*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

01 Δεκεμβρίου


O στολισμός της δημοτικής αγοράς φαίνεται να ναυάγησε τελικά. Οι επαγγελματίες θα προσπαθήσουν με δικά τους έξοδα να καλλωπίσουν ακόμη περισσότερο το χώρο τους. Το μόνο που ζητάνε είναι η αλλαγή μιας λάμπας στην οροφή του κτιρίου, που πρέπει απαραίτητα να γίνει από το Δήμο, λόγω ύψους. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή, όπως λένε, με το αρμόδιο τμήμα αλλά ελπίζουν ότι θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα.
Giannis Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό Μέσον του)
-Μπατζακίδης «κερνάει», Σιδηρόπουλος «πίνει» και... Τσέπελης χαίρεται! Είναι τόσο απλό...

..............

 «Ευτυχώς που οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο ήταν οι δικοί σας απέναντι στους ρώσους… Είναι ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο. Ξοδεύουμε δισ. για εξοπλισμούς, εσείς για να παραβιάζετε, εμείς για να σας αναχαιτίζουμε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα στον αέρα και από κάτω δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους διακινητές που πνίγουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο».
(Από το σχόλιο Αλέξη Τσίπρα στο Twitter για τις συνεχιζόμενες τούρκικες παραβιάσεις στο Αιγαίο)
-Επιτέλους ένας Έλληνας Πρωθυπουργός που τολμάει να πει τα πράγματα με το όνομά τους...

……….

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
Γιατί ο κ.Μπατζακίδης της Ομοσπονδίας εφόσον θέλει να «πετροβολήσει» τον Δήμαρχο Ξάνθης ή τον νέο Αντιδήμαρχο Θωμά Ηλιάδη για την αντικατάσταση του Τσέπελη από τη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών δεν το κάνει ευθέως ο ίδιος και το κάνει δια μέσω... Σιδηρόπουλου;

-Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια δηλαδή η γνωστή «παρέα» της Χρύσας;

......

*Λείπει λέει μια λάμπα από την... οροφή της Δημοτικής αγοράς και αντί να τηλεφωνήσει στον Ηλιάδη ή την Υπηρεσία που πρέπει να αντικαθιστά και τις... λάμπες στο χώρο εργασίας του Προέδρου, το «μεταβίβασε» δια μέσω.... Σιδηρόπουλου!

Καθότι δεν μπόρεσε να έρθει σε... «επαφή» με τις υπηρεσίες! Δεν μας είπε πως εννοεί τη λέξη «επαφή» γιατί δεν ενημερώθηκε κανείς!

......

*Όμως, κοτζάμ Πρόεδρος Ομοσπονδίας και Κρεοπωλών με... μαϊμού μέλη που δεν είναι καν... κρεοπώλες και δεν μπορείτε βρω «χουβαρντά» σύντροφε Γιώργο ν’ αλλάξετε μια λάμπα!

Όπως δεν μπορείς να πληρώσεις τα «χρωστούμενα» στον Σπανίδη από το 2010 για το λεύκωμα των κρεοπωλών ενώ την ίδια ώρα πληρώνεις τα ΜΜΕ που σε λιβανίζουν από τα ταμεία της... Ομοσπονδίας;

......

*Κι άλλωστε κοινός σας φίλος φίλτατε Μπατζακίδη είναι ο χειριστής γερανοφόρου οχήματος Δημήτρης Γαλανόπουλος. Πάρτον ένα τηλέφωνο ή  εσύ ή ο Τσέπελης κι αν δεν τον βρεις ψάξτον σε κανένα κεντρικό καφέ, να βάλει ο άνθρωπος τον... Βαγγέλη Παρασχίδη στο... «καλάθι» να λυθεί πυξ λάξ  το πρόβλημα! Έλεος...

Ο Μπατζακίδης, ο... κορνιζάς Πρόεδος των... σνακ μπαρ σύντροφος Δ. Καραπαναγιωτίδης  και το πολυτελές Hilton!
Δεν ξέρω πως γίνεται να είναι κάποιος Πρόεδρος των...σνακ μπαρ της πόλης χωρίς να διαθέτει ανάλογο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ωστόσο αναζητώντας την επαγγελματική του ιδιότητα στο διαδίκτυο, ανακάλυψα το πλήρες επάγγελμα του υποψηφίου του κ.Δ. Καραπαναγιωτίδη και ιδού πως απεικονίζεται:
AFISORAMA (Καραπαναγιωτίδης Δημήτριος Ν.)
Δαγκλή 5 & Τσιμισκή, Ξάνθη, 67100, ΞΑΝΘΗΣ
Τηλέφωνο: 2541064545
Κατηγορίες: Κάρτες & Αφίσες
Χθες μάλιστα σύντροφός του αφού με «μάλωσε» που θέλω να πιώ....οίνο Βουρβουκέλη με τον σύντροφο Γ. Χατζηθεοδώρου μου είπε και το ωραίο ότι ναι μεν ο κορνιζάς δεν διαθέτει σνακ μπαρ, διαθέτει όμως ο...αδελφός του!
Με αυτήν την λογική όμως, ας έδινε υποψηφιότητα για την προεδρία του συγκεκριμένου «ανύπαρκτου» όπως μου λένε σωματείου ο αδελφός! 
-Γιατί τα γράφω αυτά; Μα γιατί έμαθα ότι ο συγκεκριμένος κύριος με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και επειδή ο Πρόεδρος δεν μπορεί, θα εκπροσωπήσει τον Μπατζακίδη σε ημερίδα που διοργανώνεται με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στο πολυτελές Hilton!!!
-Ενώ αν δεν ήταν «πρόεδρος» των... σνακ μπαρ για να εκλεγεί αντιπρόεδρος, πως θα απολάμβανε τέτοια... μεγαλεία και μάλιστα με όλα τα έξοδα πληρωμένα;

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ «ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ» ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Στον Δήμο Καβάλας το «κομμάτι» των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων το πήρε στα χέρια της η ίδια η Δήμαρχος Καβάλας κ.Τσανάκα που αποφάσισε μάλιστα να τονώσει όχι ένα αλλά τρία σημεία σε συνεννόηση με τους μαγαζάτορες, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο…
Για παράδειγμα τόσο το καρουζέλ όσο και το παγοδρόμιο θα τα οργανώσει στην γειτονική Καβάλα ο ίδιος ο Δήμος και ήδη έχει ξεκινήσει.
-Τι σημαίνει αυτό…
Ότι κάτι παρόμοιο θα πρέπει να κάνει και στην Ξάνθη, ώστε να αναβαθμιστούν οι Γιορτές να γίνουν εκδηλώσεις (σ.σ. Ενδεχομένως και Λευκή νύχτα…) και με τον τρόπο αυτό να τονωθεί η αγορά περισσότερο αλλά να χαρούν και τα παιδιά.
Αναμένουμε λοιπόν πρωτοβουλίες από τον ίδιο τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης στο δρόμο που χάραξε στον Δήμο Καβάλας η Τσανάκα… γιατί το αποτέλεσμα μετράει!
Και ήδη έχει χαθεί πολύτιμος καιρός…
Το δρόμο για παράδειγμα έπρεπε ήδη να έχει στηθεί και να φωτίσει όλη την πλατεία όπως επί Φ. Αμοιρίδη…
Αρκετά «χαμένα» χρόνια πέρασε επί Στυλιανίδη η πόλη με τα Χίλια χρώματα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »