*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Οκτωβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

08 Οκτωβρίου
Το 2016 το αγαπημένο μας Κυβερνείο θα κλείσει τα «20» έτη από την ημέρα που μας το παρουσίασαν οι εμπνευστές του.
20 χρόνια Κυβερνείο και οι συνεχιστές του σας εγγυούνται πως για άλλη μια χρονιά θα το κατατάσσουν ΠΡΩΤΟ στις επιλογές τους, τόσο οι Ξανθιώτες όσο και οι τουρίστες που επιλέγουν την παλιά πόλης της Ξάνθης για τις κοντινές αλλά και μακρινές τους αποδράσεις...
Κοίταξε το από μακριά και νιώσε την ανάγκη να μπεις!!!
……

Η ανανεωμένη κουζίνα του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ, με την “υπογραφή” του executive chef Βασίλειου Τσαντίδη, οι συγκλονιστικά προσαρμοσμένες -στην εποχή- τιμές του καταλόγου μας καθώς και τα νέα signature αλλά και κλασικά cocktails μας θα είναι διαθέσιμα από 15 Οκτωβρίου, ημέρα που θα υποδεχθούμε και επίσημα τον φετινό Χειμώνα σε ένα “μεγάλο” «Winter Opening Event»...
Τα καλύτερα συμβαίνουν ΜΟΝΟ στο Κυβερνείο!!!
……

*Και κλείνω σήμερα το «μίνι αφιέρωμα» για το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ το οποίο παρουσιάζει αυτή την Παρασκευή 9/10 λίγο μετά τα μεσάνυχτα τους «GREECE Μαδιάμ GREEK NIGHTS» με άκρως ελληνική διάθεση και με τις καλύτερες ελληνικές επιτυχίες που έρχονται για πρώτη φορά στην πόλη της Ξάνθης και στον όμορφο χώρο του Κυβερνείου!
DJ Fotis Iltsos. Rezerve: 6994438559.
……

Συνεχίζω με το καφέ μπαρ «ΠΥΞΙΔΑ» που αυτό το Σάββατο 10 Οκτωβρίου διοργανώνει άλλο ένα ξεχωριστό live με τους Νίκο Καλομοίρη στη κιθάρα και στο τραγούδι και τον Δημήτρη Δούκα στο μπουζούκι και στο τραγούδι.
Ένα καλλιτεχνικό δίδυμο το οποίο το περασμένο Σάββατο στην πρώτη του εμφάνιση στην ΠΥΞΥΔΑ εντυπωσίασε τους πάντες!
Είσοδος ελεύθερη. Έναρξη στις 22.30.
……

*Είδα τη φωτογραφία του στο Facebook χθες και τρόμαξα να τον γνωρίσω…
-Αναφέρομαι φυσικά στον πρώην πρόεδρο του Εθνικού Κιμμερίων και αθλητικογράφο από τα Κιμμέρια, Θανάση Ιμαμίδη, ο οποίος άλλαξε στην κυριολεξία look και ποζάρει πλέον στις φωτογραφίες εμφανώς ανανεωμένος!
-Μπράβο Θανάση!
……

*Φοιτητική βραδιά είχε την περασμένη Τρίτη το γνωστό bar «LOLA» στην Παλιά Πόλη και έγινε πανικός από φοιτητές και μη!
«Τέτοιο όμορφο “πανικό” είχαμε μήνες να ζήσουμε», ανέφεραν χθες οι επιχειρηματίες και το προσωπικό του «LOLA» για την μεγάλη κοσμοσυρροή που σημειώθηκε!
Τα πάρτι στο LOLA όμως δεν σταματάνε εδώ και συνεχίζονται…
Αύριο Παρασκευή «Big Bang» πάρτι και το Σάββατο μια ελληνική βραδιά με την ομάδα των «Winter Wave»
Λόλα. Το κορίτσι που τα δίνει οοοολα!!!
……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με το εκπληκτικό Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ το οποίο για άλλη μια Πέμπτη διοργανώνει (σήμερα το βράδυ) Ladies Night με δωρεάν το δεύτερο ποτό για όλες τις γυναίκες!


-Στα decs θα είναι για άλλη μια φορά η εκπληκτική γυναίκα DJ η «TZO STAV» η οποία θα επιμεληθεί τη μουσική για τη διασκέδαση όσων επιλέξουν το ΚΥΤΤΑΡΟ για να περάσουν μια ωραία βραδιά!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »