*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαΐου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

29 Μαΐου


*Το My Club, ξεκίνησε ήδη τις καλοκαιρινές εκπλήξεις του!!!
H 1η ελληνική βραδιά για το καλοκαίρι του 2015 είναι πλέον γεγονός με ασταμάτητο κέφι και τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες μέχρι το ξημέρωμα!!!
Επίτιμη καλεσμένη για την έναρξη των Greek Nights του MY CLUB την ερχόμενη Τετάρτη 3 Ιουνίου  εκρηκτική NATAΛIA ΓEPMANOY. H αγαπημένη Nαταλία μας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική & χορό, με την ίδια να “ντύνει” με τις μουσικές επιλογές της ως DJ.
Το dj set της Ναταλίας χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις που σε συνδυασμό με την θετική της αύρα και με την εμπειρία της από τα μεγαλύτερα Party των διάσημων καλλιτεχνών κάνει άπαντες να γλεντούν μέχρι το πρωί.
Info & RZV: 25410-73536
Tel: 693 6688 226.
……

*Εντωμεταξύ η ομάδα «summer wave» διοργανώνει σήμερα Παρασκευή στο My Club ένα πάρτι… Big Bang.
Μετά την εντυπωσιακή της πριεμιέρα συνεχίζει και αυτή την Παρασκευή στον no.1 καλοκαιρινό προορισμό.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 6982854688
Ώρα άφιξης κρατήσεων : 00:30 - 01:00.
Stay tuned…
……

*Σήμερα μην χάσετε τον φοβερό τραγουδιστή Βασίλη Μπατή στο club «ΑΝΑΚΤΟΡΟ» σε ένα σούπερ live του μαζί με όλο του το επιτελείο!
Έναρξη στις 23.00.
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό!
Ρεζερβέ: 6944688275 & 6975749275.
……

*Η έκπληξη της βραδιάς σήμερα στο «ΑΝΑΚΤΟΡΟ»;;;
Μα φυσικά ο σούπερ και δημοφιλής DJ Τόρης Παπαδήμας, που θα παίζει Ελληνική μουσική στα… διαλείμματα που θα κάνει ο Βασίλης Μπατής!
Δύο στη συσκευασία του ενός σήμερα το βράδυ στο «Ανάκτορο»
……

*Ερώτημα της στήλης!!!
Ο Τάσος Βρένος θα είναι σήμερα στο «ΑΝΑΚΤΟΡΟ» για να απολαύσει τον… κολλητό του απ’ τα παλιά τον Βασίλη Μπατή;;;
Κι αν ναι ποια θα τον συνοδέψει;;;
……

*Στην Ξάνθη βρέθηκαν με πενθήμερη άδεια οι δυο στρατευμένοι γιοί του γνωστού παπαράτσι Κυριάκου Κεσίσογγλου, ο Γιώργος και ο Μπάμπης, οι οποίοι υπηρετούν τη θητεία τους ως ΥΕΑ στο Πυροβολικό.
Ο Γιώργος και ο Μπάμπης αναχώρησαν από την Ξάνθη την Τετάρτη το απόγευμα με το τρένο και ο Κυριάκος όλο συγκίνηση μαζί με την σύζυγό του Άννα και το σκυλάκι τους τον Τόμι, τους αποχαιρέτησαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ξάνθης!
......

*Και κλείνω σήμερα με τον φίλο μου τον Βασίλη Μπουζούρη ο οποίος… χάθηκε τον τελευταίο καιρό από την… πιάτσα και τον «πέτυχα» στο facebook, να απολαμβάνει παραδοσιακά γλυκά που λέτε;;;

Στην Ίμβρο!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »