*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Απριλίου

"Λιτή" αλλά...καυτή ανακοίνωση!

19 Απριλίου


 ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Συγνώμη απο τους φιλάθλους της Ξάνθης
Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ζητούν συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης για την απαράδεκτη ήττα και εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Εργοτέλη.
Από την άλλη πλευρά, αυτό το SKODEXIT ή SKODACCIDENT, όπως θέλετε πάρτε το, θα δώσει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον τις τελευταίες αυτές αγωνιστικές, στο απαξιωμένο – κατά την άποψή μας – επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΟ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Πρωινές ασκήσεις αποθεραπείας για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους περιλάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής για την SKODA ΞΑΝΘΗ στην πρωινή προπόνηση. Προβλήματα τραυματισμών πέραν του Ζαρόπουλου δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα που θα ετοιμάσει τα πλάνα της για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους λόγω καρτών Παπάζογλου – Καπετάνο. 
Ο Μανώλης Μπέρτος έφτασε στο όριο των 10 κίτρινων καρτών ενώ ο Κριστιάν Ομπόντο στις 4 και θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν τις ποινές τους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »