*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

30 Ιουλίου
*Όταν ο ίδιος ο συμβαλλόμενος Απόστολος Αγκόρτσας ομολογεί ότι είναι ιδιοκτήτης αγροτικού τεμαχίου που ανήκει στον.....ΔΗΜΟ Ξάνθης (!), γιατί να αντιδικήσω μαζί του, από την ώρα που με....επιβεβαιώνει και μάλιστα με επίσημο έγγραφο και την υπογραφή του;
-Απλά ο Αντιδήμαρχος Δόμησης και στο θέμα αυτό, κατάφερε να εκθέσει τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που βγήκε στο δημοτικό συμβούλιο να τον υπερασπιστεί!
Και παράλληλα να εκθέσει και τις υπηρεσίες των Δήμων Μύκης και Ξάνθης!!!
......
*Τώρα πως έγινε «ιδιοκτήτης» τόσων στρεμμάτων η οικογένεια Αγκόρτσα, σε δασική περιοχή δίπλα στο ποτάμι; Αγοράζοντας με ...«κρυφό» διαγωνισμό από την τότε Ιερά Μητρόπολης του Αείμνηστου Αντώνιου 9.5 στρέμματα και στην συνέχεια τα έφτασαν στα 40;
-Αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία όπου όταν σας αποκαλύψω λεπτομέρειες, θα πάθετε ακόμη μεγαλύτερη πλάκα!
-Άλλωστε κακά τα ψέματα, όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ότι η δύναμη –ειδικά τότε- της Μασονίας στη Ξάνθης, ήταν πανίσχυρη!!
......
*Αρκεί ωστόσο σήμερα να σας αποκαλύψω ότι ο «ιδιοκτήτης-πωλητής» περίπου 10 στρεμμάτων δίπλα στις όχθες του Κόσυνθου, εμφανίζεται το 2002 να τα έχει αποκτήσει όλα αυτά με... «έκτακτη χρησικτησία» από το 1950!!!
-Και φυσικά χωρίς κανένα έγγραφο από το Δασαρχείο Ξάνθης που να αυτοχαρακτηρίζει τον χώρο, ενώ οι πινακίδες που «εδρεύουν» ωστόσο σε όλη τη συγκεκριμένη δασική περιοχή όπου βρίσκεται και η Αγριάνη!!!
-Έχουν την υπογραφή του ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ Ξάνθης που ζητεί από τους πολίτες να διατηρήσουν....ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΘΑΡΟ!
-Πως τώρα σε αυτό «δάσος» περιήλθαν προς εκμετάλλευση και ιδιοκτησία πάνω από 40 στρέμματα δίπλα στο ποτάμι και σε χαρακτηρισμένο ως αρχαιολογικό χώρο λόγω των βυζαντινών γεφυρών, αυτό θα το πει φαντάζομαι η Εισαγγελική έρευνα που ήδη έχει ξεκινήσει!
......
*Επαναλαμβάνω ωστόσο και σήμερα οτι...Θα τρίβετε λίαν συντόμως τα μάτια σας και κυρίως οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Γραφείου Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, του Δασαρχείου, της Πολεοδομίας και του Δήμου Ξάνθης.
......
*Και βέβαια θα με ρωτήσουν τώρα κάποιοι....Τα γνώριζε όλα αυτά ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και νυν εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου Χρήστου Μούρκας για την Αγριάνη και τα έργα του Αντιδημάρχου Δόμησης;
Και τα ήξερε αλλά και τα απέκρυψε από τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.
.......
*Από την άλλη βέβαια θα με ρωτήσετε δικαίως, πως γράφεις αυτά που γράφεις, όταν παρά τα έγγραφα που αποκαλύπτεις γίνεται να λειτουργούν ξενοδοχειακή μονάδα και πρατήριο καυσίμων χωρίς ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΒΟ επί τόσα χρόνια, με την πισίνα να εμφανίζεται από την μια ως μη....ολοκληρωμένη και γι’ αυτό άλλωστε να λειτουργεί με εργοταξιακό ρεύμα κι από την άλλη να λειτουργεί κανονικά και με τον.....ΝΟΜΟ, ενώ η ξενοδοχειακή μονάδα δεν είναι καν συνδεδεμένη επί τόσα χρόνια με την ΔΕΥΑΞ και παίρνει νερό από...γεώτρηση, ε και σ’ αυτό αρμόδιοι είναι οι....αρμόδιοι!
-Πολεοδομία, Δήμος Ξάνθης, Διεύθυνση Υγείας Ξάνθης, γραφείο συγκοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, γραφείο Τουρισμού Περιφέρειας κλπ
...

*Είδηση: ΕΒΕΑ και Επιμελητήριο Ξάνθης, ζητούν παράταση της ρύθμισης για τις ασφαλιστικές οφειλές, αλλά και για τις 100 δόσεις στην Εφορία. Δεν είναι η πρώτη φορά που Μίχαλος και Στέλιος Μωραΐτης κινούνται από κοινού, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των επιχειρηματιών και μικρομεσαίων. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »