*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Απριλίου

ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΘΟΡΥΒΟ"...

18 Απριλίου
Η υπηρεσία Πρασίνου έχει αντιδήμαρχο τον κύριο Μανώλη Τσέπελη...! Γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα αν η εξέδρα του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ ήταν αυθαίρετη ή όχι, όπως επίσης και αν έπρεπε να κοπούν τα δέντρα στο συγκεκριμένο χώρο...Ήταν σε όλα ενήμερος!
*Μπορεί επίσημα ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος να μην πήρε θέση και να μην έκανε δηλώσεις στα όσα του καταλογίζουν τόσο οι μέτοχοι του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ Φανουράκης και Σταυρακάρας, όσο και οι σημερινοί επιχειρηματίες για την κατεδάφιση της εξέδρας όσο και για το κόψιμο των δέντρων, ωστόσο κύκλοι του Δημάρχου, σχολιάζοντας τα ρεπορτάζ και τα όσα ακούστηκαν μέχρι σήμερα και την μήνυση κατά παντός υπευθύνου, είπαν τα εξής:
"Η υπηρεσία ΠΡΑΣΙΝΟΥ έχει αντιδήμαρχο τον κύριο Τσέπελη, ο οποίος ζήτησε μάλιστα και πήρε και τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες, που συνήθως δίνονταν στον αντιδήμαρχο καθαριότητας. Άλλωστε ο κύριος Φερτούν, θα μπορούσε να εκτελέσει άψογα τα καθήκοντά του και στον τομέα αυτό....Ο κύριος Τσέπελης λοιπόν, γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα στην τοπική κοινωνία αν η εξέδρα του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ ήταν αυθαίρετη ή όχι επί τόσα χρόνια, όπως και για την νομιμότητα της κατεδάφισής της.
….
*Και η συνέχεια:
«Επίσης ο κύριος Τσέπελης ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου, ήταν σε όλα ενήμερος και για την κοπή των τριών δέντρων, αλλά αλλά και για τους λόγους που επέβαλαν, ώστε ο Δήμος να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, θέλοντας να καλλωπίσει το χώρο πρασίνου και οι γείτονες όπως και οι απλοί πολίτες να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον του. Και δεν είχε φυσικά καμιά αντίρρηση. Ο σημερινός Δήμαρχος, έδωσε απλόχερα πολλές και σημαντικές αρμοδιότητες σε πολλούς συνεργάτες του ώστε να τους δώσει την δυνατότητα να προσφέρουν ανάλογα με τις ικανότητές τους κι αυτοί στη πρόοδο του Δήμου μας. Όσοι λοιπόν επιδιώκουν τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, τουλάχιστον να έχουν το θάρρος και να αναλάβουν δημόσια και τις ευθύνες τους, αλλά και να  συμβάλουν στην μεγάλη προσπάθεια του Δήμου να κλείσει παλιές "πληγές" με κυρίαρχο στόχο μόνο την εξυπηρέτηση των πολιτών και των συμφερόντων της πόλης. Κι αν θέλουν κάτι να πουν....ας το κάνουν δημόσια και όχι δια ψιθύρων".
-Κύριε Τσέπελη, ιδού..λοιπόν η πρόκληση. Όχι δια "ψιθύρων", γιατί μάλλον κι ο Δήμαρχος σε έχει πάρει τελικά χαμπάρι....αλλά ΔΗΜΟΣΙΑ και καθαρά! Περιμένουμε...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »