*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

Κατά πάσα πιθανότητα, αίσιο τέλος θα έχουν νέες διαπραγματεύσεις του Χρήστου Πανόπουλου με τον Τάσο Παπάζογλου

30 Ιουλίου


OVIDIU Herea!-Πήρε ηγέτη, πήρε παιχταρά!
Σύμφωνα με τα Ρουμανικά ΜΜΕ ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο ώστε να επιτευχθεί συμφωνία με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς, είχαν συνεργαστεί στην Ραπίντ Βουκουρεστίου όταν πρώτος διετελούσε χρέη προπονητή.
Παίκτης με προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του, φουριόζος, με καλή τεχνική, αλλά και καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αφού σε 53 αγώνες με τη Σιόν τα τελευταία δύο χρόνια μέτρησε 11 γκολ και 10 ασίστ! Σίγουρα μια πολύ καλή προσθήκη στη φαρέτρα του Ρουμάνου προπονητή και αν αποδώσει στην Ξάνθη όπως στις προηγούμενες ομάδας σε ένα χρόνο από τώρα θα έχουμε να λέμε πολλά για αυτόν! Να πούμε πως έχει εμπειρία και από το Γιουρόπα Λιγκ, αφού τη σεζόν 2011-2012 με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου έπαιξε σε 6 αγώνες, ενώ είναι και εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Ρουμανίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή OVIDIU HEREA.»
Στο μεταξύ αποκλειστικές πληροφορίες του "Μ" αναφέρουν οτι κατά πάσα πιθανότητα αίσιο τέλος θα έχουν οι νέες διαπραγματεύσεις Πανόπουλου με τον Τάσο Παπαζάογλου, αφού ο τελευταίος δεν βρήκε ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα, επιστρέφει στο κέντρο της άμυμας της Ξάνθης.
Ο ΡΑΖΒΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΡΤΣΕΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ-Ράζβαν Λουτσέσκου: «Οφείλω τα πάντα στον πατέρα μου»
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο ματς όπου είχε αντίπαλο τον πατέρα του πριν από 10 χρόνια (Ραπίντ Βουκουρεστίου-Σαχτάρ) αλλά και πόσο τον βοήθησε στη ζωή του.
«Είναι δύσκολο να μιλάω για εκείνον. Έχουμε ένα δέσιμο που πολλοί θα ήθελαν. Είμαστε μία ενωμένη οικογένεια.
Έζησα μαζί του και είδα πολλά πράγματα. Δεν σταματούσε να μου λέει: 'Κοίτα, θα κάνεις αυτό ή εκείνο στη ζωή σου'.
Έβλεπα όμως τον τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε τα πράγματα, τον τρόπο που δούλευε, το πάθος του για ποδόσφαιρο.
Μου μετέδωσε τη φιλοσοφία του για την ζωή αλλά και το ποδόσφαιρο. Του οφείλω όλα τα ωραία που έζησα», τόνισε αρχικά ο 46χρονος προπονητής για να προσθέσει:
«Είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από φτωχή οικογένεια. Είχε την επιθυμία να μάθει, να πάει μπροστά στη ζωή του και κατάφερε να φροντίσει την οικογένεια του.
Διδάχθηκε να μην δέχεται, αλλά να προσφέρει. Δεν τον νοιάζουν τα δώρα, αλλά το πως να μας ευχαριστεί».
ΤΡΑΙΝΟΣΕ:Απευθείας σύνδεση Αθήνας- Αλεξανδρούπολης

 

Απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθήνας- Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε από την Τετάρτη 29 Ιουλίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η βραδινή αμαξοστοιχία 500 (στο εξής μετονομάζεται σε 600) με ώρα αναχώρησης 23:55 από τον σταθμό Αθηνών, θα έχει τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη με ώρα άφιξης 13:37, αντί τον σταθμό της Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, η αμαξοστοιχία 501 (στο εξής μετονομάζεται σε 601) θα αναχωρεί από τον σταθμό της Αλεξανδρούπολης με ώρα αναχώρησης 15:43 αντί του σταθμού της Θεσσαλονίκης, με τελικό προορισμό τον σταθμό Αθηνών με ώρα άφιξης 05:01.
Επιπλέον από την Τετάρτη 29/07/2013 έως 01/09/2013, λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης εν όψει της θερινής περιόδου, αναστέλλονται ορισμένα τοπικά δρομολόγια στο τμήμα μεταξύ Αθήνας και Οινόης.
Συγκεκριμένα αναστέλλεται η κυκλοφορία των παρακάτω συρμών:
Αθήνα- Οινόη:
Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 3530 (αναχώρηση 04:33) και 4530 (αναχώρηση 15:19).
Οινόη- Αθήνα:
Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 3531 (αναχώρηση 05:29), 4539 (αναχώρηση 06:22), 1537 (αναχώρηση 07:20) και 4531 (αναχώρηση 17:27).
Περισσότερες πληροφορίες στο επιβατικό κοινό παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

ΔΠΘ: Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση»
 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου   και το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), οργανώνουν Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση»
Σκοπός του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού προγράμματος είναι η παροχή μεταπτυχιακής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου  και η ανάπτυξη εξειδικευμένων δεξιοτήτων από τους συμμετέχοντες φοιτητές, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και τις προκλήσεις των φορέων της  Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Επιχειρείται μια διεπιστημονική προσέγγιση των κρίσιμων ζητημάτων οργάνωσης και λειτουργίας  της τοπικής αυτοδιοίκησης η οποία διασφαλίζεται από το συνδυασμό θεωρητικής και εμπειρικής γνώσης και τη διδασκαλία εξειδικευμένων μεθοδολογικών εργαλείων τα οποία ανταποκρίνονται στο ιδιαίτερο περιβάλλον και τις μεταρρυθμιστικές προκλήσεις της Ελληνικής τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 με τρία παράλληλα τμήματα: Στην Αθήνα (εγκαταστάσεις ΕΕΤΑΑ- Μυλλέρου 73-77), Θεσσαλονίκη (εγκαταστάσεις ΑΠΘ) και Κομοτηνή (εγκαταστάσεις ΔΠΘ). Η διάρκεια σπουδών είναι 12 μήνες και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά είναι εως τις 31/08/2015.
Περισσότερες πληροφορίες: www.econ.duth.gr και www.eetaa.gr/pms
Το ΔΔΠΜΣ «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» αποτελεί προσπάθεια, επιθυμία για συμβολή, και στοίχημα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων μας για την αναβάθμιση της αποτελεσματικότητας και την εύρυθμη λειτουργία ενός από τους σημαντικότερους κοινωνικούς και πολιτικούς θεσμούς της χώρας μας όπως αυτός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παραμένουμε  στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση κρίνετε αναγκαία.
Με τιμή
Ευάγγελος Δρυμπέτας
Πρόεδρος
Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Έρχεται η Ντέλια και αρχίζουν… τσιφτετέλια – Απίστευτες ατάκες στο twitter
 


Η άφιξή της στην Αθήνα κατάντησε… ανέκδοτο, αλλά έφθασε η στιγμή που πολλοί χρήστες του διαδικτύου (και όχι μόνο) περίμεναν με αγωνία! 
Η “εκλεκτή” του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου αναμένεται το απόγευμα στην Αθήνα και στο Twitter έχουν ξεκινήσει το… καλωσόρισμα από χθες! Απολαυστικό!
#Erxetai_I_Delia και θα τους βάλει να κλείσουν τα air conditions για περικοπή εξόδων
#Erxetai_I_Delia κι αρχίζουνε τα τέλια.
Α’ι’ντε πως χορευουν τα καγκελιααααα,οταν #Erxetai_I_Delia

Αριστερή Πλατφόρμα: Το έκτακτο συνέδριο δεν έχει κανένα νόημα
 «Η σύγκληση Εκτάκτου Συνεδρίου το φθινόπωρο, μετά δηλαδή την ψήφιση στη Βουλή της μνημονιακής συμφωνίας που θα έχει δεσμεύσει τη χώρα, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα, αφού οι Σύνεδροι θα κληθούν εκ των υστέρων να επικυρώσουν τετελεσμένα άκρως επιζήμια για τη χώρα" αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε στην Κ.Ε μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης η Αριστερή Πτέρυγα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής προτείναμε την άμεση σύγκληση Διαρκούς Συνεδρίου, προκειμένου τ 000030DA κόμμα να συζητήσει συντεταγμένα πριν συναφθεί και έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η νέα μνημονιακή συμφωνία.
Το σώμα του Διαρκούς Συνεδρίου συγκροτείται από τους συνέδρους του Ιδρυτικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και επομένως είναι το πλέον αρμόδιο συλλογικό σώμα που μπορεί να διασφαλίσει την αντιμνημονιακή και ριζοσπαστική πορεία και φυσιογνωμία του κόμματος και την ενότητα του.
Το Διαρκές Συνέδριο, υπερασπιζόμενο το Πρόγραμμα και το Καταστατικό που το ίδιο κατά την ίδρυση του κόμματος ψήφισε, έχει την καταστατική και δημοκρατική υποχρέωση να καλέσει την κυβέρνηση να τηρήσει τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και τη λαϊκή εντολή που έλαβε στις εκλογές της 25ης Γενάρη και στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη για τερματισμό των μνημονιακών πολιτικών λιτότητας και σε αυτήν την κατεύθυνση να επεξεργαστεί άμεσα εναλλακτική λύση απέναντι στους εκβιασμούς των δανειστών.
Η προσπάθεια να μην εγκλωβιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα νέο μνημόνιο έχει μέγιστη σημασία για το ίδιο το κόμμα και την προοπτική του και κυρίως για το μέλλον του τόπου και του λαού.
Η σύγκληση Εκτάκτου Συνεδρίου το φθινόπωρο, μετά δηλαδή την ψήφιση στη Βουλή της μνημονιακής συμφωνίας που θα έχει δεσμεύσει τη χώρα, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα, αφού οι Σύνεδροι θα κληθούν εκ των υστέρων να επικυρώσουν τετελεσμένα άκρως επιζήμια για τη χώρα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »