*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

30 Ιουλίου
*Μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώνεται κάθε μέρα πρωί και βράδυ στο φοβερό «VERANDA» του Κώστα Δημητρακάκη στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 41-43! Το μαγαζί έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς πελάτες του που το επιλέγουν για τον καφέ, το ποτό τους, το φαγητό τους μετά τις 18.00 δοκιμάζοντας τα νόστιμα πιάτα του αλλά για τα cocktails του! Ένα μαγαζί που ξεχωρίζει στη πόλη μας και ήδη έχει γίνει από τον πρώτο κιόλας καιρό λειτουργίας του το Νο1 θερινό στέκι της Ξάνθης!

*Μάλιστα στο «VERANDA» κάθε Τετάρτη ξεχωρίζουν και οι βραδιές cocktail που διοργανώνονται στον ατμοσφαιρικό εξωτερικό χώρο του μαγαζιού όπου δεν πέφτει καρφίτσα κάθε εβδομάδα! Μοναδικές βραδιές με όλα τα cocktails της αρεσκείας σας  μόνο με 5 ευρώ! Γιατί στο «VERANDA» ζούμε φανταστικές στιγμές και περνάνε οι ώρες μας όμορφα. Επιλέξτε το και θα με θυμηθείτε! Το τηλέφωνο του μαγαζιού είναι το 2541064635.

*Την εκλεκτή της καρδιάς του Λία παντρεύεται ο δημοφιλής dj Κώστας Σπυριάδης την άλλη Παρασκευή στο δημοτικό κατάστημα Ξάνθης! Η είδηση του γάμου τους έγινε επίσημη πια με την ανακοίνωση στην «Α» όπως είδαμε χθες. Εύχομαι τα καλύτερα και στους δυο και με το καλό να γίνουν και γονείς!

*Στο υπέροχο εστιατόριο- cafe bar «ΞΑΝΘΙΠΠΗ»  γευμάτισαν οι ηθοποιοί της παράστασης «ΟΙ ΤΕΝΟΡΟΙ» που απόλαυσε το θεατρόφιλο κοινό της Ξάνθης το βράδυ της Δευτέρας! Μάλιστα οι πρωταγωνιστές του ξεκαρδιστικού θεατρικού έργου δεν παρέλειψαν να βγουν και μια αναμνηστική φωτό αφού γευμάτισαν και ιδού! Βλαδίμηρος Κυριακίδης- Θανάσης Τσαλταμπάσης- Κωσταντία Χριστοφορίδου, Άννα Μενενάκου και Βιβή Κόκα με τα υπέροχα κορίτσια της «ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ»!
…..

*Σίγουρα λόγω κεκτημένης ταχύτητας έγραψα προχθές για τον Κώστα Κοτόπουλο ότι ήταν ιδιοκτήτης του «AMMOS» με αφορμή την παρουσία του εκεί όπου διοργανώθηκε και το  live του Άγγελου Δήμου! Φυσικά δεν ισχύει αφού το «AMMOS» το έχει ο Σ. Καρατσομπανάκης. Ας το διορθώσω λοιπόν σήμερα γιατί όχι τίποτα άλλο αλλά θα προλάβω και την «τσούχτρα» πριν γράψει πάλι τις κακίες της.

*Από τη Γερμανία χαιρέτισε τους φίλους του στο facebook ο γνωστός dj Τόρης Παπαδήμας με φοβερές πράγματι φωτογραφίες από το μέρος που πήγε μόνιμα να μείνει με την Κωνσταντίνα και την κορούλα τους Ναταλία. Το σχόλιο του κάτω από τις φωτό του; «Σαν την Ελλάδα ΔΕΝ έχει»!!! Πάντως να ευχηθώ ολόψυχα στον Τόρη   να του πάνε όλα κατ’ ευχήν!!!

*Με μεγάλη επιτυχία προ ημερών έμαθα ότι διοργανώθηκε από το διμηνιαίο περιοδικό της Ξάνθης αλλά και ολόκληρης της ΑΜΘ το «GO THRAKI» του εκδότη Πέτρου Γίση! ένα σούπερ πάρτι σε γνωστό beach bar της Θάσου με επίτιμες καλεσμένες την ηθοποιό του σήριαλ «Μπρούσκο» Ανατολή Γρηγοριάδου και την εκρηκτική dj Mariando!
Ένα πράγματι εξαιρετικό event το οποίο όπως με πληροφόρησαν τίμησαν με την παρουσία τους και αρκετοί ξανθιώτες! Μπράβο στον Πέτρο και στους συνεργάτες του!

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »