*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Απριλίου

Κάηκε ολοσχερώς ισόγεια μονοκατοικία στην οδό Αϊδινίου στην Ξάνθη, η άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής, αποσόβησε τον κίνδυνο να εξαπλωθεί και στα διπλανά σπίτια!

01 Απριλίου


Ολοσχερώς κάηκε μια ισόγεια μονοκατοικία στην οδό Αϊδινίου στην περιοχή της Κυψέλης, σε σημείο οι ρεπόρτερ να μην μπορούν μάλιστα να μπουν στο» εσωτερικό του σπιτιού, από το φόβο μην πέσει η «στέγη» επάνω τους...

Οι εικόνες μιλούνε μόνες τους και ιδού τι αναφέρει αναλυτικά και το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης για το συμβάν:
Στη Ξάνθη την 31/03/2015 ημέρα Τρίτη περί Ω/04:30 πμ. και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Αϊδινίου 28, μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης (Π.Υ.Ξ.), για πυρκαγιά σε ισόγεια μονοκατοικία.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης μετέβη με δύο (2) οχήματα και πέντε (5) άνδρες ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμε όχημα της Πυροσβεστική Υπηρεσία Βι.Πε. Ξάνθης με ένα (1) όχημα και δύο (2) άνδρες. Από την πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνούνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ.Ξ., καταστράφηκε ολοσχερώς η στέγη η οποία και κατέρρευσε, ενώ σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν και στον εσωτερικό χώρο αυτής.
Η άμεση επέμβαση της Υπηρεσίας απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς στις εφαπτόμενες κατοικίες.

Ο Αν. Διοικητής
Γκίγκης Ι. Χρήστος
Πυραγός

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »