*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Απριλίου

SEE THROUGH

01 Απριλίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Θα το γράψω κι ας παρεξηγηθούν ορισμένοι….Αποκλειστική ήταν η είδηση του «Μ» για τον νέο Διευθυντή του γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων Θάνο Καφόπουλο που ήδη από την Δευτέρα βρίσκεται στη Ξάνθη και ενημερώνεται από τον πρώην διευθυντή κ. Πιπερίνγκο για τα νέα του καθήκοντα που θα παραμείνει στη Ξάνθη για μια βδομάδα περίπου. Η αντιγραφή φυσικά πήγε σύννεφο, χωρίς ούτε ένας να μπει στο κόπο να γράψει για την «πηγή»…
Δεν πειράζει! Οι αναγνώστες αποτελούν τον καλύτερο κριτή….Έτσι απλά για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι αντιλαμβανόμαστε την μικροψυχία τους.
…..
*Ενισχυμένοι εμφανίζονται οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος στη νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ σε σχέση με την αντίστοιχη μέτρηση του Ιανουαρίου
 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός συγκεντρώνει 69,5% θετικές και πολύ θετικές γνώμες, αύξηση 42% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, και ο Πάνος Καμμενος 35%, αύξηση 23%
*Αντίθετα, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει πτώση 15% ο Σταυρός Θεοδωράκης 5%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 3% και από 1% οι κύριοι Κουτσούμπας και Μιχαλολιάκος. Ειδικά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ποτέ δεν ήταν στα κάτω του…
….

Στις 3 Απριλίου την προσεχή Παρασκευή την επόμενη Παρασκευή 3 Απριλίου στις 7μ.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Κομοτηνής θα βρίσκεται ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης και θα μιλήσει για τις μεταρρυθμίσεις και την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.
….

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (14:00) Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 14:00, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης με τα παρακάτω 5 θέματα:
ΘΕΜΑ 1ο: Παραχώρηση διάφορων χώρων της πόλης της Ξάνθης στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, στα πλαίσια του Χατζιδάκειου Φεστιβάλ – Ξάνθη: «Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» (Εισηγήτρια : Χατζηγεωργίου Σταυρούλα)
ΘΕΜΑ 2ο: Παραχώρηση τμήματος της Πλατείας Δημοκρατίας στο ΓΕΛ Γλαύκης Ν.Ξάνθης (εισηγήτρια : Χατζηγεωργίου Σταυρούλα)
ΘΕΜΑ 3ο: Παραχώρηση τμήματος της Πλατείας Δημοκρατίας στο 3ο ΓΕΛ Ξάνθης (εισηγήτρια: Χατζηγεωργίου Σταυρούλα)
ΘΕΜΑ 4ο: Παράταση χρόνου παραχώρησης τμήματος της Πλατείας Δημοκρατίας στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (εισηγήτρια : Χατζηγεωργίου Σταυρούλα)
ΘΕΜΑ 5ο: Παραχώρηση χρήσης χώρου επί της Πλατείας Δημοκρατίας στην επιχείρηση Λαμπάκη Γρηγορίου-Γεωργίου για την τοποθέτηση μεταλλικής κατασκευής στάθμευσης ποδηλάτων  (εισηγητής: Κρασούλης Ηλίας)
Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος
Δήμαρχος Ξάνθης

…..
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
Συνεδριάζει την Παρασκευή 3 Απριλίου και ώρα  και ώρα 11:00πμ, στο Εύλαλο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τοπείρου με τα παρακάτω 2 θέματα η,ερήσιας διάταξης:
1. Λήψη  απόφασης  περί  καταβολής  δικαστικών  εξόδων   -  εξόδωνεκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων σε δικαιούχους.
2. Έγκριση  και  διάθεση  πιστώσεων,  προτάσεων  ανάληψηςυποχρεώσεων,  κωδικών  εξόδων  προϋπολογισμού  οικονομικούέτους 2015.
3. Κατακύρωση πρακτικού διαγωνισμού  του έργου «ΑποκατάστασηΟδοστρώματος Δρόμου Αβάτου – Δάφνης».
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ
…..

Ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης Ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου
Στις 27 Μαρτίου 2015 τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή E@IATREIA για το Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης το οποίο έτυχε ευρείας αποδοχής από τους πολίτες, παρά τις κάποιες μικρές δυσλειτουργίες της εφαρμογής τις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας της. Από τα στοιχεία που συλλέχτηκαν από τους πολίτες που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή, το 65% των πολιτών έκλεισε ραντεβού σε λιγότερο από 5 λεπτά (το 35% σε λιγότερο από 1 λεπτό!) ενώ το 82,6% των πολιτών θεωρεί ότι ο χρόνος αυτός ήταν αποδεκτός. Το 95% των πολιτών είναι ικανοποιημένο από την εφαρμογή ενώ από αυτούς το 47,8% τη θεωρεί «άριστη».
Ανακοινώνεται επίσης ότι τα ραντεβού στη φωνητική πύλη (Iasis 1535) έχουν σχεδόν εξαντληθεί ενώ υπάρχουν αρκετά ελεύθερα ραντεβού στην εφαρμογή E@IATREIA. Για την εξυπηρέτησή τους οι πολίτες μπορούν να προσφεύγουν στον ιστότοπο του Νοσοκομείου προκειμένου να συνδεθούν στην εφαρμογή ή να απευθύνονται σε κάποιον επαγγελματία υγείας (ιατρείο, φαρμακείο, κέντρο υγείας, περιφερειακό ιατρείο κα).
Ευχαριστούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη συμβολή τους στην προβολή της νέας αυτής υπηρεσίας και την επαρκή ενημέρωση του κοινού.
Ο Διοικητής
Πάσχου Αθανάσιος
………………

Spiegel: Η Ελλάδα χάρισε τα χρέη του ΠΑΟΚ στον φίλο του Πούτιν
Η είδηση της λύσης που έχει δοθεί στο θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πέρασε απαρατήρητη από τη Γερμανία.
Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «spiegel.de» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της πως «Η Ελλάδα ελευθερώνει από τα χρέη την ομάδα του φίλου του Πούτιν».
Στο δημοσίευμα συνδέεται η φιλία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με τις αναβαθμισμένες σχέσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης με τη ρωσική.
Στην πραγματικότητα οι Γερμανοί προχωρούν σε νοηματικές ακροβασίες, καθώς φαίνεται να αγνοούν, ηθελημένα ή μη, αφενός ότι η ρύθμιση δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά όλες τις ανώνυμες εταιρείες με ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο, και αφετέρου ότι αν με κάποιο κόμμα είχε αναπτύξει σχέσεις ο Ιβάν Σαββίδης, αυτό είναι η ΝΔ - θυμίζουμε την υποψηφιότητα και εκλογή του Θεόδωρου Ζαγοράκη με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, αλλά και τις συναντήσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ κατά το παρελθόν με τον Αντώνη Σαμαρά.

Φαίνεται ότι τα μηνύματα που πήγαν να περάσουν Έλληνες πολιτικοί που εκλέγονται στην Αθήνα, όπως ο Χάρης Θεοχάρης, βρήκαν ευήκοα ώτα στον γερμανικό Τύπο, που ακολουθεί τη λογική: Ο αστυνόμος είναι όργανο. Το μπουζούκι είναι όργανο. Άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »