*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Οκτωβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

09 Οκτωβρίου
*Σύμπτωση; Πάντως με το που έμαθε ο Δήμαρχος Ξάνθης ότι παραιτούνται οι Χρίστος Πούλιος, Καλογερής και Τιμούρ...
-Τι έκανε λέτε;
-Έσπευσε να ορίσει τάχιστα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, ώστε να μην προλάβουν να «ορκιστούν» και να είναι παρόντες οι αντικαταστάτες τους στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης Μανώλης Φανουράκης, Ηλίας Βασιλούδης και Γιώργος Μυλωνάς…!
Τελικά στον Δήμο Πρότυπο η μια σύμπτωση, ακολουθεί την άλλη... εκ συμπτώσεως!
.......
*Νέα «καρφιά» του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου κατά Ζαγναφέρη χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» με την αποκάλυψη ότι...
-Τελικά τις τρεις προγραμματικές συμβάσεις της Περιφέρειας με τον Δήμο Τοπείρου τις υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης κι όχι ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης.
......
*Μάλιστα όταν ρωτήθηκε ο Θωμάς, γιατί δεν υπέγραψε τις τρεις συμβάσεις ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, η απάντηση του Δημάρχου Τοπείρου ήταν καταλυτική.
-Ρωτήστε τον κύριο Ζαγναφέρη.... Φίλος σας είναι...!
-Φίλος μας είναι και τιμή μας, αλλά ο Αείμνηστος και σοφός Θανάσης Κοντόλιας έλεγε ότι «ο Σαρακατσάνος και ο σκαντζόχοιρος, μαξιλάρι δεν γίνονται...».
.......
*Αλλά και στο θέμα του νέου Αρχηγού της ΝΔ. είδα διάσταση απόψεων χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» μεταξύ Θωμά Μίχογλου και Κώστα Ζαγναφέρη.
-Με Μεϊμαράκη ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, με Τζιτζικώστα ο Θωμάς Μίχογλου και μάλιστα με φανατισμό!
-Να... «ξεμπερδεύουμε» με το παλιό! 40 χρόνια ήταν  στην αφάνεια των πρώην Προέδρων της ΝΔ. ο Μεϊμαράκης και τώρα θέλει να εκλεγεί Πρόεδρος; Είπε δηκτικά ο Δήμαρχος Τοπείρου...
-Λες και άκουγα δηλαδή τον... Μιχάλη Αμοιρίδη!!!
......
*Τον «πήραν» στο «μεζέ» (;) Γ. Σιδηρόπουλος και η υπόλοιπη παρέα τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη...
-Αφού λοιπόν στην αρχή ο Γ. Σιδηρόπουλος προσπάθησε να βγάλει την «ουρά» του απ’ έξω για το συκοφαντικό δημοσίευμα της ΤΟΛΜΗΣ σε βάρος του Πασχάλη Λύρατζη στέλνοντας μάλιστα και σχετικό email στους εργαζόμενους με τον ισχυρισμό ότι κι αυτός το διάβασε στην... «Τόλμη» και κακώς τον «έβαλαν»στο «κάδο» προκειμένου να αφαιρεθεί ο κι επομένως ο δόλος για την αναπαραγωγή του... «πρωτογενούς» δημοσιεύματος... μετά 9 μέρες!
-Στη συνέχεια με πλείστα δημοσίευμά του, κατάφερε να «επιβεβαιώσει» πλήρως την πρόθεση αλλά και τον δόλο του σε βάρος του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού.
-Υποκλίνομαι...! Καθότι μάλλον κι αυτή την φορά, δεν τον «συμβουλεύτηκε» καθόλου τον  Θανάση Ξυνίδη.
.......
*Βέβαια οι κακές γλώσσες λένε ότι Σιδηρόπουλος και «παρέα» τον πήραν στο... «μεζέ» τον Λύρατζη γιατί ενώ εδώ και μήνες βρυχάται ότι θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη για τα δημοσιεύματα που θεωρεί ότι τον συκοφαντούν και τον δυσφημούν δεν είχε ποτέ τα «κότσια» να το κάνει...!
Αλλά επί του συγκεκριμένου θέματος, δεν μπορώ να εκφράσω καμία απολύτως άποψη!
Καθότι τον Θωμά έχει δικηγόρο και μην κατηγορηθώ για...αντιποίηση επαγγέλματος!
......
*Εξ’ άλλου άβυσσος η «ψυχή» του Πασχάλη, χώρια που έρχεται ο Δεκέμβρης και ενδεχομένως θα χρειαστεί το Λύκειο Ελληνίδων στο νέο χώρο που θα στήσει την «Γειτονιά του Αϊ Βασίλη» νέα φωτιστικά και διακοσμητικά...

Οπότε λογικό είναι να «κρατεί» δυνάμεις! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »