*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Αυγούστου

Που καταντήσαμε «λοχία...» Ο Γ. Τσιτιρίδης να κάνει «ήρωα» τον Τσολακίδη!

29 Αυγούστου
Μετά τους φτωχούς αγρότες του πρώην Δήμου Σελέρου και οι επιχειρηματίες γεύτηκαν την εκδικητικότητα του Δημάρχου Αβδήρων...
*Πήρε τηλέφωνο και απειλούσε γνωστό επαγγελματία, επειδή είχε το θράσος να πουλήσει "φθηνότερα" στον Δήμο ποιοτικές... λάμπες Philips!
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ που καταντήσαμε "λοχία"... με αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο Αβδήρων και θα συμβούν και στο μέλλον όπως όλα δείχνουν.
Πριν λοιπόν συμπληρώσει έναν χρόνο θητείας, ο νυν Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης με αλαζονικές συμπεριφορές και πρακτικές αλλά και σπατάλη και χλιδή που προκαλούν το κοινό αίσθημα, κάνει ήδη.... "ήρωα" τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Τσολακίδη.
Δεν έχουν τελειωμό τα "ανδραγαθήματα" του νέου Δημάρχου Αβδήρων αλλά και των συνεργατών του στη ΔΕΥΑ Αβδήρων τύπου Χατζόπουλου, που λειτουργούν με ιδιοκτησιακές λογικές, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να συμπλέουν πλήρως με τους πρώην υβριστές και συκοφάντες τους, τους οποίους μάλιστα και ..."ενισχύουν" οικονομικά για την ...αυτοπροβολή τους...! (σ.σ. Και φυσικά αρνούνται να δώσουν στη δημοσιότητα τα ποσά που δείχνουν και την επιλεκτική πρακτική τους...)
Αναλυτικότερα: Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις μας για προμήθεια λαμπών του Δήμου Αβδήρων  κατά 1.000 ευρώ ακριβότερες, την "σκοτεινή" διαχείριση του στενού συνεργάτη στη ΔΕΥΑ Αβδήρων Χατζόπουλου και την "ανάθεση" των ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΩΝ στην ΦΕΞ με ποσόν πάνω από 20.000 ευρώ, ο νυν Δήμαρχος Αβδήρων "σφράγισε" και 8 κέντρα διασκέδασης του Δήμου  Αβδήρων, σε μια εμφανή προσπάθεια να βάλει στο ίδιο "τσουβάλι" ακόμη και τους νόμιμους με τους παράνομους! Μάλιστα στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ο Δήμαρχος που προεκλογικά "παρακαλούσε" όλον τον κόσμο να τον στηρίξει στον αγώνα του, έφτασε στο σημείο να ... ωρύεται και να μιλάει με περισσή απρέπεια και κραυγές σε επιχειρηματία που προσπαθούσε με έγγραφα να εξηγήσει στην Επιτροπή την νομιμότητά του! Και αντιμετώπισε μια πρωτοφανή εμπάθεια και επιθετικότητα που δυστυχώς έδειξε «εσώψυχα» του νυν Δημάρχου Αβδήρων που ενδεχομένως αγνοούσαμε κι εμείς ακόμη που άλλα πιστεύαμε για την ποιότητα του χαρακτήρα του...
-Τι νομίζει στ' αλήθεια ότι είναι ο κύριος Γ. Τσιτιρίδης και συμπεριφέρεται με τέτοια αυταρχικότητα απέναντι σε υπολείψεις και ανθρώπους με προσωπικότητα; "Ιδιοκτήτης" του Δήμου μας;;;
-Δήμαρχος είναι κι όχι καθηγητής που "μαλώνει" τους μαθητές του, ή νομίζει ότι μπορεί να λειτουργεί υπεράνω των Νόμων, απειλώντας επαγγελματίες που προσπάθησαν να υπερασπίσουν τις επιχειρήσεις τους με χαρτιά και ντοκουμέντα ή είχαν το... θράσος να του δώσουν μικρότερη προσφορά σε προμήθεια υψηλής ποιότητας λαμπών για τον Δήμο Αβδήρων...

Η ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ
Με αφορμή λοιπόν το λουκέτο που επέβαλε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης σε 8 μαγαζιά του Δήμου Αβδήρων, από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Βασίλη Τσολακίδη, δόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Η παράταξη ‘ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ’ του Δήμου Αβδήρων καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου  Αβδήρων κ.Γ. Τσιτιρίδη  να αποφασίζει και να σφραγίζει τα καταστήματα «κέντρα διασκέδασης», χωρίς προηγουμένως να έχει εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες διαλόγου με τους επιχειρηματίες σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο, όταν τα καταστήματα αυτά είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου μας.
Μετά τους φτωχούς αγρότες του πρώην Δήμου Σελέρου και οι επιχειρηματίες γεύτηκαν την εκδικητικότητα του Δημάρχου, γιατί δυστυχώς δεν μπορεί να χειριστεί δύσκολες και πολύπλοκες καταστάσεις.
Τα μέλη της παράταξης μας που συμμετέχουν στην επιτροπή Ποιότητα Ζωής διαχώρισαν τη θέση τους, καταψήφισαν τις απαράδεκτες πρωτοβουλίες του κ.Γ. Τσιτιρίδη και παρακολουθούν από κοντά αυτήν την υπόθεση η οποία πιστεύουμε θα έχει και άλλες παραμέτρους στο μέλλον.

29 / 08 / 2015
Για το συνδυασμό ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ
Βασίλης Τσολακίδης
Πρώην Δήμαρχος Αβδήρων»


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »