*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

28 Φεβρουαρίου


*Σήμερα η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε…
Ο μοναδικός και ανεπανάληπτος, ερμηνευτής του έρωτα και της αγάπης, ο Γιάννης Πάριος, θα μας ταξιδέψει σήμερα με τα ερωτικά τραγούδια του στο Romeo Live.
Αναμένεται να γίνει μεγάλος χαμός όχι μόνο από θαυμαστές του στην Ξάνθη αλλά και από όλες τις γειτονικές πόλεις.
Όσοι δεν προλάβατε να κλείσετε ρεζερβέ, την τελευταία στιγμή τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα: 6946702578 & 6986795929.
……

*Συνεχίζω με μια αποκλειστικότητα από τη στήλη μου…
-Στην Ξάνθη βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί και ο φακός του δαιμόνιου παπαράτσι μου τον συνάντησε να πίνει καφέ με τον Μουφίτ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας.
Ο Μπουράκ Χακί είναι γνωστός στην Ελλάδα από τα πολλά τούρκικα σίριαλ που προβάλλονται από τα Ελληνικά κανάλια κατά καιρούς.
Ο δημοφιλής ηθοποιός το μεσημέρι της Πέμπτης αναχώρησε για την Αθήνα όπου είχε συναντήσεις και επαφές με παραγωγούς και τηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας, για συνεργασία σε νέα παραγωγή ελληνοτουρκικού σίριαλ με πρωταγωνιστές τον ίδιο και δημοφιλή Ελληνίδα ηθοποιό.
……

*Χαμός και πανηγύρια στα αποδυτήρια του γηπέδου του ΑΟΞ από τους ποδοσφαιριστές του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης την Πέμπτη το βράδυ οι οποίοι γιόρτασαν την πρόκρισή τους για άλλη μια φορά στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης μετά την συντριπτική νίκη τους με 4-0 επί του Άρη Αβάτου!
Χαρακτηριστική και η φωτογραφία που δημοσιεύω από τη στήλη μου!
Συγχαρητήρια στον Μπάμπη Χατζημεστή, τους παίκτες και τον προπονητή του ΟΡΦΕΑ!
……

*Άλλη μια ανεπανάληπτη βραδιά…. «VIETNAM», διοργάνωσε χθες Παρασκευή το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και έγινε χαμός από κόσμο, πιάτα, λουλούδια και… χορό!
Ο δημοφιλής (κυρίως στο γυναικείο πληθισμό) DJ Κώστας Σπυριάδης τα έδωσε όλα στην κυριολεξία και δημιούργησε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα ξεσηκώνοντας όλο τον κόσμο!
……

*Θαυμάστριες δεν έχει μόνο ο Κώστας Σπυριάδης στο ΚΥΤΤΑΡΟ… Θαυμαστές έχει και η Λένα Φερεσιάδου η οποία φωτογραφήθηκε με τον γραβατωμένο νεαρό θαυμαστή της για να αποδείξει στον DJ του Ελληνάδικου ότι έχει και αυτή τις συμπάθειές της!
……

*Να και η εκρηκτική μπαργούμαν του ΚΥΤΤΑΡΟ η Αθανασία με τα άλλα δυο αστέρια στο μπαρ του Ελληνάδικου να φωτογραφίζονται με πολύ νάζι για τον… «γύφτο».
……

*Ιδού και το πανέμορφο λουλούδι του μπαρ με τα λουλούδια και τα πιάτα έτοιμα να κάνουν VIETNAM το ΚΥΤΤΑΡΟ και να γίνει χαμός!

……
*Αυτά για σήμερα και την Τρίτη επανέρχομαι με πολλές αποκαλυπτικές αποκλειστικότητες που θα κάνουν… πάταγο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »