*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

28 Φεβρουαρίου


«Δήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) σφιχταγκαλιασμένοι σ’ ένα πολιτικό τανγκό μεθόδευσης και αυταρχισμού, παρασκηνίου και καμαρίλας άνοιξαν την παράσταση που δόθηκε σήμερα 25 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Επρόκειτο για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης».
(Από την ανακοίνωση – καταγγελία της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» του κυρίου Ανταμπούφη)
-Συγνώμη σύντροφε Νίκο, αλλά στο... τανγκό οι «δικοί» σου έχουν τα πρωτεία... Και μάλιστα στα salsa.
……………

«Ο Τσίπρας γνωρίζει καλά τα προβλήματά μας. Μας είπε πως οι διακρίσεις κατά των Τούρκων (της Θράκης) πρέπει να σταματήσουν. Έδωσε επίσης το μήνυμα πως ο φράχτης των 12,5 χλμ, το τείχος της ντροπής, στα ελληνοτουρκικά σύνορα θα πέσει».
(Ο βουλευτής Ν. Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Χουριέτ)
-Και θα γεμίσει όλη η Ελλάδα... λαθρομετανάστες δηλαδή, πολλούς από τους οποίους στέλνει η ίδια η Τουρκία στη χώρα μας! Άφεριμ...
…………..

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Δεν ξέρω ποιον θα επιλέξει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για νέο Περιφερειακό εκπαιδευτικό διευθυντή, αλλά δεν γίνεται κύριε Σάββα Μελισσόπουλε να είσαι εσύ συνεχώς στα πράγματα με γαλάζιες και πράσινες Κυβερνήσεις και να θέλεις να γίνεις... αιωνόβιος στη συγκεκριμένη θέση; Και μάλιστα με προσόντα δάσκαλου κι όχι καθηγητή... χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους δασκάλους!
......
*Και επί της ουσίας... Μπορεί να μην είναι φίλοι μου οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι (Φ. Καραλίδης, Ν. Ανταμπούφης κλπ), αλλά ως εκπαιδευτικοί-καθηγητές, θεωρώ ότι σε προσόντα υπερτερούν του κυρίου Μελισσόπουλου!
......
*Ποιος περίμενε πάντως η συγκεκριμένη θέση να είναι τόσο «περιζήτητη»... Ευτυχώς δηλαδή που ο Δημαρχόπουλος εκλέχτηκε Δήμαρχος Ξάνθης, διότι ποιος ξέρει...
Κι ο Μπάμπης αίτηση θα έκανε τώρα!
.......
*Μην αποκλείετε πρόωρες εκλογές, αφού οι «συνιστώσες» από τη μια, οι Καμμένοι από την άλλη που δεν κάνουν πίσω με τίποτα στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ... δείχνουν ότι ο Τσίπρας θα την κάνει και την νέα....ανατροπή σε στυλ Ανδρέα! Ζεις... εσύ μας οδηγείς!
......
*Του την βγήκε άγρια του Κουρουμπλή ο Αλέξανδρος Κοντός με την απόφαση που υπέγραψε να δοθεί άδεια άνευ αποδοχών στην διευθύντρια της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης.
-Ερώτηση κρίσεως...Γιατί ο αξιότιμος λαϊκός Υπουργός υγείας δεν ήρθε για το τσεκ απ για την καρδιά στο Νοσοκομείο Ξάνθης και προτίμησε το... Ωνάσειο; 
…………….


Μίχογλου σε Ζαγναφέρη:

Άμεση επέμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης για τις ζημιές από τις πλημμύρες στον Τόπειρο!
Την άμεση επέμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, ζητάει με επιστολή του ο Δήμος Τοπείρου μετά τις συνεχείς και μεγάλης διάρκειας βροχοπτώσεις του τελευταίου τριμήνου.
Συγκεκριμένα με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Τοπείρου και απευθύνεται στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, αναφέρει τα παρακάτω:
«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των συνεχών και μεγάλης διάρκειας βροχοπτώσεων του τελευταίου τριμήνου και ιδίως των τελευταίων ημερών, δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα στη διαχείριση όμβριων υδάτων, κυρίως εξαιτίας της μη ορθής συντήρησης, διευθέτησης και διάνοιξης των στραγγιστικών καναλιών, που υπάρχουν στην περιοχή του Δήμου μας και υπόκεινται στην αρμοδιότητα σας. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να πλημμυρίσει μεγάλο τμήμα της περιοχής του Ερασμίου, της Ηλιόπετρας, των Μαγγάνων και του Δασοχωρίου και έτσι διατρέχεται μεγάλος κίνδυνος απώλειας ανθρωπίνων ζωών και καταστροφής περιουσιών (οικίες, σταβλικές εγκαταστάσεις και επαγγελματικοί χώροι). Λόγω των δυσμενών αυτών συνθηκών κρίνεται άμεση και αναγκαία η επέμβαση σας.
Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τις προθέσεις σας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ»

NEA BOMBA Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!!

Αν ήταν να ψηφίζουμε μνημόνια καθόμασταν και στη Νέα Δημοκρατία!
Βάση των τελευταίων εξελίξεων φαίνεται πως ο Πάνος Καμμένος όπως και πολλοί Βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ είναι έντονα προβληματισμένοι.
O Υπουργός Άμυνας σε πρόσφατη συζήτηση που είχε με πρώην στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, είπε χαρακτηριστικά:
«Αν ήταν να ψηφίζουμε μνημόνια, καθόμασταν και στη Νέα Δημοκρατία».
Όπως διαρρέει το περιβάλλον του, ο Πάνος Καμμένος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω από τις προεκλογικές του θέσεις και είναι αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα εφόσον χρειαστεί…

-Αλήθεια... Για την Θράκη και τους εκβιασμούς των Προξενικών έμαθε; Κι αν έμαθε, τι θέση θα πάρει;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »