*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Αυγούστου

Γνωστός "Χρυσαυγίτης" ο δράστης που πέταξε τα ..αυγά! Νόμιζε οτι κάνει εκδήλωση ο....ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας!!! -Καλά θα κάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να τον "συμμαζέψει"!

30 Αυγούστου

Λαϊκής Ενότητας Καβάλας: Γνωστός αρκοδεξιός, που δεν γνώριζε καν ποιά και τίνος κόμματος εκδήλωση διοργανώνονταν! |

*Γελάει όλη η Καβάλα με τον "δράστη" νούμερο που μπέρδεψε την Λαϊκή Ενότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ και μιλούσε για..."κωλοτούμπες"! 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως αληθινό....Ο δράστης που πέταξε τα αυγά στην εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας στη Καβάλα, νόμιζε οτι επρόκειτο για εκδήλωση του....ΣΥΡΙΖΑ και προέβη σε αυτήν την ενέργεια! Πρόκειται πάντως για γνωστό Χρυσαυγίτη που και στο παρελθόν έχει προβεί σε συγκεκριμένες φαστικές πρακτικές! Αυτήν την φορά όμως..."μπέρδεψε" κυριολεκτικά τα "μπούτια" όπως λέει ο λαός. 
Πιο αναλυτικά: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, με μαζική προσέλευση, στην πλατεία Καπνεργάτη, η πρώτη πολιτική εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας, με ομιλητή τον Κώστα Λαπαβίτσα, ο οποίος παρουσίασε το εναλλακτικό πρόγραμμα της Λαϊκής Ενότητας για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας, την καταπολέμηση της ανεργίας και την στήριξη του εισοδήματος των εργαζομένων, με εργαλείο το εθνικό νόμισμα.
«Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να κυνηγάει την ουρά της, προσπαθώντας να αποπληρώσει το χρέος», επεσήμανε ο κ. Λαπαβίτσας ενώ ανέλυσε διεξοδικά και τους άλλους άξονες του εναλλακτικού σχεδίου, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την εθνικοποίηση των τραπεζών και την παραγωγική ανασυγκρότηση. Απάντησε, τέλος, σε πλήθος ερωτήσεων που του απηύθυναν πολίτες, καθώς το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και, όπως φάνηκε, η Λαϊκή Ενότητα είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει ένα πειστικό σχέδιο για διέξοδο από τον ασφυκτικό κλοιό των μνημονίων και της λιτότητας.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν και οι δύο βουλευτές Καβάλας, Ηλίας Ιωαννίδης και Αλεξάνδρα Τσανάκα, που ανήκουν στην κοινοβουλευτική ομάδα της Λαϊκής Ενότητας. 
Σχετικά με το επεισόδιο: Δεν ήξερε τίνος..εκδήλωση ήταν!
Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και ενώ έκαναν δηλώσεις σε δημοσιογράφους, ο κ. Λαπαβίτσας και η κ. Τσανάκα δέχθηκαν φραστική επίθεση από νεαρό, ο οποίος πέταξε και αβγά εναντίον τους, κατηγορώντας τους για «κωλοτούμπες». Ο δράστης είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία από ανάλογα περιστατικά και ανήκει στον ακροδεξιό χώρο, ενώ είναι προφανές από όσα εκστόμισε, ότι ήταν σε πλήρη σύγχυση και δεν γνώριζε καν....ποιός πολιτικός χώρος διοργάνωνε την εκδήλωση, ούτε πού απηύθυνε τις κατηγορίες αυτές!!! (σ.σ. Μπέρδεψε την Λαϊκή Ενότητα με τον....ΣΥΡΙΖΑ και γι΄ αυτό μιλούσε και για "κωλοτούμπες". 
Το περιστατικό είναι ενδεικτικό της σύγχυσης και του αποπροσανατολισμού που έχει επιφέρει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, η συμπόρευση των αστικών κομμάτων στην κατεύθυνση της εφαρμογής των μνημονίων, γεγονός που πλήττει την Δημοκρατία και ενισχύει την εντύπωση σε ένα μέρος της κοινωνίας ότι «όλοι ίδιοι είναι».
Πάντως οι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας – όποια πολιτική κριτική και να θέλει να τους ασκήσει κανείς – προφανώς και δεν μπορούν να κατηγορηθούν για «κωλοτούμπες», καθώς, υπερασπίστηκαν μέχρι τέλους τις πολιτικές αξίες και το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχτηκαν και την λαϊκή εντολή που έλαβαν από τον ελληνικό λαό.
Από το προσωρινό συντονιστικό όργανο
    ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 
            Ξάνθης
...εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος της Βουλής την Πέμπτη 3/9 στον Hotel Ορφέας Ξάνθης.

Ενσωματωμένη εικόνα 2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στις 27-8-2015 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μελών και φίλων της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) στην Ξάνθη.
Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, καθώς αποφασίστηκε η οργανωτική παρουσία της ΛΑΕ και η συμμετοχή της στις εκλογές και στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.
Δίνουμε το παρόν για να υπερασπιστούμε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, να ακυρώσουμε τα μνημόνια, για την ανάκτηση της εθνικής δημοκρατικής κυριαρχίας.
Συνεχίζουμε τις λαϊκές παραδόσεις της Αριστεράς.
Το δίλημμα «μνημόνια ή καταστροφή» δεν ισχύει και η ασκούμενη τρομοκρατία των μονόδρομων δεν θα περάσει, καθώς η ΛΑΕ καθημερινά ενισχύεται.
Απευθύνουμε προσκλητήριο προς όλους τους συντρόφους, τους φίλους και τους πολίτες, τους νέους και τις νέες για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας.
Σας καλούμε σε εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος της Βουλής.
Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΟΡΦΕΑΣ (Μιχαήλ Καραολή 40).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »