*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Αυγούστου

Παρουσία του εορτάζοντος Αλέξανδρου Κοντού, του Δημάρχου Ξάνθης, του Παναγιώτη Ταρενίδη κ.ά...

30 Αυγούστου
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής το Ετήσιο μνημόσυνο για τον Αλέξανδρο Μπαλτατζή, από το Κέντρο Μελετών «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»
 
 
 
 Παρουσία του εορτάζοντος πρώην υπουργού κ. Κοντού Αλέξανδρου, του Περιφερειάρχη Ανατ. Μακ –Θράκης  κ. Παυλίδη Γ, του Δημάρχου κ. Δημαρχόπουλου Χαρ., της πολιτευτή κ Ανδρέου Γ., υποτρόφων της ΣΕΚΕ από Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, του Δ.Σ. του Κέντρου , μελών και φίλων του Κέντρου Μελετών τελέσθηκε την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015, ημέρα εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου, Θεία Λειτουργία και  μνημόσυνο για τον αείμνηστο Πρόεδρο μας Αλεξάνδρο Μπαλτατζή.
Μετά την Θεία Λειτουργεία, στον Ιερό Ναό των Κοιμητηρίων Ξάνθης,  εψάλη τρισάγιο στον τάφο του Μπαλτατζή όπου ο καλός φίλος του Χρήστος Ζουρνατζίδης, γνωστός ως "Κίσσινγερ", τραγούδησε συνοδεία ποντιακής λύρας τραγούδι αφιερωμένο σε Εκείνον.
Συγκίνησε με την λιτή του αναφορά στην προσφορά του Αλ. Μπαλτατζή ο Χρήστος Καμενίδης, ομότιμος Καθηγητής, Γεωπονικής Σχολής, ΑΠΘ και υπότροφος της ΣΕΚΕ.
Αιώνια η μνήμη Του.

Το Δ.Σ.
 Λαφαζάνης: Θα συνεργαστώ με τη Ζωή - Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε κωλοτούμπα
Λαφαζάνης: Θα συνεργαστώ με τη Ζωή - Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε κωλοτούμπα

«Το εθνικό νόμισμα δεν είναι φετίχ» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την πλήρη αντίθεσή του στα μνημόνια.
Σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας εξαπέλυσε για μία ακόμα φορά δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι επέλεξε να ακολουθήσει μνημονιακή πολιτική, ενώ κατήγγειλε το Μνημόνιο ως γερμανική κοινωνική φυλακή.
Ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε ότι ο αντίπαλος της Αριστεράς είναι οι μνημονιακές δυνάμεις - ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ , Ποτάμι - το προεκλογικό πρόγραμμα των οποίων καταστρέφει την ελληνική κοινωνία.
«Χρειάζεται μεγάλο αντιμνημονιακό μέτωπο για να σταματήσουμε την συμφορά» τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν βγαίνει η χώρα από την κρίση μέσα στην Ευρωζώνη και με τα Μνημόνια. Κάνουμε αυτή την εναλλακτική επιλογή για να μπορέσει η χώρα να ανασάνει».
«Εμείς είμαστε συνεπείς με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Θα κατηγορείται η συνέπεια και όχι η κωλοτούμπα;» επεσήμανε, ενώ στην ερώτηση «ποιος έκανε κωλοτούμπα;» απάντησε: «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».
Αποκάλυψε ότι είναι οριστικό ότι θα συνεργαστεί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στις εκλογές, αλλά ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη ως προς την μορφή, αν δηλαδή θα κάνει κόμμα η πρόεδρος της Βουλής ή αν θα συνεργαστεί ως προσωπικότητα. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »