*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Αυγούστου

....κάποια κανάλια ποντάρουν ότι θα μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής

30 Αυγούστου

Καταγγελία Μητρόπουλου για προσπάθεια αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια


Μετά τις απειλές περί αυτοκτονίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος "καρφώνει" τον Χρ. Σπίρτζη ότι ξέθαψε την υπόθεση φοροδιαφυγής, προκειμένου ο ίδιος να μπει στο ψηφοδέλτιο και να του πάρει τη θέση. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο εργατολόγος από το βήμα της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ
Στην καταγγελία ότι ο Παναγιώτης Νικολούδης του αποκάλυψε ότι κυβερνητικό στέλεχος έδωσε εντολή στον εισαγγελέα τον φάκελος του για αίτησης άρσης της ασυλίας του στη Βουλή, προχώρησε ο Αλέξης Μητρόπουλος, από το βήμα της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Μητρόπουλος αναφερόμενος στη συνέχεια στον πρώην υπουργό υποδομών Χρ. Σπίρτζη,  είπε χαρακτηριστικά: "Μαθαίνω ότι κάποια κανάλια επειδή ποντάρουν ότι θα μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής, - πάνω από τον ηρωικό Πάντζα και τον Αθανασίου και πάνω απ' όλους μας -, άρχισε ένας πόλεμος σπίλωσης  για μένα άνευ προηγουμένου. Τα έχω αποκαλύψει στον Πρόεδρο. Ο σύντροφος Φλαμπουράρης τα ξέρει από την Πέμπτη. Στο θέμα της σπίλωσής μου, ότι δεν υπάρχει φορολογική εκκρεμότητα, θα δώσω αύριο εξηγήσεις".
Σε σχέση με την ένταξή του ή όχι στα ψηφοδέλτια ο Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε: "Θέλω να πάω μαζί σας. Δεν έχω ξαναϋποστεί τέτοια σπίλωση. Θα είμαι στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ αν πάμε σε τροχιά ανάπτυξης και αποδέσμευση του μνημονίου"

Θεανώ Φωτίου-Ραχήλ Μακρή 1-2 και αποχώρηση της πρώην Υπουργού απο την εκπομπή του Αυτιά
 
 *Ραχήλ σε Φωτίου: Φτιάξε καμιά... μνημονιακή μαρμελάδα με ροδάκινα Βελβεντού..! Είστε η ντροπή της Αριστεράς. Τα μνημόνια που υπογράψατε δεν είναι ούτε Αριστερά ούτε ριζοσπαστικά


Ένας απολαυστικός διάλογος εκτυλίχθηκε ανάμεσα στη Θεανώ Φωτίου και τη Ραχήλ Μακρή, το πρωί της Κυριακής σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Βέβαια αυτός ο διάλογος δεν κράτησε και πολύ αφού η πρώην υπουργός δεν... άντεξε την «ορμητική» βουλευτή της Λαϊκής Ενότητας και αποχώρησε άρον άρον από το στούντιο, μέσα σε χρόνο ρεκόρ από την έναρξη της συζήτησης.
Οι δύο κυρίες ήταν καλεσμένες του Γιώργου Αυτιά για να τοποθετηθούν επί των πολιτικών εξελίξεων ενόψει των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη.
Η κυρία Φωτίου γνωστοποίησε τις προθέσεις της από την αρχή: «Εγώ δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά. Ήρθα εδώ για να υπερασπιστώ του δίκαιο του ελληνικού λαού».
Είχε σπεύσει πάντως να σχολιάσει ότι η ίδια παραμένει σταθερή στις απόψεις της και ότι δεν είναι εκείνη που άλλαξε τρία κόμματα μέσα σε τρία χρόνια, ρίχνοντας «καρφί» για την κυρία Μακρή.
Η απάντηση της δεύτερης ήταν ιδιαίτερα -όπως αναμενόταν- καυστική: «Οδηγείτε τους ανθρώπους στην ακραία φτώχεια. Μάθετε να φτιάχνετε μαρμελάδες, να ταΐσετε
τους φτωχούς. Στο Βελβεντό έχουμε πολύ ωραία ροδάκινα».
Η κυρία Φωτίου στη συνέχεια «απείλησε» τον δημοσιογράφο της εκπομπής ότι αν δεν επιβάλει την τάξη θα αποχωρήσει από το πλατώ, γιατί δεν ήθελε να ξεκατινιαστεί και γιατί διακατέχεται από την αξιοπρέπεια που χαρακτηρίζει την Αριστερά. Τελικά, μάζεψε τα χαρτιά της και έφυγε... «Στο καλό» τής ευχήθηκε η Ραχήλ Μακρή, «στολίζοντας» την αποχώρηση της πρώην υπουργού με τη φράση: «Είστε η ντροπή της Αριστεράς».
Διαβάστε τον διάλογο: 
Φωτίου: Εγω μπήκα στην πολιτική τα τρία τελευταία χρόνια, δεν άλλαξα τρία κόμματα τα μέσα σε τρία χρόνια. Είμαι σταθερή σε αυτό που πιστεύω μια ζωή, δηλαδή στη  ριζοσπαστική Αριστερά.
Μακρή: Το μνημόνιο δεν είναι ούτε ριζοσπαστικό, ούτε αριστερό
Φωτίου: Συνέλθετε κυρία Μακρή
Κύριε Αυτιά μπορώ να σηκωθώ να φύγω, δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά. Ήρθα εδώ για να υπερασπιστώ του δίκαιο του ελληνικού λαού. Πρέπει να επιβάλλετε την τάξη!
Μακρή: Οδηγείτε τους ανθρώπους στην ακραία φτώχεια. Μάθετε να φτιάχνετε μαρμελάδες να ταΐσετε τους φτωχούς. Στο Βελβεντό έχουμε πολύ ωραία ροδάκινα!
Φωτίου: Θα φύγω άλλη μια φορά γιατί αυτή είναι η αξιοπρέπεια της Αριστεράς.
Μακρή: Να φύγετε να πάτε στο καλό. Είστε η ντροπή της Αριστεράς. Τα μνημόνια που υπογράψατε δεν είναι ούτε Αριστερά ούτε ριζοσπαστικά

Σύλληψη (1) διακινητή και (4) λαθρομεταναστών από το Ιράκ
Στις  29-08-2015/08:00 Ε.Ο. Αλεξ/πολης - Ορεστιάδας         43χρονος ημεδαπός, μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτ-το, (4) παράτυπους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ. Ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε. Άπαντες συνελήφθησαν
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ 0-0  Δίκαιο αποτέλεσμα, εντυπωσιακή επανεμφάνιση των οπαδών της Ένωσης! Στο πλευρό της ομάδας μας ο Αλέκος Κοντός
 
 
 
 

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2015-16, η SKODA ΞΑΝΘΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με την ΑΕΚ σε μία αναμέτρηση που έληξε χωρίς γκολ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε τον δεύτερο βαθμό της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ η ΑΕΚ επιβεβαίωσε ότι έχει επιθετικό πρόβλημα. Τις εντυπώσεις πάντως στις κερκίδες «έκλεψαν» οι οπαδοί της ΑΕΚ που είχαν δυναμική και έντονη παρουσία υποστηρίζοντας την ομάδα τους.
Στις πιο χαρακτηριστικές φάσεις της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» στο 5’ μετά από φάουλ του Ντιμιτρόφ η κεφαλιά του Καρυπίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 31’ ο Ντιμιτρόφ δεν πρόλαβε την πάσα του Ερέα. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Ερέα επιχείρησε το μακρινό αλλά άστοχο σουτ.
Στο β’ μέρος η επικίνδυνη σέντρα σουτ του Μπέρτου στο 58’ πέρασε λίγο άουτ. Στο 60’ την μπαλιά του Μπαρμπόσα δεν την πρόλαβαν οι επιθετικοί της ΑΕΚ. Στο 84’ μετά από σέντρα του Σοϊλέδη, την κεφαλιά του Κρισάντους μπλόκαρε εύκολα ο Τσέναμο.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 11’ Καπετάνος, 14’ Τζανετόπουλος, 25’ Βασιλακάκης, 57’ Βάργκας, 81’ Μπέρτος, 81’ Αραβίδης, 89’ Μπαξεβανίδης, 94’ Ανάκογλου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κύζας (ΕΠΣ Δράμας) (πολύ καλός) με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Γεωργιάδη (ΕΠΣ Κοζάνης)- Σίπκα Ιωάννη (ΕΠΣ Πέλλας) και 4ος ο Γιάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο 6, Μπέρτος 8, Γουάλας 6, Καρυπίδης 7, Φλίσκας 6, Βασιλακάκης 5, Λουσέρο 7, Ντιμιτρόφ 4 (46’ Παπαστεριανός 4), Σολτάνι 6, Ερέα 5 (55’ Μπαξεβανίδης 6), Καπετάνος 6 (79’ Ράνος 5).
ΑΕΚ: Μπαρόχα 6, Γκάλο 5, Σοϊλέδης 6, Κολοβέτσιος 7, Τζανετόπουλος 6, Σιμόες 8, Γιόχανσον 6, Βάργκας 6 (69’ Κρισάντους 5), Μπαρμπόσα 6 (78’ Ανάκογλου 5), Πλατέλλας 8, Αραβίδης 6 (87’ Μπουονανότε).
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »