*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

30 Ιουλίου
Με....εργοταξιακό ρεύμα, αλλά λειτουργεί κανονικά η πισίνα του Αγκόρτσα!

(σ.σ. Με πιστοποίηση της Διεύθυνσης Υγιεινής Ξάνθης κ.Ζαγναφέρη;;;)

Κατόπιν τούτων ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
-Πότε θα αρθούν οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν με τα capital controls, που ήταν αποτέλεσμα του καταστροφικού για την κοινωνία και την οικονομία δημοψηφίσματος που προκήρυξε η Κυβέρνηση;
(Από την ερώτηση του βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού για τους Έλληνες επιχειρηματίες)
-Την...Πρωταπριλιά ή όταν η Ελλάδα επανακτήσει την αξιοπιστίας της από τους εταίρους της. Θέλει κι ερώτημα...
….

Ως μέλος της κυβέρνησης, η σημερινή μου παρουσία εδώ καταδεικνύει δύο πράγματα: Την επιβεβαίωση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεκινά έναν αγώνα κατά της διαφθοράς και του πάσης φύσεως οικονομικού εγκλήματος, όπως επίσης και ότι πολιτικά είμαστε στο πλευρό και στηρίζουμε τη προσπάθεια όλων αυτών των λειτουργών του ελληνικού Δημοσίου...
(Από τις δηλώσεις του Υφυπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ)
-Και προσωπικό ζήτημα το θέμα της καταπολέμησης της διαφθοράς για τον Τέρενς.
….

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Του έγραψα κι άλλη φορά του γνωστού Γ. Σιδηρόπουλου, «μη ξύνεσαι στη γλίτσα του τσομπάνη...», για θέματα που στο παρελθόν όχι μόνο σιωπούσες, αλλά και...λιβάνιζες (την περίοδο της παντοδυναμίας τους), τους τότε διοικούντες!
Και αναφέρομαι βέβαια στα συνεταιριστικά εργοστάσια για την ΣΕΒΑΘ επί Μαρουφίδη, Ράπτη, Στολίδη κλπ όπου ενώ τότε μόνο εγώ ασκούσα κριτική, οι σημερινοί «κατήγοροι», ήταν οι...υπερασπιστές των τότε διοικήσεων!
-Καθυβρίζοντας ...εμένα!!!
....
*Έγραψε επίσης χθες ο Giannis αναφερόμενος στο θέμα του Θεολόγου, και «ξεχνώντας» προφανώς ότι η ΤΟΛΜΗ (τους) παραμονές εκλογών του 2010, «πίεζε» τον Λάκη Στυλιανίδη να συμπεριλάβει εκ νέου στο ψηφοδέλτιό του τον κ.Καλαϊτζή, διότι γνώριζε την....Τοπική αυτοδιοίκηση κι ήταν έμπειρο στέλεχός της:
 «Από την πλευρά μας εκφράσαμε ξεκάθαρα  την άποψή μας για το τι ήταν η ΕΑΠΑΞ, τι ρόλο έπαιζε και τα λάθη, ηθελημένα ή ακούσια, έγιναν και το λάθος του ίδιου του Θ. Καλαϊτζή να “εκτίθεται”  ποινικά όλα αυτά τα χρόνια.   Φυσικά ήταν τόσο περίπλοκη η κατάσταση, η μετοχική σύνθεση και οι συμμετοχές, ή “ευκινησία” οι δανεισμοί κλπ,  που έμοιαζε με συνεταιριστικό εργοστάσιο!»
.....
*Μπορεί να μας δείξει φίλτατε Giannis έστω ένα δημοσίευμα από εκείνη την...ξεκάθαρη άποψη για την ΕΑΠΑΞ; Φυσικά όχι...γιατί δεν υπήρχε ποτέ!
-Φίλος σας  ήταν τότε και ο Ράπτης και ο Θεολόγος, όπως κι ο Τσέπελης φυσικά...
-Ενώ η πιο φανατική οπαδός του Στολίδη, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ήταν η υπάλληλος του ΙΝΕ και στενή σου συνεργάτης Μαρία Κώστογλου.
-Γιατί λοιπόν τότε ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΤΕ τίποτα, αυτά που εκ του ασφαλούς γράφετε...τώρα;
....

Γιατί δεν πας στον Σιδηρόπουλε στον Εισαγγελέα να τα καταθέσεις;
Ο όψιμος κατήγορος των συνεταιριστικών εργοστασίων Giannis Sidiropoylos που τίποτα δεν έγραφε βέβαια την περίοδο που λειτουργούσαν, έγραψε χθες μεταξύ των άλλων και το παρακάτω αποκαλυπτικό σχόλιο.
«Και αν στα συνεταιριστικά είχαν το know how να κλείσουν τις “δουλειές” τους, να εξαφανίσουν τα στοιχεία και να μείνουν όλοι ατιμώρητοι -και ευυπόληπτοι- δεν συνέβη το ίδιο με την ΕΑΠΑΞ, για πολλούς λόγους. (εκεί πχ τα αρχεία εξαφανίζονται με “πλημμύρες” και δεν καταστρέφονται χωρίς δικαιολογία). Βέβαια ακόμη και στα συνεταιριστικά όμως  οι φάκελοι ξανανοίγουν ακριβώς γιατί οι εποχές αυτές τέλειωσαν».
-Αφού ξανανοίγουν βρέ λαλίστατε Σιδηρόπουλε, γιατί δεν τολμάς να γράψεις ονόματα; Γιατί κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις; Ποιοι εξαφάνισαν τα στοιχεία που αναφέρεις;
-Γιατί δεν πας στον Εισαγγελέα να τα καταθέσεις αυτά που ΤΩΡΑ και εκ των υστέρων αποκαλύπτεις;
.....

Στο ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης ο Τέρενς για παραεμπόριο και λαθρεμπόριο από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα!
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ μαζί με το στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Δρ. Ιωάννα Γκέργκη, επισκέφτηκαν χθες τα γραφεία του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης, όπου το θέμα που κυριάρχησε  ήταν - εκτός των άλλων – το αυξανόμενο παραεμπόριο και λαθρεμπόριο από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Ο Τέρενς Κουίκ για όλα τα ευρήματα του θα ενημερώσει τα μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής για τη Πάταξη της Διαφθοράς στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της, ενώ είναι φανερό αυτή το φορά το «παραεμπόριο» και το «λαθρεμπόριο» από την γειτονική χώρα, βρήκαν τον.... «μάστορά» τους!
.....

Συνάντηση των εκπροσώπων των τηλεοπτικών σταθμών της ΑΜΘ
σχετικά με την διαβούλευση για τον νέο τηλεοπτικό νόμο.
Ενόψει της διαβουλεύσεις για τον ΝΕΟ τηλεοπτικό νόμο που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά άμεσα την διαμόρφωση του νέου περιφερειακού τηλεοπτικού τοπίου σχετικά με την τοπική ενημέρωση, συνάντηση θα πραγματοποιήσουν οι εκπρόσωποι των Περιφερειακών καναλιών την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 20.00 στο Ξενοδοχείο «Airotel Galaxy» στην Καβάλα.
Τα θέματα προς συζήτηση θα είναι…
1.Αριθμός δημοπρατούμενων Περιφερειακών Αδειών Περιεχομένου τηλεοπτικών σταθμών.
2.Τιμή εκκίνησης δημοπρατούμενων Αδειών
3.Κριτήρια συμμετοχής στην δημοπράτηση όπως…
·Καθορισμός Μετοχικού κεφαλαίου,
·Αριθμός Απασχολούμενου προσωπικού, Τεχνολογικός Εξοπλισμός, Κτηριακές υποδομές.


·Ασυμβίβαστες Ιδιότητες (πχ Διαφημιστικό Γραφείο)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »