*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Αυγούστου

SEE THROUGH

29 Αυγούστου
Άκουσον!
Άκουσον!

*Όταν ο Λαφαζάνης καταγγέλλει ευθέως την δημοσκόπηση της Εφημερίδας των Συντακτών που πρόσκειται στον Τσίπρα ως...στημένη και «μαϊμού», τι να πούμε εμείς οι τρίτοι;
...
*Τι έβγαλε η συγκεκριμένη δημοσκόπηση; Πρώτο φυσικά τον ΣΥΡΙΖΑ με 3 μονάδες διαφορά από την Νέα Δημοκρατία, ποσοστό 3.5% στο κόμμα του Λαφαζάνη και...25.5% αναποφάσιστους!
-Έτσι ώστε αν έρθουν ανάποδα τα αποτελέσματα, να καλύψει η συγκεκριμένη δημοσκοπική εταιρεία τα αποτελέσματα της «μαϊμού» δημοσκόπησης...
........
*Στις 11.30 το πρωί θα ξεκινάει από την Δευτέρα η εκπομπή ΦΛΑΣ στην Επικαιρότητα του Αλέξανδρου Παυλικιάνου στο Xanthi channel και στις 13.00 θα ξεκινάει ο Πάνος Παπαδόπουλος την ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.
Όλα αυτά, από την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου.
......
*Xanthi channel που έχει δυναμώσει πολύ τις δημοσιογραφικές της ζώνες. Μάλιστα χθες έδωσε βήμα και μίλησαν στην εκπομπή ΦΛΑΣ στην Επικαιρότητα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο Πρόεδρος του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ Απόστολος Γκλέτσος.
.....
*Μάλιστα ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων στη Ξάνθη, είπε ότι ακόμη δεν έχει κλείσει και απλά ενδιαφερόμενοι έχουν κάνει αιτήσεις και περιμένουν στη σειρά...
-Υπενθυμίζω ότι η Ένωση Κεντρώων κατέβασε ως υποψήφιο στις εκλογές πριν καμιά 20ετία περίπου τον Χρήστο Σάπκα που στην ομιλία του στην κεντρική πλατεία, είχε πάνω από 3-4.000 κόσμο. Έκτοτε όμως «εξαφανίστηκε» από το πολιτικό προσκήνιο... ……

51χρονος και 32χρονος συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την ώρα της διάρρηξης σε αποθήκη στη Γενισέα!
Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την Παρασκευή 28-8-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, στα Άβδηρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 51 και 32 ετών, διότι κατελήφθησαν να έχουν διαρρήξει αποθήκη οικίας, χωρίς όμως να έχουν αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό της. 
…………….

Σε διαθεσιμότητα και οι εργαζόμενοι της Eldorado Gold στην Αλεξανδρούπολη
Σε διαθεσιμότητα βρίσκονται από την Πέμπτη οι 5 εργαζόμενοι της Eldorado Gold στα γραφεία της Αλεξανδρούπολης και στο project του Περάματος.
Σύμφωνα με το thrakinea.gr η διάρκεια της διαθεσιμότητας θα είναι, σε πρώτη φάση, για 3 μήνες, ενώ η εταιρεία  θα επανεξετάσει την κατάσταση και το επενδυτικό της μέλλον στη χώρα μας μετά τις εκλογές και μετά τις προσφυγές της στη δικαιοσύνη από την απόφαση Σκουρλέτη για τη Χαλκιδική.
Ωστόσο, σημειώνεται ότι με επιστολή του προς την εταιρεία ο κ. Σκουρλέτης γνωστοποιεί τη δυνατότητα διεξαγωγής διαλόγου, υπό την προϋπόθεση της άμεσης συμμόρφωσης  της εταιρείας με την υποχρέωση να συνεχίσει τις εργασίες που δεν έχουν διακοπεί ρητά στις Μεταλλευτικές – Μεταλλουργικές Εγκαταστάσεις των Μεταλλείων Κασσάνδρας και  να άρει τις διαθεσιμότητες των εργαζομένων.
……

Δημοσκόπηση
*Οριακή είναι πλέον η διαφορά στην πρόθεση και την εκτίμηση ψήφου μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη προεκλογική μέτρηση της Metron Analysis, που δημοσιεύεται το Σάββατο στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, με το κόμμα του κυρίου Τσίπρα να χάνει συνεχώς δυνάμεις.
Και την Νέα Δημοκρατία να είναι βέβαια θέμα χρόνου να έρθει πρώτη, αλλά με ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά...
......
*Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση στη πρόθεση ψήφου τα κόμματα παίρνουν τα εξής ποσοστά:
ΣΥΡΙΖΑ 22.2%
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 21.2%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6.4%
ΠΟΤΑΜΙ 5.1%
ΚΚΕ 4.5%
ΑΝΕΛ 1.7%
ΠΑΣΟΚ 4.1%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ 3.8%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%
ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: 3.1%
Άλλο 3.3%
Άκυρο-λευκό 5.8%
Δεν θα ψηφίσουν 6.6
Αναποφάσιστοι 10.1%
Δεν απαντώ 1.1
............

Εμφάνιση μεγάλου αριθμού λύκων πολύ κοντά στην Αλεξανδρούπολη.
Για εμφάνιση μεγάλου αριθμού λύκων πολύ κοντά στην πόλη της Αλεξανδρούπολης κάνει λόγο ο γραμματέας συλλόγου φίλων κυνηγών, κ. Δαστερίδης. Υπάρχουν καταγγελίες για επιθέσεις λύκων σε κοπάδια προβάτων, αλλά και σε σκυλιά φύλακες.
Οι λύκοι έκαναν την εμφάνισή τους "ούτε δυο χιλιόμετρα από την πόλη” ισχυρίζεται ο κ. Δαστερίδης. ”Οι κυνηγοί πρέπει να προσέχουν όχι μόνο τα κυνηγόσκυλα, αλλά και τον εαυτό τους”.
Περιστατικά που έχουν δημιουργήσει φόβο στους επαγγελματίες της περιοχή είναι ότι όχι ένας, ούτε δύο, αλλά 14 λύκοι έκαναν μεγάλη ζημιά σ' ένα κοπάδι από πρόβατα και τα 6 σκυλιά του σε κοντινή απόσταση από τη πόλη.
Συγκεκριμένα, στα ερείπια Αλύκης στην εγνατία οδό αλλά και στο πεδίο βολής "ΑΕΤΟΥ" εντοπίστηκε πολύ μεγάλο κοπάδι λύκων. Οι ποδηλάτες και περαστικοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την προσεύλευση τους από τα συγκεκριμένα σημεία.
Πηγή: e-evros.gr
……………..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ στους ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ
Αγαπητά μας παιδιά
Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.
Θα θέλαμε να δώσουμε στον καθένα και την καθεμία από εσάς ξεχωριστά, τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι γονείς σας, οι καθηγητές σας, αλλά και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για εσάς.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες που κάποια στιγμή, από όποια θέση κι αν βρεθούν, θα συμβάλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξή του.
Συγχαρητήρια επίσης τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς, που σε μια τόσο δύσκολη χρονιά για τη χώρα, με κόπο και πολλές θυσίες στηρίξανε την προσπάθεια των παιδιών.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή τονίζοντας ότι η ζωή είναι μπροστά με νέες επιλογές και ευκαιρίες, αρκεί να τις αξιοποιήσετε σωστά. Το σημαντικό είναι να μην σταματήσετε την προσπάθεια και να μην εγκαταλείψετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας.
Το μέλλον αλώστε κερδίζεται δεν χαρίζεται.
Ευχές λοιπόν για καλή σταδιοδρομία νέα προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά σας, να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών σας σε προσωπικό, επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
………………..

Στις 7 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς
Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στο πλαίσιο των πολιτικών του προτεραιοτήτων για την ενίσχυση του κοινωνικού τομέα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατ’ επέκταση τη στήριξη των οικογενειών και των παιδιών τους, ανταποκρίθηκε θετικά στην αυξημένη ζήτηση των πολιτών για την ένταξη στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για την περίοδο 2015-2016, όσο περισσότερων δομών και παιδιών.
Συγκεκριμένα, για τη φετινή χρονιά επιτεύχθηκε αύξηση, σε σχέση με πέρσι, του συνολικού αριθμού του προσωπικού που υπηρετεί, μέσω ανανεώσεων συμβάσεων και νέων προσλήψεων, στις Δομές των ΟΤΑ α' βαθμού κατά 40% περίπου, ενώ για τις Δομές των Ν.Π.Ι.Δ. των Δήμων κατά 10% περίπου.
Σε ότι αφορά τις συμμετέχουσες Δομές παρουσιάζεται φέτος μία μικρή αύξηση, ενώ αναμένεται να καλυφθεί τουλάχιστον ίσος αριθμός θέσεων με πέρσι.
Τα οριστικά αποτελέσματα επιλογής αναμένεται να αναρτηθούν από την ΕΕΤΑΑ, στις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη,- οι πληροφορίες του ΑΙΡΕΤΟΥ αναφέρουν στις 7 Σεπτεμβρίου- «προκειμένου να ξεκινήσει η φοίτηση των μικρών παιδιών τη νέα σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α.


«Παράλληλα, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποπληρωμή των οφειλόμενων δόσεων στους φορείς και στις δομές που συμμετείχαν στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα κατά το σχολικό έτος 2014-2015, καθώς και η διασφάλιση της ομαλής χρηματοδότησης από εδώ και στο εξής», συμπληρώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »