*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

SEE THROUGH

01 Δεκεμβρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Δεν είναι θέμα στείρου εθνικισμού, ούτε «ψευτομαγκιάς» και «ψευτοπαλικαριάς»... Είναι θέμα ειλικρίνειας! Κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχαν ποτέ οι γείτονές μας οι ΤΟΥΡΚΟΙ! Πονηροί πάντα, συμφεροντολόγοι και αδίστακτοι!
Και δεν αναφέρομαι στο λαό, αλλά τους Σουλεϊμάν και τα ανδρείκελά τους στην εξουσία...
......
*Αναφέρομαι στον αιχμηρό τρόπο με τον σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter τις συνεχιζόμενες τούρκικες παραβιάσεις στο Αιγαίο, κάνει που δεν αποτόλμησε ποτέ κανείς από τους Yes Men που μας κυβερνούσαν...
 «Ευτυχώς που οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο ήταν οι δικοί σας απέναντι στους ρώσους», είπε ο πρωθυπουργός στον τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου, στο περιθώριο της συνοδού Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας δια μέσω twitter!
……
*Και συνέχισε και μάλιστα με αναρτήσεις τόσο στα Ελληνικά, όσο και στα Αγγλικά:
«Είναι ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο. Ξοδεύουμε δισ. για εξοπλισμούς, εσείς για να παραβιάζετε, εμείς για να σας αναχαιτίζουμε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα στον αέρα και από κάτω δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους διακινητές που πνίγουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο»!
.....
*Αντί λοιπόν όλοι οι Έλληνες να βγουν και να πούνε ΜΠΡΑΒΟ στον πρώτο Έλληνα Πρωθυπουργό που είπε τα πράγματα με το όνομά τους, βγήκαν και μίλησαν για....γκάφα του Έλληνα Πρωθυπουργού!
-Άντε και... «γαμ...», αρουραίοι των Γερμανικών και  Ελβετικών τραπεζών!
-Γιατί ο «γείτονας» για να είναι καλός γείτονας, θα πρέπει να είναι ειλικρινής κι όχι ύπουλος και μπαμπέσης!

39χρονος έπεσε από οροφή εργοστασίου όπου εκτελούσε εργασίες και σκοτώθηκε
Την Δευτέρα 30-11-2015 το πρωί, στη Βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής, 39χρονος ημεδαπός, που εκτελούσε εργασίες στην οροφή εργοστασίου, κατέπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου και κατέληξε. Την προανάκριση διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλαγανής.

«ΣΤΗΘΗΚΕ» Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ!
«Στήθηκε» σχεδόν η γειτονιά του Αϊ Βασίλη του  Λυκείου Ελληνίδων στην νέα της θέση, στην πλατεία Διοικητηρίου και δεν απομένουν πλέον οι λεπτομέρειες για την επίσημη έναρξή της από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου μέχρι τέλη του μήνα.
Ήδη το Καρουζέλ είναι έτοιμο, το παιδικό τραινάκι μαζί με την πίστα για τα πατίνια επίσης είναι επίσης σχεδόν έτοιμα και άρχισαν να στήνονται και τα σπιτάκια με τα ζαχαρωτά, εδέσματα, γλυκά κλπ που φέτος θα είναι περισσότερα...
Επισκέφθηκα χθες τον νέο χώρο της Γειτονιάς που είναι πολύ πιο άνετος βέβαια αν και δεν είναι κέντρο και είδα πολλά μέλη του Λυκείου να εποπτεύουν των διάφορων εργασιών.
Στην φωτογραφία βλέπετε το Καρουζέλ που έχει γίνει πλέον συνήθεια για μικρούς και μεγάλους.


Μείωση του ημερήσιου τέλους Λαϊκής Αγοράς στο Δήμο Τοπείρου
Ο Δήμος Τοπείρου συμπαραστεκούμενος στους Επαγγελματίες – Παραγωγούς μικροπωλητές της περιοχής και αναλογιζόμενος τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες τις οποίες διανύουμε, αποφάσισε με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Θωμά Μίχογλου την μείωση του ημερήσιου τέλους Λαϊκής Αγοράς στο Δήμο Τοπείρου από τα 0,70 λεπτά σε 0,50 λεπτά ανά τρεχούμενο μέτρο, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στους Επαγγελματίες – Παραγωγούς ώστε να αντεπεξέλθουν διασώζοντας το επάγγελμα τους.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ

Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης
Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι του νομού με την μαζική συμμετοχή τους στην απεργία της 12ης Νοέμβρη 2015 έστειλαν ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και την  εκβιαστική απαίτηση των τροίκανών.
Ο αγωνιστικός μαραθώνιος συνεχίζεται με την εκ νέου προκήρυξη 24ωρης απεργίας  ης Γ.Σ.Ε.Ε. για τις 3 Δεκέμβρη 2015.
Όσο συνεχίζεται αυτή η πολιτική που αφήνει πίσω της κοινωνικά κουφάρια τόσο εμείς θα είμαστε σταθερά απέναντι γιατί στρατηγικά διαφωνούμε και με κάθε τρόπο θα εναντιωνόμαστε.
Όλοι εσείς είστε η δύναμή μας.
Γι’αυτό σας καλούμε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00π.μ. στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Eργατικού Kέντρου Ν. Ξάνθης.
Για τη Διοίκηση
Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας
Άγγελος Μπεμπεκίδης         Σπύρος Παπαχρήστου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »