*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Στέλιος Παπαθεμελής μετά τον αιφνίδιο θάνατο της 48χρονης κόρης του.

30 Ιουλίου


Τραγωδία για τον Παπαθεμελή: Η κόρη του έπεσε από τον 7ο όροφο
Ηταν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της τετάρτης, όταν η γυναίκα γλίστρησε από το μπαλκόνι του πολιτικού γραφείου του κ. Παπαθεμελή, στον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην προσπάθειά της να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί. Αμέσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο και αστυνομικοί, όμως η 48χρονη είχε εκπνεύσει.
Επρόκειτο για μία σεμνή, ιδιαίτερα χαμηλών τόνων κοπέλα, χωρίς προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες, που ασχολείτο με την τέχνη και εκ περιτροπής βοηθούσε τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό του γραφείο. 

(σ.σ. Τον Στέλιο Παπαθεμελή τον γνώρισα προσωπικά όταν οργάνωσε η ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ μια ομιλία του για το θέμα της Μακεδονίας  στο ΕΒΕ Ξάνθης και λίγο αργότερα όταν τον έφερε ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης στα γραφεία της "Αδέσμευτης"...Πέρασαν αρκετά έως πολλά χρόνια απο τότε. Μου έκανε όμως εντύπωση η βαθιά πνευματικότητα και το πολιτικό του ήθος. Του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις, η γλώσσα της σιωπής λέει πολλά περισσότερα...Π. Π.)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »