*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

SEE THROUGH

30 Ιανουαρίου


ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Ξάνθη, θα δέχεται τους Φορείς του Νομού και τους φίλους του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης κάθε φορά που θα έρχεται στη Ξάνθη και δεν θα κάνει δικό του πολιτικό γραφείο.
-Άλλωστε οι εποχές Στεφανίδη, Ορφανίδη κλπ που υπόσχονταν –αναγκαστικά-ρουσφέτια, διορισμούς κλπ πέρασαν ανεπιστρεπτί..
……
Ενδεχομένως με πρωτοβουλία του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Διαμαντή Σκουλαρίκη και της Νομαρχιακής τα γραφεία να μετακινηθούν σε ποιο ευρύχωρο και άνετο χώρο –υπάρχουν αρκετοί στη Ξάνθη και με πολύ προσιτό ενοίκιο μάλιστα-είναι εμφανές όμως ότι πολλά αλλάζουν και στο εδώ συντονιστικό Όργανο του κόμματος.
Οι ΑΝΕΛ στη Ξάνθη χρειάζονται νέα οργάνωση, χρειάζονται ανασυγκρότηση και η Χρύσα Ούτση απέδειξε με την επιμονή και σεμνότητά της, ότι άξιζε να δώσει την προσωπική της μάχη και να δικαιωθεί με πενιχρά μέσα…
Οι αλήθειες να γράφονται.
.......
*Κι όσο για τον πρώην πολιτευτή του κόμματος και νυν πολιτευτή της Περιφέρειας Μπάμπη Ευστρατίου που έσπευσε στο face book να χτυπήσει τον Τέρενς Κουίκ για κάποιες παλιές δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες δήλωνε ότι «αποκλείεται οι ΑΝΕΛ να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ…», με τον τρόπο αυτό ο ίδιος και πάλι αδικεί τον εαυτό του…
Καθότι κι αυτός έλεγε «ποτέ ξανά στη Νέα Δημοκρατία…» και εξαπέλυε ύβρεις, αλλά στις Περιφερειακές εκλογές, αυτήν την παράταξη στήριξε και σε αυτήν οφείλει ότι απολαμβάνει και μέρος της εξουσίας της...
……………….

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015  στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στα πλαίσια του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2015, παρουσιάζεται η μεγάλη μουσικοχορευτική επιθεώρηση της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής
Άρτσι μπούρτσι και λουλάς!
Σκηνοθεσία - κείμενα: Πάνος Παπαδόπουλος
Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα «Κακά Παιδιά», ενώ στην παράσταση συμμετέχουν πάνω από 15 ηθοποιοί και τραγουδιστές. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
……………..

Μέχρι αργά στο Υπουργείο ο Παναγιώτης Σγουρίδης…
Μέχρι πολύ αργά στις 23.00 της Τετάρτης, ο Παναγιώτης Σγουρίδης βρίσκονταν στο νέο Υφυπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ενημερώνονταν από τους Υπηρεσιακούς παράγοντες για τα θέματα του Υπουργείου του.
-Εργασιομανής και όπως πάντα, ιδιαίτερα οργανωτικός, ο νέος Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα έρθει στη Ξάνθη το βράδυ του Σαββάτου για να δει την οικογένειά του αλλά και να ξεκουραστεί λίγο μετά την ένταση των τελευταίων 30 ημερών…
Φυσικά αναμενόμενο να τον "θυμηθούν" και να τον "αγαπήσουν" ιδιαίτερα αυτοί που τα τελευταία χρόνια του ασκούσαν κριτική γιατί παρέμεινε αντιμνημονιακός και σταθερός στις πατριωτικές του θέσεις.
…….

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2/2 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
Συνεδριάζει την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 πμ η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Δήμου Τοπείρου.
Θα συζητηθούν συνολικά τα παρακάτω 3 θέματα.
1. Λήψη απόφασης για την ανανέωση επαγγελματικών αδειών πωλητών Λαϊκής αγοράς Ευλάλου Δήμου Τοπείρου
2. Λήψη απόφασης για την ανανέωση αδειών παραγωγών Λαϊκής Αγοράς Ευλάλου Δήμου Τοπείρου
3. Παραχώρηση δημοτικής έκτασης για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων στην Κρεμαστή
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ
.......

Αιτήσεις – Δηλώσεις Πλημμυροπαθών στον Δήμο Αβδήρων
Ο Δήμος Αβδήρων ενημερώνει τους δημότες που έχουν υποστεί ζημιές από την πλημμύρα στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2015 και αφορούν:
1. Ζημιές σε κατοικίες (οικοσκευές, επίπλωση, εγκαταστάσεις θέρμανσης κλπ).
2. Ζημιές σε Επαγγελματικούς χώρους, Εγκαταστάσεις Κτηνοτροφικών Μονάδων.
Να απευθυνθούν στους Δημοτικούς και Τοπικούς Προέδρους μέχρι και την Παρασκευή 6 - 2 - 2015 το μεσημέρι και να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά.
Υποβολή Δικαιολογητικών:
1. Αίτηση του δημότη ή εξουσιοδοτημένου προσώπου με συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση με τις ζημιές και οποιοδήποτε στοιχείο αποδεικνύει ότι η πληγείσα κατοικία, χώρος ή εγκατάσταση χρησιμοποιούνταν από τον συγκεκριμένο δημότη (π.χ. μισθωτήριο συμβόλαιο, αντίγραφα λογαριασμών ΔΕΚΟ κ.ά ).
2. Φωτογραφίες ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό υλικό της ζημιάς.
…………..

Εγκρίθηκε η δαπάνη για την κάλυψη και των ορεινών περιοχών της ΑΜΘ με Ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα -Η εκτιμώμενη πληθυσμιακή κάλυψη ανέρχεται στους 150.000 – 180.000 κατοίκους!
Με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΑΔΑ: 79ΞΝ1-1ΡΙ) εντάχθηκε η Πράξη για την παροχή ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σε ακριτικές περιοχές της Περιφέρειας ΑΜΘ, μετά από εργασία και κατάθεση Τεχνικού Δελτίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Εγκρίθηκε η δαπάνη για την κάλυψη όλης της ΑΜΘ με Ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα
Συγκεκριμένα με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΑΔΑ: 79ΞΝ1-1ΡΙ) εντάχθηκε η Πράξη για την παροχή ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σε ακριτικές περιοχές της Περιφέρειας ΑΜΘ, μετά από εργασία και κατάθεση Τεχνικού Δελτίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Ο Προϋπολογισμός της πράξης ανέρχεται σε 638.700,00 € και αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση όλων των απαραίτητων στοιχείων εξοπλισμού τα οποία θα επιτρέψουν την κάλυψη ακριτικών περιοχών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης από πλευράς ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα αρθούν οι τυχόν ανισότητες μεταξύ κατοίκων της ίδιας Περιφέρειας και θα εδραιωθεί η ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και στη γνώση, καθώς και η καταπολέμηση του ψηφιακού χάσματος σε όλες του τις εκφάνσεις. Θα συμβάλλει θετικά στην «ηλεκτρονική ένταξη» των πολιτών εκείνων που ζούνε σε λιγότερο ευνοημένες περιοχές. Η εκτιμώμενη πληθυσμιακή κάλυψη ανέρχεται στους 150.000 – 180.000 κατοίκους στους Νομούς: Έβρου, Σαμοθράκης, Ροδόπης, Καβάλας, Θάσου, Δράμας και Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »