*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

09 Οκτωβρίου
Την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζει λέει, ο Κώστας Ζαγναφέρης και μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα, αφού γνωρίζονται από την εποχή που ο «Βαγγέλας» ήταν πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ και ο Κώστας στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όντας φοιτητής στο Ξανθιώτικο Πολυτεχνείο. Του διαφεύγει προφανώς του αντιπεριφερειάρχη ότι έκτοτε πέρασαν περίπου… 40 χρόνια και δεν είναι δυνατόν να θεωρούν ότι η Ν.Δ. μπορεί να πάει μπροστά και να έχει μέλλον με τους ίδιους και τους ίδιους…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Σωστός! Γι’ αυτό Τένη μου μήπως πρέπει να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία ο Φίλιππας Τσαλίδης; 
………………………


Μπορεί ο Αχμέτ Μετέ να είναι ο μόνιμος στόχος για τους υπερ-πατριώτες και να κατηγορούν συστηματικά τα «σκοτεινά» συμφέροντα της γείτονος και τους «πράκτορες», μπορεί συλλήβδην να αποκαλείται ψευδομουφτής από όλους αυτούς και να βρίσκεται στον πυρήνα της κάθε λογής θεωρίας ως η «ρίζα του κακού», αλλά οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι όταν αναζητούν εκπρόσωπο της μειονότητας σε αυτόν απευθύνονται…
Giannis Sidiropoulos για τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης που χαρακτηρίζει τους Έλληνες... «γκιαρούρηδες»!).
-Κι εσύ που ξέρεις ποιοι άνθρωποι αναζητούν τον Μετέ ως... εκπρόσωπο της μειονότητας, γιατί ως μαχόμενος δημοσιογράφος δεν τους ξεδοντιάζεις και δεν τους κατονομάζεις;
............

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ
«ΒΟΛΕΜΑ» ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ – ΔΑΣΚΑΛΟΥ Φ. ΤΣΑΛΙΔΗ:
«Τρεις καθηγητές και η πατρίς εχάθη», έλεγε ο Μπίσμαρκ
*Με «στολίζει» κανονικά ο εκδότης της «Θράκης» Τένης Καμαρίδης διότι τόλμησα ο αφελής να ασκήσω κριτική στον πανεπιστημιακό Φίλιππα Τσαλίδη για το πώς τα καταφέρνει και χωρίς να προσφέρει τίποτα (ούτε στον τόπο, ούτε στους ΑΝΕΛ..) κατορθώνει και παίρνει «αξιώματα» ενώ όλοι αναρωτιούνται πότε τελικά κάνει τον... καθηγητή στο ΔΠΘ!!! (σ.σ. Υπηρεσιακός Υπουργός ΑΜΘ και τώρα «πιέζει» τον Καμμένο να γίνει γραμματέας Ενέργεια ή Πρόεδρος της ΔΕΣΦΑ!).
.......
*Με αφορμή λοιπόν τα προχθεσινά σχόλιά μου, σχολίασε χθες ο Τένης Καμαρίδης στη «Θ»:
«Με «κουρντίζει» ο Πάνος Παπαδόπουλος μέσα από τον «Μαχητή» του για την άποψη που εκφράζω υπέρ του Φίλιππου Τσαλίδη, στο ότι δηλαδή αξίζει να στελεχώσει κάποιο υπουργείο ή κάποιον οργανισμό με τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λόγω των πολλών περγαμηνών, αλλά και της εμπειρίας που διαθέτει από θέσεις ευθύνης. Πανεπιστημιακός δάσκαλος, βουλευτής και εν συνεχεία Γενικός Γραμματέας στην πιο σημαντική γραμματεία του υπουργείου Ανάπτυξης (Έρευνας και Τεχνολογίας), υπηρεσιακός υπουργός Μακεδονίας- Θράκης (επί των λίγων ημερών του το μείζον πρόβλημα των μεταναστών της Ειδομένης γνώρισε ύφεση) και όχι μόνον…».
.....
*Και καταλήγει ο Τένης Κ. «Το αν ο Φίλιππος «έτρεξε» για τους ΑΝΕΛ προεκλογικά, το γνωρίζει καλύτερα ο ίδιος, πλην όμως προσωπικά δεν θα εκτιμούσα την ανταπόδοση οφικίων με γνώμονα το «τρέξιμο» που έκανε κάποιος για το κόμμα. Μ’ αυτό το σκεπτικό γεμίσαμε από ανίκανους, παρατρεχάμενους διαδρομιστές στις προηγούμενες κυβερνήσεις! Δηλαδή μ’ αυτή την λογική οι καλύτεροι αφισοκολλητές θα έπρεπε να γίνουν τα υψηλότερα κυβερνητικά στελέχη!».
......
*Και η λιτή απάντησή μου για τον εκλαμπρότατο κύριο καθηγητή και πρώην αντιπρύτανη:
-Ο Καγκελάριος Όττο Φον Μπίσμαρκ υπήρξε ο πιο σημαντικός Γερμανός πολιτικός του 19ου αιώνα. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε γιατί στις κυβερνήσεις του δεν βάζει καθηγητές, απάντησε ως εξής: «Τρεις καθηγητές και η πατρίς εχάθη!»
-Φυσικά το σχόλιό μου δεν έχει σημείο αναφοράς μόνο τον κ.Φίλιππα Τσαλίδη, αλλά και την μισή σημερινή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!
……………….

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ;
Πάνος Καμμένος –Τσαρουχά σήμερα στην Αλεξανδρούπολη
Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας - Θράκης), Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, θα παραβρεθεί σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα παρακολουθήσει την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015» στο πεδίο ασκήσεων και βολών «Ψηλός Στάλος», στα Λάβαρα, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Η άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ - 2015» έχει σκοπό την εκπαίδευση του προσωπικού σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, διεξάγεται σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων) και πραγματοποιείται με τη συμμετοχή μονάδων τεθωρακισμένων, του πυροβολικού, του μηχανοκίνητου πεζικού, της πολεμικής αεροπορίας και της αεροπορίας στρατού.


(Σ.Σ. Λέτε μετά την σημερινή άσκηση να επισκεφθεί ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ το στρατόπεδο της Σταυρούπολης για τον Περιφερειακό σταθμό ΑΜΘ της ΜΟΜΑ που θέλει να δημιουργήσει εκεί;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »