεδρος
Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Έρχεται η Ντέλια και αρχίζουν… τσιφτετέλια – Απίστευτες ατάκες στο twitter
 


Η άφιξή της στην Αθήνα κατάντησε… ανέκδοτο, αλλά έφθασε η στιγμή που πολλοί χρήστες του διαδικτύου (και όχι μόνο) περίμεναν με αγωνία! 
Η “εκλεκτή” του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου αναμένεται το απόγευμα στην Αθήνα και στο Twitter έχουν ξεκινήσει το… καλωσόρισμα από χθες! Απολαυστικό!
#Erxetai_I_Delia και θα τους βάλει να κλείσουν τα air conditions για περικοπή εξόδων
#Erxetai_I_Delia κι αρχίζουνε τα τέλια.
Α’ι’ντε πως χορευουν τα καγκελιααααα,οταν #Erxetai_I_Delia

Αριστερή Πλατφόρμα: Το έκτακτο συνέδριο δεν έχει κανένα νόημα
 «Η σύγκληση Εκτάκτου Συνεδρίου το φθινόπωρο, μετά δηλαδή την ψήφιση στη Βουλή της μνημονιακής συμφωνίας που θα έχει δεσμεύσει τη χώρα, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα, αφού οι Σύνεδροι θα κληθούν εκ των υστέρων να επικυρώσουν τετελεσμένα άκρως επιζήμια για τη χώρα" αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε στην Κ.Ε μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης η Αριστερή Πτέρυγα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής προτείναμε την άμεση σύγκληση Διαρκούς Συνεδρίου, προκειμένου τ 000030DA κόμμα να συζητήσει συντεταγμένα πριν συναφθεί και έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η νέα μνημονιακή συμφωνία.
Το σώμα του Διαρκούς Συνεδρίου συγκροτείται από τους συνέδρους του Ιδρυτικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και επομένως είναι το πλέον αρμόδιο συλλογικό σώμα που μπορεί να διασφαλίσει την αντιμνημονιακή και ριζοσπαστική πορεία και φυσιογνωμία του κόμματος και την ενότητα του.
Το Διαρκές Συνέδριο, υπερασπιζόμενο το Πρόγραμμα και το Καταστατικό που το ίδιο κατά την ίδρυση του κόμματος ψήφισε, έχει την καταστατική και δημοκρατική υποχρέωση να καλέσει την κυβέρνηση να τηρήσει τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και τη λαϊκή εντολή που έλαβε στις εκλογές της 25ης Γενάρη και στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη για τερματισμό των μνημονιακών πολιτικών λιτότητας και σε αυτήν την κατεύθυνση να επεξεργαστεί άμεσα εναλλακτική λύση απέναντι στους εκβιασμούς των δανειστών.
Η προσπάθεια να μην εγκλωβιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα νέο μνημόνιο έχει μέγιστη σημασία για το ίδιο το κόμμα και την προοπτική του και κυρίως για το μέλλον του τόπου και του λαού.
Η σύγκληση Εκτάκτου Συνεδρίου το φθινόπωρο, μετά δηλαδή την ψήφιση στη Βουλή της μνημονιακής συμφωνίας που θα έχει δεσμεύσει τη χώρα, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα, αφού οι Σύνεδροι θα κληθούν εκ των υστέρων να επικυρώσουν τετελεσμένα άκρως επιζήμια για τη χώρα.

30 Ιουλίου

Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΑ "ΚΑΨΟΝΙΑ" ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ E-VALUE

30 Ιουλίου
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ

ΚΕΦΑΛΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!! ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
 *Απίστευτη δικαιολογία της εταιρείας! Χαρακτήρισε.....«βιωματική άσκηση προσομοίωσης» τα καψούνια του διευθυντή της!
….
Έντονη αίσθηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία αλλά και τα εργατικά σωματεία η καταγγελία εργαζόμενης στον "ΜΑΧΗΤΗ" για το "καψόνι" που τους έκανε διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας στο τμήμα του προκειμένου να κάνουν περισσότερες...πωλήσεις αλλά και επειδή με τον αυταρχικό αυτό τρόπο διοικεί. 
Αναλυτικότερα: Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ξάνθης καταγγέλλει την διοίκηση της Ε-VALUE για τα «καψόνια» διευθυντικού στελέχους σε βάρος των εργαζομένων σε....στρατιωτικό στυλ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Μετά τα νέα «γυμνάσια» που κάνουν στους εργαζόμενους η «αριστερή» κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το νέο τρίτο μνημόνιο, η εργοδοσία της E-VALUE βάλθηκε να προσθέσει στο όλο πάζλ και ασκήσεις «ακριβείας» όπως λέγεται στην στρατιωτική ορολογία, στην εκπαίδευση των υπαλλήλων της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στον τοπικό τύπο υπήρξε καταγγελία εργαζόμενης, από την εταιρία της E-VALUE, ότι «διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας την Πέμπτη 23/6, οργισμένος για την μικρή παραγωγή των εργαζομένων, τους σήκωσε όρθιους με τα… χέρια ψηλά στο τμήμα τους, για αρκετή ώρα, σε στρατιωτικό στυλ». Μετά το δημοσίευμα, μέλη του ΔΣ του σωματείου μας την Τετάρτη 29 Ιουλίου, συναντήθηκαν με στελέχη της E-VALUE ζητώντας εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν. Οι ιθύνοντες προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, λέγοντας ότι πρόκειται για μία «βιωματική άσκηση προσομοίωσης». Γνωρίζαμε ότι προσομοίωση κάνουν οι αστροναύτες της NASA, οι αξιωματικοί του στρατού στα οπλικά συστήματα, αλλά όχι οι εργαζόμενοι στις τηλεπικοινωνίες.
Η καθημερινότητα στην E-VALUE επιφορτίζεται:
► Από την εργασιακή ανασφάλεια, με τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός μήνα.
► Από πίεση πάνω στην εργασία, για να «μειώσουμε» τους χρόνους, να «πέσουν» οι αναμονές, να κάτσουμε λίγο παραπάνω χωρίς διάλειμμα για να «κάνουμε πώληση».
► Από επαγγελματικές ασθένειες, που συχνά συνάδελφοι υποφέρουν από τενοντίτιδες, πονοκεφάλους, πόνους στα αυτιά και ένα σωρό προβλήματα που δημιουργούνται από την εργασία σε τηλεφωνικό κέντρο.
Αν σε όλη αυτή την κατάσταση προστεθούν και τα «καψόνια» για το κυνήγι των τεράστιων κερδών και μάλιστα σε έναν όμιλο όπως ο ΟΤΕ, που αποτελεί έναν από τους πιο κερδοφόρους στην Ελλάδα, η κατάσταση αυτή όχι μόνο μας διαλύει, αλλά πλέον θίγει και την αξιοπρέπεια μας σαν εργαζόμενους, σαν ανθρώπους.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Όλα όσα συμβαίνουν στην συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι καινούργια, τέτοιες πρακτικές χρησιμοποιεί η εργοδοσία όταν κατ΄ ελάχιστον πέφτουν τα κέρδη τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσουν οι πρακτικές και οι συμπεριφορές της εταιρίας τύπου «καψονιού». Σας καλούμε να μην υπομένετε το φόβο και την τρομοκρατία, με την λογική «δεν πειράζει», «τουλάχιστον εδώ πληρώνομαι».
Καμία ανοχή, καμιά υπομονή, απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές ανεξάρτητα στο ποιος τις εκφράζει. Είναι πρακτικές τις εργοδοσίας για να φοβίσει ακόμη περισσότερο τους εργαζόμενους.
Δε μπορούμε άλλο να σακατευόμαστε για τα κέρδη τους και να μας πετάνε ένα κομμάτι ψωμί και να λέμε και ευχαριστώ. Εμείς με τη δουλειά μας φέρνουμε τα κέρδη σε κάθε εταιρία, εμείς με τον κόπο μας.
Χρειάζεται να οργανωθούμε ΤΩΡΑ στο σωματείο μας, να μιλήσουμε και να σχεδιάσουμε πως θα σπάσουμε το φόβο και την τρομοκρατία μέσα στη συγκεκριμένη εταιρία, να σχεδιάσουμε και να διεκδικήσουμε όλα όσα μας ανήκουν. Μισθούς που να καλύπτουν τις δικές μας ανάγκες, ωράρια εργασίας, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Ο καθένας μόνος του δε μπορεί να καταφέρει τίποτα. Οργανωμένοι, ενωμένοι ο ένας συνάδελφος με τον άλλον σαν μια γροθιά μπορούμε να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε.
Η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι η δημιουργία σωματειακής επιτροπής, στο χώρο της E-VALUE.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 11 πμ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ & ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
«Η ΕΣΕΕ διαμαρτύρεται για την υπολειτουργία των υποεπιτροπών στις τράπεζες και την άνιση αντιμετώπιση στα αιτήματα έγκρισης συναλλαγών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με το εξωτερικό»
Με αφορμή την υπολειτουργία που έχει παρατηρηθεί στο έργο των αρμόδιων υποεπιτροπών στις τράπεζες και την μη ανταπόκρισή τους στα αιτήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για εγκρίσεις συναλλαγών με το εξωτερικό, μετά τη χαλάρωση των capital controls, η ΕΣΕΕ απέστειλε προς τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Σταθάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Μάρδα, τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος κ. Στουρνάρα και την Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κα Κατσέλη, επιστολή την οποία και κοινοποίησε στις διοικήσεις των τραπεζών με το κάτωθι περιεχόμενο:
 «Η ΕΣΕΕ, εκφράζει την απογοήτευσή της και μεταφέρει την έντονη διαμαρτυρία των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων για τις σημαντικές έως επ’ αόριστον καθυστερήσεις στην έγκριση αιτημάτων εισαγωγών με τα απαιτούμενα εμβάσματα εξωτερικού, κάτι που υπονομεύει τις όποιες προσπάθειες για σταθεροποίηση της κατάστασης στην ελληνική αγορά.
Η δημιουργία επιτροπών διαχείρισης αιτημάτων ανά τράπεζα για εμβάσματα εξωτερικού, που αποτέλεσε πρόταση της ΕΣΕΕ, είχε ως βασικό στόχο την άμεση διευθέτηση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, εν μέσω ελέγχων κεφαλαίων.  Αυτή η διαδικασία θα έπρεπε εξαρχής να λειτουργεί υπέρ των επιχειρήσεων που έχουν οικονομικές συναλλαγές με επιχειρήσεις του εξωτερικού και να διευκολύνει την διεξαγωγή και την ολοκλήρωσή τους. Αντίθετα, ωστόσο, με τα συμφωνηθέντα, φαίνεται ότι οι συγκεκριμένες επιτροπές προσεγγίζουν «συντηρητικά» τα χιλιάδες αιτήματα που έχουν κατατεθεί από ΜμΕ, με αποτέλεσμα αυτά στην πράξη να παραβλέπονται.
Επιπλέον, παρατηρείται ένα έλλειμμα ενημέρωσης των εμπλεκομένων και χρησιμοποιούνται διάφορες δικαιολογίες για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημαντικά προβλήματα επικοινωνίας των αιτούντων με τα απρόσωπα «control centers» των τραπεζικών επιτροπών.
Δυστυχώς, είναι απογοητευτικό, στο έστω και μικρό «παράθυρο» που άνοιξε να μην χωρούν οι Μμε επιχειρήσεις και μετά από μία εβδομάδα η αγορά να διαμαρτύρεται έντονα και απόλυτα δικαιολογημένα για την συγκεκριμένη κατάσταση. Η ΕΣΕΕ επισημαίνει ότι στην ουσία επιχειρήσεις, Κυβέρνηση και Τράπεζες έχουν στην διάθεσή τους μόλις δύο εργάσιμες ημέρες για να διασώσουν έναν «χαμένο» μήνα, δεδομένου ότι μετά από το πέρας αυτών των δύο ημερών, τον Αύγουστο, κλείνουν τα περισσότερα εργοστάσια στην Ευρώπη.  Συνακόλουθα, η Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ζητάει από τους Υπουργούς, την Τράπεζα Ελλάδος και την ΕΕΤ να παρέμβουν, ώστε τα επόμενα δύο 24ωρα, να μπουν σε άμεση προτεραιότητα με χρονική σειρά, τα αιτήματα των Μμε επιχειρήσεων, να αρθούν οι δυσλειτουργίες και ο διαχωρισμός μικρών και μεγάλων πελατών από τις συγκεκριμένες επιτροπές και να γνωστοποιηθούν στον εμπορικό κόσμο οι οδηγίες της Τράπεζας της Ελλάδος προς τις Τράπεζες και αντίστοιχα προς τα 2.500 υποκαταστήματα αυτών, που μέχρι τώρα είναι αδρανή. Η ΕΣΕΕ ζητάει άμεσες και συντονισμένες κινήσεις, ώστε οι επίσημες ανακοινώσεις της περασμένης εβδομάδος, να αρχίσουν να ανταποκρίνονται στην υποσχόμενη χαλάρωση των τραπεζικών εργασιών. Αποτελεί  προτεραιότητα, προς όφελος της χώρας μας, να βγει η αυτοχρηματοδοτούμενη ελληνική επιχειρηματικότητα από το αδιέξοδο περιβάλλον που δυστυχώς έχει δημιουργηθεί».
Περαιτέρω, η ΕΣΕΕ ενημέρωσε για τη δημιουργία μίας μακράς λίστας «ξεχασμένων» μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που από την έναρξη της εφαρμογής των capital controls μέχρι και σήμερα, έχουν πολλάκις καταθέσει αιτήματα έγκρισης συναλλαγών, χωρίς καμία ανταπόκριση. Αναλυτικά και επώνυμα η «λίστα αναμονής» είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων, προκειμένου να εξετάσουν γιατί τα συγκεκριμένα αιτήματα δεν είχαν την τύχη να ενταχθούν στα ημερήσια 3,4 εκ. ευρώ, ανά τράπεζα και στα συνολικά 17 εκ. ευρώ την ημέρα των 5 ελληνικών τραπεζών, από την προηγούμενη Πέμπτη 23/7, όταν μάλιστα πρόκειται για το 70% των αιτημάτων και για πολύ μικρότερα ποσά του ορίου των 100.000 ευρώ.
Τέλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης ζήτησε συνάντηση με την Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας κα Λούκα Κατσέλη, προκειμένου να συζητηθούν προτάσεις συνεργασίας για την λειτουργία της αγοράς, των επιχειρήσεων και των Τραπεζών τόσο στο παρόν προβληματικό μεταβατικό στάδιο, όσο και μέσα στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται.
Σύλληψη 39χρονου στην  Αλεξανδρούπολη

με 72 φαρμακευτικά δισκία 

Συνελήφθη την Τετάρτη (29-7-2015) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι εντόπισαν στην κατοχή του 72 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων XANAX και MYLAN, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

30 Ιουλίου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στις ελληνικές επιχειρήσεις εξ’ αιτίας των Capital Controls!

30 Ιουλίου
Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή για τον Υπουργό Οικονομικών κ.Τσακαλώτο και τον Υπουργό Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ.Γ. Σταθάκη

Σοβαρά προβλήματα εξ’ αιτίας των Capitol Controls αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις, αναφέρει με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή για τον Υπουργό Οικονομικών κ.Τσακαλώτο και τον Υπουργό Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ.Γ. Σταθάκη ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός.
Στην ερώτησή του ο κύριος Κοντός τονίζει χαρακτηριστικά. «Πότε θα αρθούν οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν με τα capital controls, που ήταν αποτέλεσμα του καταστροφικού για την κοινωνία και την οικονομία δημοψηφίσματος που προκήρυξε η Κυβέρνηση;»
Η ερώτηση του βουλευτή Ξάνθης αναφέρει τα παρακάτω:
Αθήνα,  29  Ιουλίου 2015
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ 
1) Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο
2) Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη
ΘΕΜΑ: «Προβλήματα στις ελληνικές επιχειρήσεις εξαιτίας των capital controls»
Η λειτουργία του τραπεζικού συστήματος και η επιβολή των capital controls από την Κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει ασφυξία σε πολλές Ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες με οριστική διακοπή της λειτουργίας τους ή μεταφοράς τους σε γειτονικές χώρες.
Οι εισαγωγικές επιχειρήσεις , είτε πρώτων υλών, είτε τελικών προϊόντων και υπηρεσιών αδυνατούν να εξοφλήσουν τους προμηθευτές τους στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να εισάγουν τις αναγκαίες ποσότητες για τη συνέχιση της παραγωγικής τους δραστηριότητας.  Ενδεικτικό είναι ότι οι αιτήσεις Ελληνικών επιχειρήσεων για αποστολές εμβασμάτων στο εξωτερικό που αφορούν πληρωμές πρώτων υλών και εμπορευμάτων ξεπερνούν τις 6.000 ενώ πάνω από 4.500 containers είναι μπλοκαρισμένα στα τελωνεία. Οι Ελληνικές εξαγωγές αντιμετωπίζουν επίσης τεράστια προβλήματα λόγω της τραπεζικής αργίας, εξαιτίας της οποίας και οι επιχειρηματικές συναλλαγές, που αγγίζουν τα 6 δις ευρώ και αφορούν κυρίως διακίνηση επιταγών και συναλλαγματικών από πληρωμή δανείων κ.λ.π., έχουν παγώσει.
Παράλληλα, λόγω της έλλειψης ρευστότητας των πολιτών, η αγοραστική κίνηση έχει υποστεί καθίζηση, με αποτέλεσμα οι έμποροι και οι επαγγελματίες να οδηγούνται σε απόγνωση και να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η βύθιση της πραγματικής οικονομίας, η αύξηση της ανεργίας και η δημιουργία ελλειμμάτων, τα οποία για να καλυφθούν είναι βέβαιο ότι θα επιφέρουν επιπρόσθετα δυσμενή μέτρα στην κοινωνία.
Κατόπιν τούτων ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
1)Πότε θα αρθούν οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν με τα capital controls, που ήταν αποτέλεσμα του καταστροφικού για την κοινωνία και την οικονομία δημοψηφίσματος που προκήρυξε η Κυβέρνηση;

30 Ιουλίου

Τούρκος καναλάρχης πολιορκεί τη Θράκη

30 Ιουλίου
Ο πάμπλουτος πρώην υπουργός, Τζαβίτ Τσαγλάρ, πρόσωπο - κλειδί στα υπόγεια σχέδια της Άγκυρας στη Θράκη, αποκαλύπτει αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η εφημερίδα αποκαλύπτει μάλιστα τον κύριο Τζαβίτ Τσαγλάρ που κατάγεται από την Ιτέα Κομοτηνής το τελευταίο διάστημα πληθαίνει τις εμφανίσεις του στο πλευρό υπουργών του Ερντογάν που επισκέπτονται τη Θράκη
Το δημοσίευμα αναφέρει τα παρακάτω:
Θεωρείται ένα από τα πρόσωπα - κλειδιά του σχεδίου της Τουρκίας για την «κοσοβοποίηση» της Δυτικής Θράκης. Ο «φανατικός» Τζαβίτ Τσαγλάρ, πρώην υπουργός στην 49η κυβέρνηση του Ντεμιρέλ, που κατάγεται από την Ιτέα Κομοτηνής, το τελευταίο διάστημα πληθαίνει τις εμφανίσεις του στο πλευρό υπουργών του Ερντογάν που επισκέπτονται τη Θράκη. Ο σκιώδης επιχειρηματίας εκμεταλλεύεται τις «ρίζες» του προκειμένου να ασκεί επιρροή στους Έλληνες μουσουλμάνους, ενώ δεν φοβάται να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να «αγοράζει» συνειδήσεις και οπαδούς για την Ημισέληνο.
Ο ζάπλουτος καναλάρχης, του οποίου το ιδιωτικό τζετ είχε χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά του Οτσαλάν στην Τουρκία, πλέον έχει αναλάβει… πόστο για να στηρίξει το σχέδιο «ανεξαρτητοποίησης» της Θράκης.
Μάλιστα, πηγές της εφημερίδας «δημοκρατία» αναφέρουν ότι στο πρόσωπό του ο Ερντογάν έχει βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του απερχόμενου προξένου στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί, καθώς ο επιθετικός χαρακτήρας του Τσαγλάρ είναι αυτό ακριβώς που ψάχνουν στην Τουρκία για τη Θράκη.
Σε αυτό το πλαίσιο το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι που του ανήκει στην Τουρκία προβάλλει συνεχώς γιορτές του τουρκικού προξενείου στη Θράκη κι εκδηλώσεις, με σαφή προβοκατόρικο προσανατολισμό. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος αποτελεί και σημαντικό χρηματοδότη του σκοτεινού σχεδίου τουρκοποίησης που εφαρμόζεται στη Θράκη, αναμένοντας να αντλήσει σημαντικά οφέλη από τυχόν επιτυχία στο μέλλον.
Ο Τσαγλάρ αποτελεί έναν στυγνό, σκληρό επιχειρηματία, που κατάφερε στο παρελθόν να φτάσει ως τη θέση του υπουργού, χάρη στις γνωριμίες και στην οικογενειακή περιουσία του. Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου στη Θράκη ήταν ο άνθρωπος που τον συνόδευε σε κάθε του βήμα, ενώ μίλησε και από το βήμα της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής.
Μεταξύ άλλων ανέφερε στο γνωστό αλυτρωτικό ύφος που χρησιμοποιούν όλοι οι πράκτορες της Ημισελήνου: «Η μητέρα μου και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου για να απομακρύνουν τη νοσταλγία τους για την τουρκική σημαία πήγαιναν στο προξενείο της Κομοτηνής. Είμαστε παραγωγικοί άνθρωποι. Ξέρουμε πάντα να δουλεύουμε και να νοσταλγούμε την πατρίδα μας την Τουρκία. Είμαστε ένα ισχυρό κράτος 83.000.000 ατόμων».

30 Ιουλίου

Η Σύγκλητος του ΔΠΘ καταδικάζει τα δημοσιεύματα και τις ανώνυμες καταγγελίες κατά του Πρύτανη

30 Ιουλίου
 
Θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα προς διαφύλαξη του
κύρους και της αξιοπιστίας του Δ.Π.Θ, αναφέρει σε ψήφισμα της η Σύγκλητος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με αφορμή τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος των πρώην πρυτάνεων Καραμπίνη και Σιμόπουλου. 
Αναλυτικά:
Το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται στα Μ.Μ.Ε. δημοσιεύματα που
λειτουργούν συκοφαντικά για τις διαδικασίες διαγωνισμών του Δημοκριτείου
Πανεπιστημίου Θράκης. Αυτά, παράλληλα με αναφορές και ανώνυμες καταγγελίες,
εμποδίζουν την εύρυθμη ακαδημαϊκή λειτουργία.
Τα μέλη της Συγκλήτου του Δ.Π.Θ. με πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας
ιδιαίτερα του θέματος σίτισης των φοιτητών του, έχοντας αναλυτικά ενημερωθεί
και ομόφωνα αποφασίσει τις διαδικασίες, δηλώνουμε μετ' επιτάσεως το ψευδές,
αβάσιμο, αθέμιτο και αντιδεοντολογικό των δημοσιευμάτων αυτών, τα οποία και
καταδικάζουμε.
Τα μέλη της Συγκλήτου του Δ.Π.Θ. θεωρούμε ότι όλα αυτά βλάπτουν κυρίως
την ακαδημαϊκή οντότητα του Δ.Π.Θ. ως Πανεπιστημίου, που κάτω από ιδιαίτερες
συνθήκες επιτελεί έργο ακαδημαϊκό και εθνικό, το οποίο αναγνωρίζεται απ' όλους
τους εθνικούς φορείς αλλά και από την παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα.
Το Πανεπιστήμιο έχει να επιδείξει έντονη διεθνή δραστηριότητα τόσο με
συνέδρια όσο και με ερευνητικά προγράμματα. Οι επιστημονικές συνεργασίες με
άλλα Πανεπιστήμια του εξωτερικού και εσωτερικού, καθώς και με Ερευνητικά
Ιδρύματα, του επιτρέπουν να δημιουργεί ανταγωνιστικό επιστημονικό στελεχιακό
δυναμικό και παραγωγή νέας γνώσης.
Τα μέλη της Συγκλήτου του Δ.Π.Θ. λειτουργούμε και θα λειτουργούμε με
αυστηρό οδηγό το Νόμο, τη μόνη διαδικασία που κατοχυρώνει την
αποτελεσματικότητατης ακαδημαϊκής δεοντολογίας.
Τα μέλη της Συγκλήτου, έχοντας λάβει γνώση όλων των εγγράφων που
εστάλησαν προς απάντηση σε αναφορές και καταγγελίες που στρέφονται κατά της
διοίκησης του Δ.Π.Θ.:

30 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

30 Ιουλίου
*Μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώνεται κάθε μέρα πρωί και βράδυ στο φοβερό «VERANDA» του Κώστα Δημητρακάκη στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 41-43! Το μαγαζί έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς πελάτες του που το επιλέγουν για τον καφέ, το ποτό τους, το φαγητό τους μετά τις 18.00 δοκιμάζοντας τα νόστιμα πιάτα του αλλά για τα cocktails του! Ένα μαγαζί που ξεχωρίζει στη πόλη μας και ήδη έχει γίνει από τον πρώτο κιόλας καιρό λειτουργίας του το Νο1 θερινό στέκι της Ξάνθης!

*Μάλιστα στο «VERANDA» κάθε Τετάρτη ξεχωρίζουν και οι βραδιές cocktail που διοργανώνονται στον ατμοσφαιρικό εξωτερικό χώρο του μαγαζιού όπου δεν πέφτει καρφίτσα κάθε εβδομάδα! Μοναδικές βραδιές με όλα τα cocktails της αρεσκείας σας  μόνο με 5 ευρώ! Γιατί στο «VERANDA» ζούμε φανταστικές στιγμές και περνάνε οι ώρες μας όμορφα. Επιλέξτε το και θα με θυμηθείτε! Το τηλέφωνο του μαγαζιού είναι το 2541064635.

*Την εκλεκτή της καρδιάς του Λία παντρεύεται ο δημοφιλής dj Κώστας Σπυριάδης την άλλη Παρασκευή στο δημοτικό κατάστημα Ξάνθης! Η είδηση του γάμου τους έγινε επίσημη πια με την ανακοίνωση στην «Α» όπως είδαμε χθες. Εύχομαι τα καλύτερα και στους δυο και με το καλό να γίνουν και γονείς!

*Στο υπέροχο εστιατόριο- cafe bar «ΞΑΝΘΙΠΠΗ»  γευμάτισαν οι ηθοποιοί της παράστασης «ΟΙ ΤΕΝΟΡΟΙ» που απόλαυσε το θεατρόφιλο κοινό της Ξάνθης το βράδυ της Δευτέρας! Μάλιστα οι πρωταγωνιστές του ξεκαρδιστικού θεατρικού έργου δεν παρέλειψαν να βγουν και μια αναμνηστική φωτό αφού γευμάτισαν και ιδού! Βλαδίμηρος Κυριακίδης- Θανάσης Τσαλταμπάσης- Κωσταντία Χριστοφορίδου, Άννα Μενενάκου και Βιβή Κόκα με τα υπέροχα κορίτσια της «ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ»!
…..

*Σίγουρα λόγω κεκτημένης ταχύτητας έγραψα προχθές για τον Κώστα Κοτόπουλο ότι ήταν ιδιοκτήτης του «AMMOS» με αφορμή την παρουσία του εκεί όπου διοργανώθηκε και το  live του Άγγελου Δήμου! Φυσικά δεν ισχύει αφού το «AMMOS» το έχει ο Σ. Καρατσομπανάκης. Ας το διορθώσω λοιπόν σήμερα γιατί όχι τίποτα άλλο αλλά θα προλάβω και την «τσούχτρα» πριν γράψει πάλι τις κακίες της.

*Από τη Γερμανία χαιρέτισε τους φίλους του στο facebook ο γνωστός dj Τόρης Παπαδήμας με φοβερές πράγματι φωτογραφίες από το μέρος που πήγε μόνιμα να μείνει με την Κωνσταντίνα και την κορούλα τους Ναταλία. Το σχόλιο του κάτω από τις φωτό του; «Σαν την Ελλάδα ΔΕΝ έχει»!!! Πάντως να ευχηθώ ολόψυχα στον Τόρη   να του πάνε όλα κατ’ ευχήν!!!

*Με μεγάλη επιτυχία προ ημερών έμαθα ότι διοργανώθηκε από το διμηνιαίο περιοδικό της Ξάνθης αλλά και ολόκληρης της ΑΜΘ το «GO THRAKI» του εκδότη Πέτρου Γίση! ένα σούπερ πάρτι σε γνωστό beach bar της Θάσου με επίτιμες καλεσμένες την ηθοποιό του σήριαλ «Μπρούσκο» Ανατολή Γρηγοριάδου και την εκρηκτική dj Mariando!

30 Ιουλίου

SEE THROUGH

30 Ιουλίου
Άκουσον!
Άκουσον!
*Φόβο και τρόμο προκάλεσε σε πολλούς αυτοδιοικητικούς η είδηση για την προφυλάκιση του πρώην ισχυρού πολιτικού άνδρα του Δήμου Ξάνθης Θεολόγου Καλαϊτζή...
...
*Ειδικά αυτοί που πέρασαν μάλιστα και από τα Δ.Σ. της «αμαρτωλής» ΕΑΠΑΞ, τρέμουν μην αρχίσει ο Καλαϊτζής και «μιλάει» παίρνοντας στο λαιμό του κι αυτούς που τώρα παριστάνουν τον.... «ψόφιο κοριό» κι ότι δήθεν δεν γνώριζαν τίποτα από τις «αμαρτωλές» ιστορίες της εταιρείας...
.....
*Νομικοί κύκλοι επίσης αναφέρουν ότι ήταν μέγα λάθος του Θεολόγου να αμφισβητήσει την «μαύρη τρύπα» των 860.000 ευρώ με αποτέλεσμα η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τα χρέη της «αμαρτωλής» εταιρείας που επαναλαμβάνω και πάλι ότι τα χρέη της ξεπερνάνε τα δυο εκατ. ευρώ!
.....
*Για έναν πάντως είμαι απολύτως σίγουρος ότι «δεν γνώριζε» τίποτα από την διαχείριση του Θεολόγου και τα «έργα» του ή τον ρόλο της  ΕΑΠΑΞ στις δημοτικές εκλογές...
Και αναφέρομαι φυσικά στον Μανώλη Τσέπελη που ήταν μέλος στο Δ.Σ. και της ΕΑΠΑΞ αλλά και της ΕΤΕΝΕΞ που στην ουσία ήταν «παράρτημα» της ίδιας εταιρείας επίσης με γενικό δερβέναγα φυσικά τον Θεολόγο Καλαϊτζή...
......
*Θα «μιλήσει» ο Καλαϊτζής ή θα αναλάβει όλα τα «βάρη» της «μαύρης τρύπας» στους ώμους του; είναι το ερώτημα της κοινωνίας...αφού στις δαπάνες της ΕΑΠΑΞ υπάρχουν και τεράστιες αγορές σε καύσιμα, κρέατα, διαφόρων χρηματικών ποσών σε διάφορους, έλλειψη παραστατικών κλπ που κατά περίεργη σύμπτωση, αφορούν κυρίως....προεκλογικές περιόδους επί Αειμνήστου Φ. Αμοιρίδη ακόμη!
….
 «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» στο ξεροχείμαρρο Δοξάτο Δράμας
Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Δοξάτου διοργανώνει το «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» στο πάρκο 5Χ5 στον ξεροχείμαρρο Δοξάτου.
Μια εκδήλωση για τη περιοχή, που έγινε πλέον θεσμός.
Στο φετινό «φεγγάρι» θα γλεντήσουμε με λαϊκούς- παραδοσιακούς ήχους και προβλέπεται τρελό ξεφάντωμα! Θα λειτουργεί και barbecue στο χώρο της εκδήλωσης
…..

Σαφάρι» για τις αποδείξεις ξεκινά η Εφορία
Αν βγείτε από ένα κατάστημα στο οποίο μόλις αγοράσατε ένα προϊόν ή από ένα ιατρείο και σας ζητήσουν την απόδειξη ή πληροφορίες για τις ιατρικές υπηρεσίες που λάβατε, μην εκπλαγείτε. Οι ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων έχουν λάβει εντολή να ζητούν αποδείξεις και από τους πελάτες κατά την έξοδό τους από καταστήματα, ιατρεία, φροντιστήρια και συνεργεία σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η φοροδιαφυγή στην πιο απλή της μορφή- ίσως και την πιο προσοδοφόρα για τους φοροφυγάδες- με την μη έκδοση αποδείξεων.
Οι οδηγίες που έχει δώσει στα ελεγκτικά κλιμάκια, μέσω εγκυκλίου της, η ΓΓΔΕ Κ. Σαββαϊδου είναι απολύτως σαφείς. «Κάθε συνεργείο μερικού επιτόπιου ελέγχου όταν διαπιστώνει διακίνηση αγαθών στο δρόμο ή έξοδο πελατών από κάθε είδους επαγγελματική εγκατάσταση πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών, θα ζητά το προβλεπόμενο από το νόμο παραστατικό διακίνησης ή πώλησης. Εφόσον διαπιστωθεί ότι εκδόθηκε το προβλεπόμενο από το νόμο παραστατικό, θα σημειώνονται τα στοιχεία του εκδότη (ονοματεπώνυμο ή επωνυμία, Α.Φ.Μ., διεύθυνση, αρμόδια Δ.Ο.Υ.). Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει λόγος για την είσοδο των μελών του συνεργείου στην επαγγελματική εγκατάσταση του επιτηδευματία».
…..

Σεισμός 4 Ρίχτερ μεταξύ Δράμας και Ξάνθης
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την αυτόματη λύση του EMSC), σημειώθηκε το τα ξημερώματα της Τρίτης (28/7), στις 04:03, στην Ανατολική Μακεδονία.
Η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου δίνει το σεισμό στα 3,4 Ρίχτερ.
Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 36χλμ. βορειοανατολικά της Δράμας και 41χλμ. βορειοδυτικά της Ξάνθης.
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στο 1χλμ. σύμφωνα με το EMSC.
…..

Σαμοθράκη: Μισή τιμή σε όλους
τους κατασκηνωτικούς χώρους
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σαμοθράκης αποφάσισε και προχωράει σε μείωση κατά 50% των τιμών στους κατασκηνωτικούς χώρους, για την φετινή περίοδο.
Με αυτή του την κίνηση, ο Δήμος Σαμοθράκης θέλει να προσελκύσει τουρίστες, να τους προσφέρει φθηνές διακοπές και παράλληλα να μειώσει στο ελάχιστο δυνατό την ελεύθερη κατασκήνωση.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Σαμοθράκης:
 «Ο Δήμος Σαμοθράκης στην περίοδο της οικονομικής κρίσης προχωρά με μια σημαντική μείωση παρέχοντας την δυνατότητα φθηνών διακοπών ενώ συγχρόνως δίνει ένα σημαντικότατο κίνητρο προκειμένου να περιορίσει την ελεύθερη κατασκήνωση.
Η ελεύθερη κατασκήνωση λόγω της ορεινής και πυκνόφυτης φύσης του νησιού ενέχει πολλαπλούς κινδύνους τόσο για τους κατασκηνωτές όσο και για τους μόνιμους κατοίκους ενώ δημιουργεί εστίες ρύπανσης ιδιαίτερα σε δύσβατα σημεία και στα ρέματα. Ο Δήμος Σαμοθράκης ανταποκρινόμενος στο καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας θεωρεί υποχρέωση του να υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο το νησί, τους κατοίκους αλλά και τους ίδιους τους κατασκηνωτές.
Ζητάμε από τους φίλους επισκέπτες να σεβαστούν και να βοηθήσουν την τοπική κοινωνία στην προσπάθεια της να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών αλλά και στην προστασία του νησιού»
....

Απαλλακτική εισήγηση για Μαρινάκη!
Η εισήγηση του αντιεισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Τζιμπλάκη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι απαλλακτική και όπως όλα δείχνουν δεν θα οδηγηθεί σε δίκη!

Στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων του 2011 ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντιμετώπιζε τρεις κατηγορίες, απλής συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση, απλή συνέργεια σε εκβίαση με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου, κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ΄ εξακολούθηση και δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος αθλητικού αγώνα, εκ της οποίας το αποτέλεσμα επήλθε. Ωστόσο, η εισήγηση και του αντιεισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Τζιμπλάκη είναι απαλλακτική για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Βέβαια, πιθανότατα την Παρασκευή θα γίνει γνωστό το βούλευμα του συμβουλίου Εφετών! Παράλληλα, η πρόταση του Ιωάννη Τζιμπλάκη έχει 84 κατηγορούμενους για το «Koriopolis» και όχι 93 που ήταν στην αρχική πρόταση.

30 Ιουλίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

30 Ιουλίου
Η μεγάλη μέρα των ορκωμοσιών φτάνει! Αύριο  Παρασκευή 31/7 λοιπόν το «MY CLUB» σας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη κέφι και πολύ ποτό! Τιμή φιάλης 60 ευρώ για όλους. Ρεζερβέ: 6982 854688. Μη λείψει κανείς!
……..

Μετά τα live στο Ο.Α.Κ.Α. , τα δημοψηφίσματα, την κρίση, το τσουνάμι και όλες τις φυσικές καταστροφές, το συγκρότημα  «2 λαλούν και 2 την παίζουν» απόψε κάνει φοβερή εμφάνιση στο μαγαζί «LIBRE COCKTAIL BAR» στην οδό Μαυρομιχάλη 5.
Έναρξη στις 21.30. Είσοδος ελεύθερη!!!

* Κάθε Πέμπτη βράδυ γίνεται χαμός με το δημοφιλές, εκπληκτικό και φοβερό πάρτι «Hall of fame» στο «Prestige»  με κομμάτια house & RnB που θα σας ξεσηκώσουν! Στα decks ο μοναδικός Δημήτρης Κορώσης! Έναρξη στις 22.00 . Ρεζερβέ: 6955005313.

Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Νεοχωρίου Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 1η Αυγούστου στις 21.00 στο «Υφαντουργείο». Τα μέλη του Συλλόγου σας περιμένουν σε μια μοναδική βραδιά με πλούσιο ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα.

Τη Τρίτη 11 Αυγούστου 2015 στις 21.00 στο γήπεδο του Νέου Ζυγού θα γίνει ο καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Ποντίων Χορευτών Ν. Ξάνθης «ΟΙ ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ» με τους καλλιτέχνες: Γ. Ορφανίδη- Π. Ασλανίδη- Μ. Ιορδανίδη- Αντώνη Νικηφορίδη- Τάσο Πετρόπουλο- Δημήτρη Κυριακίδη- Στέλιο Κολοβό- Γιώργο Μοσχοφίδη. Είσοδος 10 ευρώ με φαγητό. Για παιδιά έως 10 ετών είσοδος δωρεάν.

Την θερινή τους κατασκήνωση θα πραγματοποιήσουν η 3η Ομάδα Προσκόπων Δράμας και η 12η Ομάδα Προσκόπων Τριανδρίας Θεσσαλονίκης στο Δάσος της Ελατιάς, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κρύας Βρύσης, του Νομού Δράμας από της 30/7/2015-09/08/2015.

30 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

30 Ιουλίου
Με....εργοταξιακό ρεύμα, αλλά λειτουργεί κανονικά η πισίνα του Αγκόρτσα!

(σ.σ. Με πιστοποίηση της Διεύθυνσης Υγιεινής Ξάνθης κ.Ζαγναφέρη;;;)

Κατόπιν τούτων ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
-Πότε θα αρθούν οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν με τα capital controls, που ήταν αποτέλεσμα του καταστροφικού για την κοινωνία και την οικονομία δημοψηφίσματος που προκήρυξε η Κυβέρνηση;
(Από την ερώτηση του βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού για τους Έλληνες επιχειρηματίες)
-Την...Πρωταπριλιά ή όταν η Ελλάδα επανακτήσει την αξιοπιστίας της από τους εταίρους της. Θέλει κι ερώτημα...
….

Ως μέλος της κυβέρνησης, η σημερινή μου παρουσία εδώ καταδεικνύει δύο πράγματα: Την επιβεβαίωση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεκινά έναν αγώνα κατά της διαφθοράς και του πάσης φύσεως οικονομικού εγκλήματος, όπως επίσης και ότι πολιτικά είμαστε στο πλευρό και στηρίζουμε τη προσπάθεια όλων αυτών των λειτουργών του ελληνικού Δημοσίου...
(Από τις δηλώσεις του Υφυπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ)
-Και προσωπικό ζήτημα το θέμα της καταπολέμησης της διαφθοράς για τον Τέρενς.
….

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Του έγραψα κι άλλη φορά του γνωστού Γ. Σιδηρόπουλου, «μη ξύνεσαι στη γλίτσα του τσομπάνη...», για θέματα που στο παρελθόν όχι μόνο σιωπούσες, αλλά και...λιβάνιζες (την περίοδο της παντοδυναμίας τους), τους τότε διοικούντες!
Και αναφέρομαι βέβαια στα συνεταιριστικά εργοστάσια για την ΣΕΒΑΘ επί Μαρουφίδη, Ράπτη, Στολίδη κλπ όπου ενώ τότε μόνο εγώ ασκούσα κριτική, οι σημερινοί «κατήγοροι», ήταν οι...υπερασπιστές των τότε διοικήσεων!
-Καθυβρίζοντας ...εμένα!!!
....
*Έγραψε επίσης χθες ο Giannis αναφερόμενος στο θέμα του Θεολόγου, και «ξεχνώντας» προφανώς ότι η ΤΟΛΜΗ (τους) παραμονές εκλογών του 2010, «πίεζε» τον Λάκη Στυλιανίδη να συμπεριλάβει εκ νέου στο ψηφοδέλτιό του τον κ.Καλαϊτζή, διότι γνώριζε την....Τοπική αυτοδιοίκηση κι ήταν έμπειρο στέλεχός της:
 «Από την πλευρά μας εκφράσαμε ξεκάθαρα  την άποψή μας για το τι ήταν η ΕΑΠΑΞ, τι ρόλο έπαιζε και τα λάθη, ηθελημένα ή ακούσια, έγιναν και το λάθος του ίδιου του Θ. Καλαϊτζή να “εκτίθεται”  ποινικά όλα αυτά τα χρόνια.   Φυσικά ήταν τόσο περίπλοκη η κατάσταση, η μετοχική σύνθεση και οι συμμετοχές, ή “ευκινησία” οι δανεισμοί κλπ,  που έμοιαζε με συνεταιριστικό εργοστάσιο!»
.....
*Μπορεί να μας δείξει φίλτατε Giannis έστω ένα δημοσίευμα από εκείνη την...ξεκάθαρη άποψη για την ΕΑΠΑΞ; Φυσικά όχι...γιατί δεν υπήρχε ποτέ!
-Φίλος σας  ήταν τότε και ο Ράπτης και ο Θεολόγος, όπως κι ο Τσέπελης φυσικά...
-Ενώ η πιο φανατική οπαδός του Στολίδη, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ήταν η υπάλληλος του ΙΝΕ και στενή σου συνεργάτης Μαρία Κώστογλου.
-Γιατί λοιπόν τότε ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΤΕ τίποτα, αυτά που εκ του ασφαλούς γράφετε...τώρα;
....

Γιατί δεν πας στον Σιδηρόπουλε στον Εισαγγελέα να τα καταθέσεις;
Ο όψιμος κατήγορος των συνεταιριστικών εργοστασίων Giannis Sidiropoylos που τίποτα δεν έγραφε βέβαια την περίοδο που λειτουργούσαν, έγραψε χθες μεταξύ των άλλων και το παρακάτω αποκαλυπτικό σχόλιο.
«Και αν στα συνεταιριστικά είχαν το know how να κλείσουν τις “δουλειές” τους, να εξαφανίσουν τα στοιχεία και να μείνουν όλοι ατιμώρητοι -και ευυπόληπτοι- δεν συνέβη το ίδιο με την ΕΑΠΑΞ, για πολλούς λόγους. (εκεί πχ τα αρχεία εξαφανίζονται με “πλημμύρες” και δεν καταστρέφονται χωρίς δικαιολογία). Βέβαια ακόμη και στα συνεταιριστικά όμως  οι φάκελοι ξανανοίγουν ακριβώς γιατί οι εποχές αυτές τέλειωσαν».
-Αφού ξανανοίγουν βρέ λαλίστατε Σιδηρόπουλε, γιατί δεν τολμάς να γράψεις ονόματα; Γιατί κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις; Ποιοι εξαφάνισαν τα στοιχεία που αναφέρεις;
-Γιατί δεν πας στον Εισαγγελέα να τα καταθέσεις αυτά που ΤΩΡΑ και εκ των υστέρων αποκαλύπτεις;
.....

Στο ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης ο Τέρενς για παραεμπόριο και λαθρεμπόριο από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα!
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ μαζί με το στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Δρ. Ιωάννα Γκέργκη, επισκέφτηκαν χθες τα γραφεία του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης, όπου το θέμα που κυριάρχησε  ήταν - εκτός των άλλων – το αυξανόμενο παραεμπόριο και λαθρεμπόριο από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Ο Τέρενς Κουίκ για όλα τα ευρήματα του θα ενημερώσει τα μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής για τη Πάταξη της Διαφθοράς στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της, ενώ είναι φανερό αυτή το φορά το «παραεμπόριο» και το «λαθρεμπόριο» από την γειτονική χώρα, βρήκαν τον.... «μάστορά» τους!
.....

Συνάντηση των εκπροσώπων των τηλεοπτικών σταθμών της ΑΜΘ
σχετικά με την διαβούλευση για τον νέο τηλεοπτικό νόμο.
Ενόψει της διαβουλεύσεις για τον ΝΕΟ τηλεοπτικό νόμο που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά άμεσα την διαμόρφωση του νέου περιφερειακού τηλεοπτικού τοπίου σχετικά με την τοπική ενημέρωση, συνάντηση θα πραγματοποιήσουν οι εκπρόσωποι των Περιφερειακών καναλιών την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 20.00 στο Ξενοδοχείο «Airotel Galaxy» στην Καβάλα.
Τα θέματα προς συζήτηση θα είναι…
1.Αριθμός δημοπρατούμενων Περιφερειακών Αδειών Περιεχομένου τηλεοπτικών σταθμών.
2.Τιμή εκκίνησης δημοπρατούμενων Αδειών
3.Κριτήρια συμμετοχής στην δημοπράτηση όπως…
·Καθορισμός Μετοχικού κεφαλαίου,
·Αριθμός Απασχολούμενου προσωπικού, Τεχνολογικός Εξοπλισμός, Κτηριακές υποδομές.

30 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

30 Ιουλίου
Οι Πόντιοι Πιλάτοι που "σιωπούν" τώρα υποκριτικά....
Κι άντε ο Θεολόγος Καλαϊτζής, εκτός της μεγαλομανίας του και των φιλοδοξιών του που ξεπερνούσαν την πολιτική ανικανότητά του, ήταν αυτός που ήταν...!
Οι πρώην Δήμαρχοι που τον είχαν Νο 2 στις θητείες τους και παρά τα επί 20ετία και πλέον πρωτοσέλιδα του "Μαχητή" για την "αμαρτωλή" ΕΑΠΑΞ και για την "επίδειξη"....δύναμης του Θεολόγου που μπαινόβγαινε κι έκανε ότι ήθελε στο Δήμο Ξάνθης...
-Δεν γνώριζαν τίποτα; Αθώες "περιστερές";
Και το ίδιο ισχύει βέβαια και για την Ιερά Μητρόπολη και για το Πανεπιστήμιο και τους λοιπούς μετόχους της "αμαρτωλής" ΕΑΠΑΞ και φυσικά...για το σύνολο των λεγόμενων "επαγγελματιών" δημοτικών συμβούλων, οι περισσότεροι απο τους οποίους ήταν μέλη των Δ.Σ. στην ΕΑΠΑΞ!
-Ο Θεολόγος Καλαϊτζής στη φυλακή, αλλά κι αυτοί συνειδητά ή ασυνείδητα συμμετείχαν στο μεγάλο "φαγοπότι"....Άλλοι με φιλέτα κι άλλοι βέβαια με κοκαλάκια..! Δεν αισθάνεται ούτε ένας απο αυτούς τύψεις;
(Σ. Σ. Εδώ πριν λίγους μήνες πρωτοκλασάτος της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης τον....βράβευε για τους αγώνες του για την Νέα Δημοκρατία! Και τώρα επιχαίρουν…)
……

ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ….. «ΤΣΟΥΝΑΜΙ»!
Όσο προχωράει η έρευνά μου  για τα έργα και τα… «θάματα» του αντιδήμαρχου Δόμησης Απόστολου Αγκόρτσα στο «άβατο» της Αγριάνης, τόσο περισσότερο παθαίνω πλάκα με αυτά που ανακαλύπτω…
Μάλιστα τα νέα έγγραφα που έφτασαν στα χέρια μου είναι τόσο αποκαλυπτικά, που θα φέρουν σε δύσκολη θέση και κάποιες δημόσιες υπηρεσίες που έκλεισαν τα μάτια επί χρόνια καλύπτοντας τις παρανομίες και τα σκάνδαλα του συγκεκριμένου κυρίου…
Απόστολε (πες το και στον φίλο σου τον Μούρκα..), έρχεται «τσουνάμι» πραγματικό!
….

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ Η «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΗ;
Ρωτάω και ξαναρωτάω, τόσο τον Δήμο Ξάνθης όσο και την Τεχνική υπηρεσία,  για το πόσο τους κοστίζει σε καύσιμα το πολυτελές  τζιπ του Τσέπελη, ούτε φωνή όμως, ούτε ακρόαση…
Και βέβαια ο αντιδήμαρχος εξακολουθεί να το κυκλοφορεί σε καθημερινή βάση και να κάνει τις βόλτες του στη πόλη…
Αλήθεια αυτά που «παθαίνει» τώρα ο Θεολόγος ο κολλητός του, τον «προβλημάτισαν» καθόλου;
Ή μήπως κι αυτός δεν γνώριζε  τι συνέβαινε στην….»αμαρτωλή» ΕΑΠΑΞ και ιδίως στην προεκλογική περίοδο!