*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

SEE THROUGH

03 Ιουλίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Οφείλω να του βγάλω το «καπέλο» του σύντροφου Ανέστη Καλλιγά αφού τάχει καταφέρει άριστα...
-Και με τον... «Χρυσαυγίτη» Θωμά Μίχολου και με τον Γρηγόρη και τον ΣΥΡΙΖΑ κατά Στολίδη, Μπεμπεκίδη κλπ.
Ζητώωωω!
.......
*Με τη διαφορά ότι ο Σωτήρης Στολίδης χθες δεν «χαρίστηκε» στους όψιμους συντρόφους του πρώην Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης που πήγαινε στις κομματικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ και εμφανίζονταν... γνήσιος εκφραστής, εξαπολύοντας «πυρά» κατά του Σωκράτη Ξυνίδη και όχι μόνο...
.......
*«Είμαι οργισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ μου θυμίζουν αυτόν από την Βόρεια Κορέα που είχε έναν στρατηγό δίπλα του και ζαλίστηκε και έκλεισε τα μάτια και τον εκτέλεσε. Αυτή είναι η δημοκρατία που πιστεύουν… Αυτό είναι που μου θυμίζουν και αυτό είναι που μας επιφυλάσσουν για το μέλλον… Αυτοί οι άνθρωποι με αυτήν την συμπεριφορά. Ας μας πουν την ιστορία τους στην Ξάνθη… Ας μας πουν την ιστορία τους στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ξάνθης», πέταξε χθες το «γάντι» ο Σωτήρης Στολίδης στους συνδικαλιστές που από πρώην της ΠΑΣΚΕ εμφανίζονται τώρα «σημαίες» του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και ρίχνουν λάσπη με όλους όσους διαφωνούν μαζί τους!
......
*ΥΠΕΡ του ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ ο Στολίδης στις δηλώσεις του στον «Μ» και το Xanthi channel…;
-Την επομένη μπόλικη λάσπη σε βάρος του!
-Ότι τους... παρακαλούσε να τον πάρουν στον ΣΥΡΙΖΑ κι αυτοί δεν ενέδωσαν!
Όταν ο Σωτήρης, ούτε κατ’ όψη τους ξέρει! 
…..

Και χθες οι ουρές των ουρών έξω από τις τράπεζες, «θύμιζαν» τριτοκοσμικές καταστάσεις… Βενεζουέλας, Αργεντινής και Πόρτο Ρίκο.
Μια γυναίκα με το παιδάκι της λιποθύμησε έξω από μια τράπεζα και την ίδια ώρα, ντουντούκες και ΟΧΙ στην πλατεία, για την... Εθνική μας αξιοπρέπεια!
Εθνική αξιοπρέπεια που δεν σεβάστηκαν αυτοί που μας «τάιζαν» με ψέματα ότι δεν θα γίνει το δημοψήφισμα και δεν θα συμβεί τίποτα...
-Και τις Τράπεζες δεν τις έκλεισαν με την υπογραφή του Τσίπρας με τον Βαρουφάκη, αλλά οι άτιμοι οι «ξένοι» που ζητάν τα... «δανεικά» κι «αγύριστα»!
…..

Βαρουφάκης: «Δεν είναι πρέπον για μένα να σταθώ με τους συνταξιούχους στην ουρά για 60 ευρώ»
«Δεν έχω στηθεί σε ουρά ΑΤΜ για να βγάλω χρήματα», είπε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomerg, τονίζοντας ότι «δεν είναι πρέπον για μένα να σταθώ μαζί με τους συνταξιούχους».
Συγκεκριμένα όταν ο δημοσιογράφος του Bloomberg τον ρώτησε αν έχει πάει σε αυτόματο μηχάνημα ανάληψης (σ.σ. εκεί δηλαδή που εδώ και μέρες η Ελλάδα αναστενάζει) για να σηκώσει 60 ευρώ από την τράπεζα, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι «πρώτον δεν έχω χρόνο και δεύτερον θεωρώ ότι δεν είναι πρέπον για μένα να σταθώ στην ουρά» υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος και η σύζυγός του «πρέπει να είναι οι μόνοι Ελληνες που δεν έχουν πάει σε ΑΤΜ».
Οπως ήταν αναμενόμενο η απάντηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου που αναρωτήθηκε πώς επιβιώνει ο κ. Βαρουφάκης αν δεν πηγαίνει στην τράπεζα. Ο υπουργός Οικονομικών αρχικά ζήτησε να μην γίνεται προσωπικό το θέμα και στη συνέχεια δήλωσε ότι διάγει λιτό βίο με τη σύζυγό του γιατί πηγαίνει «από τη μία σύσκεψη στην άλλη».
O δημοσιογράφος του λέει: «Δεν θα δείχνατε αλληλεγγύη αν στεκόσασταν κι εσείς στην ουρά;». Αυτό προκαλεί πολύ γέλιο στον κ. Βαρουφάκη. «Να στηθώ στην ουρά μαζί τους; Κατά μία έννοια ναι θα το σκεφτώ!».
……………………

Η δήλωση Καραμανλή «γκρέμισε» Facebook & Twitter
Το χθεσινό διάγγελμα του Κώστα Καραμανλή για το δημοψήφισμα της Κυριακής “γκρέμισε” τα social media.
Στο Facebook και το Twitter… χάθηκε το μέτρημα με τις αναφορές και τις αναδημοσιεύσεις, δείχνοντας ότι το “ναι” απέκτησε τον φυσικό εκπρόσωπό του.
Οι περισσότεροι μάλιστα σχολίαζαν το γεγονός ότι με την παρέμβασή του, ο Κώστας Καραμανλής κατάφερε να συσπειρώσει και ένα κομμάτι της Κεντροδεξιάς που μέχρι πρότινος κρατούσε αποστάσεις!
…………………..

Φώφη: Το «όχι» σημαίνει χρεοκοπία και έξοδο από την Ευρώπη και το ευρώ
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
«Ο Πρωθυπουργός προσπαθεί και πάλι να κάνει το άσπρο, μαύρο με ωμά ψέματα, κοροϊδεύοντας τους πάντες.
Δήθεν οι άλλοι έκλεισαν τις Τράπεζες.
Ψέματα!
Η δική του ανερμάτιστη και αλλοπρόσαλλη διαπραγμάτευση βούλιαξε την οικονομία και με δική του απόφαση έβαλε λουκέτο στις Τράπεζες. Οδήγησε τους συνταξιούχους στις ουρές της ντροπής, και χιλιάδες επιχειρήσεις στην απόγνωση.
Τώρα μέσα στον πανικό τους ζητούν το ΟΧΙ υποτίθεται για να ξαναδιαπραγματευθούν.
Τώρα μετά από 6 μήνες που διέλυσαν τα πάντα.
Ψέματα!
Άλλο θέλουν. Παραπλανούν τον λαό για να τον κάνουν συνένοχο στην χρεοκοπία.
Γιατί αυτό το ΟΧΙ σημαίνει χρεοκοπία και έξοδο από την Ευρώπη και το ευρώ.
Με τους Έλληνες στην φτώχεια και την δυστυχία».
………………….

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ
Οι οργανωτές του 3ου Πανελλήνιου Πολιτιστικού Ανταμώματος στη Θράκη, ανακοινώνουν σήμερα, ότι λόγω της προκήρυξης δημοψηφίσματος, η ημερομηνία πραγματοποίησης του οποίου συμπίπτει με το χρόνο πραγματοποίησης των εκδηλώσεων, αποφάσισαν την χρονική μετάθεση του 3ου Πανελλήνιου Πολιτιστικού Ανταμώματος. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2016.
Οι οργανωτές, το Hellenic Electronic Center, το «Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης» και η «Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης», όπως και οι συνδιοργανωτές, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δια του περιφερειάρχη, ο Δήμος Ξάνθης δια του δημάρχου και το Δημοτικό Συμβούλιο της Ξάνθης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τους 48 συλλόγους από την Ελλάδα και τον σύλλογο «Λύκειο των Ελληνίδων Σίδνεϋ» που ήδη ταξίδεψε από την Αυστραλία και βρίσκεται στην Ξάνθη για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις, για τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή τους.

Επίσης, ευχαριστούν, την εταιρεία Lidl Hellas, την εταιρία μπισκότων Παπαδοπούλου, την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO στο Υπουργείο Εξωτερικών και την ΕΡΤ, για την αμέριστη συμπαράσταση, και την προβολή του 3ου Πανελλήνιου Πολιτιστικού Ανταμώματος στη Θράκη.
Η Οργανωτική Επιτροπή

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »