*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Απριλίου

ΚΑΘΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Δικαίωμα του κόσμου να αποδοκιμάζει!

18 Απριλίου


Προπονητής της Ξάνθης θα είναι και την επόμενη περίοδο ο Ραζβάν Λουτσέσκου! Οχι αποφάσεις εν θερμώ....αλλά! 
Μπορεί η SKODA Ξάνθη να ηττήθηκε εντός έδρας από τον Εργοτέλη, παρόλα αυτά ο Χρήστος Πανόπουλος με γραπτή του δήλωσε τόνισε πως στηρίζει παίκτες και προπονητή. "Οχι αποφάσεις εν θερμώ...", ήταν το πρώτο σχόλιο απο τον ισχυρό άνδρα της ομάδας μας.
Μάλιστα λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η επέκταση της συμφωνίας με τον Ρουμάνο τεχνικό για ένα ακόμα χρόνο:
"Προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ για την επόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου", ανακοίνωσε με λιτή ανακοίνωση η Διοίκηση.
Η καθαρή δήλωση του Χρήστου Πανόπουλου:
"Η ομάδα έκανε ένα αποκαρδιωτικό παιχνίδι και δίκαια έχασε. Ο λιγοστός κόσμος αποδοκίμασε και είναι δικαίωμά του. Σωστό ή λάθος δεν θα το κρίνω εγώ, στη θέση τους πιθανόν να έκανα το ίδιο. Ο προπονητής μας και οι παίκτες μας σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς έδωσαν, δίνουν και θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Σε ένα οριακό παιχνίδι για τα play – offs ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα κάναμε μαντάρα. Αν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να «πυροβολούν», ας «πυροβολούν» εμένα κι όχι τον προπονητή μας και τους παίκτες μας. Έχω όνομα, δεν κρύβομαι, είμαι εδώ για όποιον ή όποιους έχουν απορίες»
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "Μ"
Δεν πυροβολούμε κανέναν κ.Πανόπουλε και κυρίως δεν έχουμε απορίες για κανέναν...Απλά με κίτρινη κάρτα και να παραχωρούμε επιπόλαια ένα πέναλτι που συνειδητά ή ασυνείδητα, ζημιώνει την ιστορία της ομάδας...Εν πάση περιπτώσει, ήταν ένα ακόμη "παιχνίδι", ας το αφήσουμε να το κρίνει η ίδια η ιστορία... Και θα συμφωνήσουμε οτι σίγουρα οι φίλαθλοι, δεν θα έπρεπε ειδικά στο σημερινό παιχνίδι, να είναι...λιγοστοί! Δεν "αφορίζουμε" λοιπόν κανέναν..και κυρίως δεν υποκαθιστούμε ρόλους. Άλλωστε πρώτα ας λήξουν το πρωτάθλημα και οι υποχρεώσεις της ομάδας...
"Μ"

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »