*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουλίου

... το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 4 χλμ. βορειοδυτικά της Ξάνθης και το εστιακό βάθος στα 2 χλμ.

05 Ιουλίου


Σεισμός στην Ξάνθη στις 5 τα ξημερώματα
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 5 τα ξημερώματα στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 4 χλμ. βορειοδυτικά της Ξάνθης και το εστιακό βάθος στα 2 χλμ.
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για ζημιές, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί οτι ελάχιστοι πολίτες λογω της μικρής έντασης του σεισμού και το προχωρημένου της ώρας αντιλήφθηκαν την δόνηση.
Τα εκλογικά τους καθήκοντα άσκησαν Αλέξανδρος Κοντός, Γιώργος Χατζηθεοδώρου, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, Ανέστης Αντωνιάδης και Κώστας Ζαγναφέρης
 
 
 
Τα εκλογικά τους δικαιώματα άσκησαν σήμερα ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης εκφράζοντας την πίστη τους οτι την Δευτέρα οι κάλπες ανεξάρτητα αν θα βγάλουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, θα πρέπει να βρουν μια ενωμένη Ελλάδα να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα που ξεκινάν για την χώρα μας.
Μέχρι στιγμής οι εκλογές πάντως κυλάν στο Νομό Ξάνθης ήρεμα και χωρίς κανένα πρόβλημα.


Ελβετική εφημερίδα: Η Ελλάδα προτείνει φόρο 21% στις καταθέσεις των Ελλήνων
 Η Ελλάδα θέλει να συνάψει με την Ελβετία μια συμφωνία για τη φορολογική αμνήστευση Ελλήνων που έχουν χρήματα σε λογαριασμούς σ' αυτή τη χώρα, κάτι που θα μπορούσε να της επιτρέψει να ανακτήσει ποσά τα οποία έχει ιδιαίτερα ανάγκη αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την εβδομαδιαία ελβετική εφημερίδα NZZ am Sonntag.
Σύμφωνα με το κείμενο της συμφωνίας που προτείνεται από την Αθήνα, θα χορηγηθεί αμνηστία σε όσους κατέθεσαν παρανόμως τα κεφάλαιά τους στην Ελβετία, με αντάλλαγμα μια προσυμφωνημένη πληρωμή που θα ανέρχεται στο 21% του συνόλου των ποσών τα οποία δεν έχουν δηλωθεί, σύμφωνα με τη NZZ am Sonntag, η οποία επικαλείται "καλά πληροφορημένες πηγές".
Οι εκτιμήσεις για τα ποσά που έχουν κατατεθεί στην Ελβετία από Έλληνες ποικίλουν πολύ και κυμαίνονται από 2 δισεκ. έως 200 δισεκ. ευρώ, σύμφωνα με τη NZZ am Sonntag.
Ένας εκπρόσωπος του ελβετικού υπουργείου Οικονομικών επιβεβαίωσε πως η Αθήνα έχει κάνει μια νέα πρόταση, όμως δεν έκανε γνωστή καμιά λεπτομέρεια.
Πηγή: enikos
22χρονος Αλβανός τραυμάτισε με μαχαίρι 17χρονη Αλβανή αλλά συνελήφθηκε.
 Συνελήφθη 22χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων
Αναλυτικότερα: Συνελήφθη το Σάββατο (4-7-2015) το βράδυ, σε αγροτική περιοχή του Νομού Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, την 4-7-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Καβάλας, ο 22χρονος, λόγω προηγούμενης λεκτικής αντιπαράθεσης με 17χρονη υπήκοο Αλβανίας, την πλησίασε και την τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό, ενώ στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν άμεσα μεθοδικές έρευνες με αποτέλεσμα το βράδυ της ίδιας ημέρας να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.
Η 17χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύεται.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ  την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.
Εξιχνιάστηκαν 2 διαρρήξεις Ιερών Ναών και η απόπειρα διάρρηξης άλλων 2 σε χωριά του Έβρου-27χρονος ο δράστης
Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο (2) διαρρήξεις Ιερών Ναών και η απόπειρα διάρρηξης άλλων (2), που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα 26-6-2015 έως και 4-7-2015, σε χωριά του Έβρου.
 Συνελήφθη το Σάββατο (4-7-2015) το απόγευμα, σε χωριό του Έβρου, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και διακεκριμένες φθορές. 
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο δράστης αποπειράθηκε να διαρρήξει Ιερό Ναό σε χωριό του Έβρου, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικού και τράπηκε σε φυγή με ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Άμεσα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες με αποτέλεσμα το ίδιο απόγευμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 27χρονο. 
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, μετέβη σε άλλα τρία χωριά του Έβρου, όπου διέρρηξε δύο Ιερούς Ναούς, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλον ένα, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, προκαλώντας μόνο φθορές.
Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.
Σύλληψη 2 Δροσεριτών για κατοχή ναρκωτικών-Κατασχέθηκαν 255,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης  
 Συνελήφθησαν το Σάββατο (4-7-2015) το απόγευμα, στο Δροσερό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
  Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ερευνών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι εντόπισαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και την κατοχή τους, 3 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 255,8 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και το όχημα, καθώς επίσης το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο – ρολόι χειρός.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Ελβετική εφημερίδα: Η Ελλάδα προτείνει φόρο 21% στα ...

 1  0
 1  0 Google +2  1
Ελβετική εφημερίδα: Η Ελλάδα προτείνει φόρο 21% στα ...
Η Ελλάδα θέλει να συνάψει με την Ελβετία μια συμφωνία για τη φορολογική αμνήστευση Ελλήνων που έχουν χρήματα σε λογαριασμούς σ' αυτή τη χώρα, κάτι που θα μπορούσε να της επιτρέψει να ανακτήσει ποσά τα οποία έχει ιδιαίτερα ανάγκη αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την εβδομαδιαία ελβετική εφημερίδα NZZ am Sonntag.
Σύμφωνα με το κείμενο της συμφωνίας που προτείνεται από την Αθήνα, θα χορηγηθεί αμνηστία σε όσους κατέθεσαν παρανόμως τα κεφάλαιά τους στην Ελβετία, με αντάλλαγμα μια προσυμφωνημένη πληρωμή που θα ανέρχεται στο 21% του συνόλου των ποσών τα οποία δεν έχουν δηλωθεί, σύμφωνα με τη NZZ am Sonntag, η οποία επικαλείται "καλά πληροφορημένες πηγές".
Οι εκτιμήσεις για τα ποσά που έχουν κατατεθεί στην Ελβετία από Έλληνες ποικίλουν πολύ και κυμαίνονται από 2 δισεκ. έως 200 δισεκ. ευρώ, σύμφωνα με τη NZZ am Sonntag.
Ένας εκπρόσωπος του ελβετικού υπουργείου Οικονομικών επιβεβαίωσε πως η Αθήνα έχει κάνει μια νέα πρόταση, όμως δεν έκανε γνωστή καμιά λετπομέρεια.
Πηγή: enikos.gr
- See more at: http://www.newsone.gr/kosmos/72132-elbetike-ephemerida-e-ellada-proteinei-phoro-21-sta?ref=yfp#sthash.nG6LlFOs.dpuf

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »