*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

Η πανελλαδική δημοσκόπηση της ALCO για το «Εθνος» – με αναγωγή – δείχνει ότι το «Ναι» λαμβάνει 44,8% και το «Oχι» 43,4%. Το 61% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι με το «Oχι» υπάρχει κίνδυνος εξόδου από την Ευρωζώνη.

03 Ιουλίου



Σκοτώθηκε 40χρονη σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγος
Την Παρασκευή (3-7-2015) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγους,  Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό με επικαθήμενο) που οδηγούσε 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 40χρονη ημεδαπή.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθεί θανάσιμα η 40χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.
(σ.σ. Η 40χρονη μητέρα ενός παιδιού που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο, είναι η αδελφή του Ξανθιώτη Τριαντάφυλλου Πετεινίδη απο την Συδινή. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο στις 12 το πρωϊ στη Συδινή)
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ
Στο Pravets της Βουλγαρίας και στις άριστες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου RUI Pravets θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα μεταβούν στην Βουλγαρία στις 13 Ιουλίου και θα παραμείνουν μέχρι τις 24 Ιουλίου. Στο διάστημα της παραμονής της στη γειτονική χώρα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει τρία φιλικά προετοιμασίας.
Την Τετάρτη 15 Ιουλίου (18:00) με την KF Teuta στην Σόφια (Tsarsko Selo), την Δευτέρα 20 Ιουλίου με αντίπαλο την ομάδα FC Gandzasar στο ίδιο μέρος και ώρα και την Πέμπτη 23 Ιουλίου με αντίπαλο τον Πλατανιά στο Pravets (18:00).
Το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν θα συνεχιστεί στην Ελλάδα και στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της ξανθιώτικης ΠΑΕ και στο ξενοδοχείο «Le Chalet». Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στο Le Chalet από τις 3 έως τις 8 Αυγούστου.
Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας η SKODA ΞΑΝΘΗ θα δώσει τα εξής φιλικά:
1 Αυγούστου: Πανσερραϊκός – SKODA ΞΑΝΘΗ
5 Αυγούστου: Βέροια – SKODA ΞΑΝΘΗ
8 Αυγούστου: SKODA ΞΑΝΘΗ - Ηρακλής
14 Αυγούστου: SKODA ΞΑΝΘΗ - Πανθρακικός

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »