*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Δεκεμβρίου

Τον προκαλέσαμε σε δημόσια αντιπαράθεση και face to face όπως στην (κατα)δίκη του με τον ΑΣΥΡΜΑΤΟ, να μιλήσουμε καθαρά και σταράτα για την "δημοσιογραφία" που εκπροσωπεί....αλλά δεν ΤΟΛΜΑει! Μόνο υβρίζει...

02 Δεκεμβρίου


Οι δημοσιογραφικές αλχημείες του Γ. Σιδηρόπουλου συνεχίζονται, ενώ απουσίαζε από την (κατα)δίκη του αδελφού του με ποινή φυλάκισης 8 μηνών για συκοφαντική δυσφήμηση και δεν ΤΟΛΜΗσε να εμφανιστεί! Ας το πάρει χαμπάρι...Δεν είναι όλοι....Λύρατζης!
 *Άλλα λέγανε στο συκοφαντικό δημοσίευμα της ΤΟΛΜΗΣ κατά του Δημάρχου Άπειρου Θωμά Μίχογλου, άλλα λένε μετά την…καταδικαστική απόφαση! Προσφέρουν όμως καλές υπηρεσίες στον "αντίδικό" τους, εν όψει της αγωγής του κατά της ΤΟΛΜΗΣ..
Οι δημοσιογραφικές αλχημείες και τα κατασκευασμένα ψέματα του απόντα Γιάννη Σιδηρόπουλου από την δίκη του αδελφού του Παύλου Σιδηρόπουλου (με τις μονώσεις ασχολείται ο άνθρωπος...), που καταδικάστηκε με την ιδιότητα του εκδότη της «ΤΟΛΜΗΣ» από το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για συκοφαντική δυσφήμηση του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, δυστυχώς συνεχίζονται!!!
Ενώ λοιπόν το συγκεκριμένο έντυπο χαρακτήριζε παραμονές εκλογών ως…Χρυσαυγίτη (!) τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και μάλιστα όπως αποδείχτηκε από την πραγματογνωμοσύνη, έγινε συρραφή και «μοντάζ» στο βίντεο που πρόβαλε το Κανάλι 6 σε βάρος του, ο αδελφός Γ. Σιδηρόπουλος με την…δημοσιογραφική δεινότητα που τον «διακρίνει», επιχειρεί για μια ακόμη φορά να μετατρέψει το μαύρο σε…άσπρο και το άσπρο σε μαύρο κατά το δοκούν και κατόπιν...εορτής!
-Κι όμως η αλήθεια είναι ξεκάθαρη. Ο αδελφός του και η εφημερίδα ΤΟΛΜΗ καταδικάστηκαν με ποινή φυλάκισης 8 μηνών για συκοφαντική δυσφήμηση σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ακολουθεί φυσικά  αγωγή του Μίχογλου για τα συκοφαντικά και ευτελή σχόλια και δημοσιεύματα και έπονται και οι επόμενες δίκες…
Ενώ η πρόταση της Εισαγγελικής έδρας ήταν ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. (Σ.Σ. Εμείς σε αντίθεση με κάποιους άλλους, δεν κρίνουμε τις δικαστικές αποφάσεις...)
*Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι τα ίδια έλεγε ο Γ. Σιδηρόπουλος και πριν καταδικαστεί ο ίδιος για τον γνωστό «ασύρματο» υποκλέπτοντας αστυνομικές ειδήσεις από την συχνότητα της Αστυνομίας σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών και πρόστιμο 6.500 ευρώ στις 18 Απριλίου 2013, από το Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης.
-«Ανδρείος» και «θαρραλέος» αλλά πάντα από το…παρασκήνιο, όπως και στην  δίκη της ΤΟΛΜΗΣ με τον Δημήτρη Μπένη όπου η συγκεκριμένη εφημερίδα αφού επί χρόνια  καθύβριζε και συκοφαντούσε τον τότε αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης, στη συνέχεια…γονυπετής του ζήτησε δημόσια συγνώμη απο τις στήλες της. 
Αλήθεια αφού έχει δημοσιογραφικά «κότσια» ο Γ. Σιδηρόπουλος, γιατί αφήνει τον αδελφό του Παύλο να «διασύρεται» στα δικαστήρια και δεν αναλαμβάνει με παλικαριά ο ίδιος την ευθύνη των δημοσιευμάτων του στην ΤΟΛΜΗ;
-Ή μήπως η δημοσιογραφική του διάνοια δεν γνωρίζει ότι δεν μπορεί να τυγχάνει εσαεί μιας ιδιότυπης ασυλίας, είτε γιατί πηγαίνει κατηγορούμενος για τα δημοσιεύματα της ΤΟΛΜΗΣ ο αδελφός του Παύλος, είτε γιατί νομίζει ότι μπορεί να «ξεφεύγει» από την τσιμπίδα του Νόμου επειδή δεν…κατονομάζει αυτούς που δόλια συκοφαντεί και καθυβρίζει από τις στήλες του τόσο στο συγκεκριμένο έντυπο, όσο και στην ιστοσελίδα του; 
Δεν είναι λοιπόν όλοι…Λύρατζης, ας το πάρει χαμπάρι! 
(σ.σ. Βέβαια το "ρεπορτάζ" του Γ. Σιδηρόπουλου μετά την καταδίκη της  ΤΟΛΜΗΣ και του αδελφού τους, σίγουρα προσφέρει καλές υπηρεσίες στον αντίδικό του, εν όψει της αγωγής του σε βάρος της εφημερίδαας....Και πρωτίστως τον δόλο και την πρόθεση και μετά την καταδίκη τους, να πλήξουν τον Δήμαρχο Τοπείρου...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »