*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Απριλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ενώ το ΥΠΕΞ ξεκαθάρισε οτι η φωτιά στο τζαμί της Κομοτηνής οφείλονταν σε βραχυκύκλωμα, το κόμμα της Τουρκίας (DEB) στην Ελληνική Θράκη, προκαλεί και καταγγέλλει τη χώρα που "υποθάλπει" τον ανθελληνισμό και το θράσος του..!

19 Απριλίου
Ξεκαθαρίστε επί τέλους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του DEB αν είστε με την Ελλάδα ή με την Τουρκία, γιατί είναι ΝΤΡΟΠΗ σας να ζητάτε να πάρουμε την άδειά σας, προκειμένου την Μεγ. Παρασκευή (μια φορά το χρόνο), ν' ανοίγουμε την εκκλησία του Αϊ Γιώργη Εχίνου για την Περιφορά του Επιταφίου! "Βαπτίζοντας" το βραχυκύκλωμα σε....πυρπόληση, δηλαδή εμπρησμό!

ΠΟΤΕ δεν ήμασταν των ακραίων συμπεριφορών και πρακτικών. Δεν είναι όμως δυνατόν το "κόμμα της Τουρκίας" στην Ελληνική Θράκη, το περιβόητο DEB ενώ το ΥΠΕΞ ξεκαθάρισε οτι η φωτιά στο τζαμί της Κομοτηνής οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, να συκοφαντεί και να προβαλεί τέτοια προβοκάτσια σε βάρος της χώρας που "υποθάλπει" τον ανθελληνισμό και το θράσος του!
Χωρίς κανένα σχόλιο κι αφού καλέσουμε και την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και τους βουλευτές Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, Στάθη Γιαννακίδη, Καραγιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά να πάρουν ΚΑΘΑΡΗ θέση στην προβοκάτσια σε βάρος της χώρας μας, διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του περιβόητου "Τουρκικού" κόμματος DEB!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 Ως κόμμα DEB με θλίψη μας μαθαίνουμε για την πυρκαγιά και τις σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν στο τζαμί της συνοικίας Γενιτζέ της Κομοτηνής μετά από πυρπόληση.
Καταγγέλλουμε έντονα αυτήν την άσχημη επίθεση που επιχειρεί να  διαταράξει το περιβάλλον ειρήνης και γαλήνης στην Δυτική Θράκη και προσδοκούμε την συντομότερη δυνατή σύλληψη και προσαγωγή στην δικαιοσύνη των υπευθύνων.
Kαθώς η άσχημη αυτή επίθεση στο τζαμί της συνοικίας Γενιτζέ, έχει το χαρακτήρα μιας προβοκατόρικης επίθεσης που επιχειρεί να βλάψει το περιβάλλον γαλήνης και ειρήνης της περιοχής μας, αποτελεί προειδοποίηση και δημιουργεί ανησυχία. Είναι απόλυτη πίστη μας πως ο κόσμος μας όπως έκανε πάντα, θα αντιμετωπίσει αυτήν και παρόμοιες επιθέσεις με ψυχραιμία και σθένος. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως η τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης όπως έκανε μέχρι και σήμερα έτσι και από τώρα και μετά δεν θα επιτρέψει τέτοιες προβοκατόρικες δράσεις και θα κάνει κάθε προσπάθεια  για την διατήρηση του περιβάλλοντος γαλήνης και ειρήνης στη περιοχή μας.
Με ανησυχία παρατηρούμε την αύξηση των προβοκατόρικων περιστατικών που συμβαίνουν στην περιοχή μας την τελευταία περίοδο. Η επίθεση που έγινε στο τζαμί της συνοικίας Γενιτζέ, η μικρής έκτασης επίθεση που έγινε σε μεστζίτ στην ίδια συνοικία, αλλά και η πραγματοποίηση της τελετής επιταφίου στο χωριό Εχίνος όπου ζούνε μόνο μουσουλμάνοι-Τούρκοι, αυξάνουν στην κοινωνία τις υποψίες για προβοκάτσια.
Ως κόμμα DEB για μια ακόμη φορά καταγγέλλουμε την επίθεση στο τζαμί της συνοικίας Γενιτζέ και προσδοκούμε την λήψη των απαραίτητων μέτρων για να μην υπάρξουν ξανά παρόμοια περιστατικά.
Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 17/4/2015
(σ.σ. Καταγγέλλετε τι κύριοι του DEB. Το ΥΠΕΞ για το βραχυκύκλωμα που προκάλεσε τις ζημιές στο τζαμί; Και γιατί δεν καταγγέλλετε και τους βανδαλισμούς στους Ναούς της Ορθοδοξίας στην Τουρκία  ή τον Ιμάμη που διάβασε το ΚΟΡΑΝΙ στην  Αγιά Σοφιά; Όπως πολύ σωστά απάντησε στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών το ΥΠΕΞ Ελλάδος;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »