*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΙΔΗ: Γιάννη Τσιπίδη, υπάλληλε τις ΕΠΣ, πρόσεχε τις συμπεριφορές σου!

30 Ιανουαρίου


Σκληρή παρέμβαση του υποψηφίου Προέδρου της Ένωσης, ενώ ήδη κάλεσε ο Εισαγγελέας τον ειδικό γραμματέα για το πλαστογραφημένο πρακτικό της ομάδας του Ορφανού Ξάνθης

ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ
Ο Γιάννης Τσιμπίδης, ελέγχει την διαιτησία στη Ξάνθη! Πολλά ερωτηματικά και για την διαχείριση του Ενωσιακού Γηπέδου της ΕΠΣ Ξάνθης!

Του... Τσιμπίδη γίνεται στη κυριολεξία εν όψει των εκλογών στην ΕΠΣ Ξάνθης την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015, καθώς ο ειδικός γραμματέας της Ένωσης από απλό υπάλληλο, έχει στην ουσία εξελιχθεί για μια ακόμη φορά, σε.....άτυπο «υποψήφιο» Πρόεδρο, πιέζοντας μάιλστα και απειλώντας σωματεία, αφού οι τελευταίες αποκαλύψεις του «Μ» τον έχουν βγάλει κυριολεκτικά έξω από τα νερά του...και ειδικά η αποκάλυψη για το πλαστογραφημένο πρακτικός της ομάδας του  Ορφανού Ξάνθης που ήδη βρίσκεται στα χέρια των Εισαγγελικών αρχών.
Χθες ωστόσο ήταν η σειρά του υποψηφίου Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΙΔΗ να παρέμβει σε μια σειρά γεγονότων με πρωταγωνιστή  και πάλι τον ειδικό γραμματέα της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Τσιμπίδη, μετά από καταγγελίες σωματείων και αθλητικών παραγόντων.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΙΔΗ
Συγκεκριμένα με σκληρή δήλωσή του ο Γιώργος Πανίδης, αναφέρει τα παρακάτω για τον υψηλόμισθο υπάλληλο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Τσιμπίδη:
«Δυστυχώς λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΣ Ξάνθης δέχομαι αρκετά παράπονα από πολλούς παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για απαράδεκτες συμπεριφορές συγκεκριμένου υπαλλήλου της Ένωσης που με ύβρεις και απειλές προσπαθεί να εκμαιεύσει την υποστήριξη των παραγόντων υπέρ συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων. Επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και σεβόμενος τους παράγοντες του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου έχω να δηλώσω τα εξής:
«Γιάννη Τσιπίδη υπάλληλε της ΕΠΣ Ξάνθης, πάψε να υποτιμάς την νοημοσύνη των παραγόντων προκαλώντας με καθεστωτικές συμπεριφορές, εκφοβίζοντας και απειλώντας παράγοντες και σωματεία. Πάψε να λειτουργείς όπως λειτουργείς και ασχολήσου μόνο με τα υπαλληλικά σου καθήκοντα για τα οποία και πληρώνεσαι, κρατώντας στάση ουδέτερη και μην απειλείς παράγοντες που με κόπο και ιδρώτα πληρώνουν το μισθό σου. Η Ε.Π.Σ. Ξάνθης ανήκει στους παράγοντες και σε όσους αποτελούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι σε σένα.
Το Ενωσιακό γήπεδο που με τόση υπερηφάνεια διατείνεσαι ότι διαχειριστής του είσαι εσύ, δεν είναι δικό σου τσιφλίκι αλλά αποτελεί περιουσιακό στοιχείο όλων των ομάδων και όλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα να το χρησιμοποιούν και όχι να αποφασίζεις κατά το δοκούν το πώς θα παραχωρηθεί, σε ποιους με αμοιβή και σε ποιους δωρεάν.
 Γιάννη Τσιπίδη πρόσεχε τις συμπεριφορές σου στους παράγοντες της περιοχής μας, συμπεριφορές που και εγώ ο ίδιος έγινα αυτόπτης μάρτυς όταν συγκεκριμένοι παράγοντες της ομάδας του Ορφανού ζητούσαν εναγωνίως να τους παραδόσεις τα βιβλία της ομάδας τους και εσύ τους φώναζες και τους απειλούσες με ακατoνόμαστες εκφράσεις.
Παράγοντες του Ξανθιώτικου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου μην υποκύπτετε στις ύβρεις και στις απειλές, κανείς τόσα χρόνια δεν στάθηκε δίπλα σας και για τις όποιες διευκολύνσεις νομίζετε ότι σας έκανε ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήταν υποχρεωμένος να τις κάνει στα πλαίσια των καθηκόντων του.        
Παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου εναντιωθείτε στις ύβρεις και τις απειλές και ενωθείτε για ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα χωρίς διακρίσεις έντιμο και αξιοκρατικό.
Σας υπόσχομαι ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα δουλέψουμε σκληρά για όλα τα σωματεία χωρίς διαχωρισμούς σε «δικά μας» και «δικά τους» γιατί έχουμε μείνει λίγοι για να έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε χώρια».
Σας ευχαριστώ!!!
Γιώργος Πανίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΠΣ Ξάνθης»

ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ
Ο Γιάννης Τσιμπίδης, ελέγχει την διαιτησία στη Ξάνθη!
Σήμερα ωστόσο ο «Μαχητής» προβαίνει σε μια ακόμη μεγάλη αποκάλυψη για τις δραστηριότητες του Γιάννη  Τσιμπίδη, σύμφωνα με αποκαλυπτική καταγγελία ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ που αποκαλύπτει ότι «ελέγχει την διαιτησία στη Ξάνθη», ενώ σκληρές καταγγελίες έκανε στην εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» και ο πρώην Πρόεδρος της ίδιας ομάδας.
Συγκεκριμένα στην ένορκη βεβαίωσή ο συγκεκριμένος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, αναφέρει τα παρακάτω: 
«Είμαι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και ειδικότερα τα τελευταία δύο χρόνια παίζω μπάλα στην ομάδα “Δόξα Μυρωδάτου” που εδρεύει στο χωριό Μυρωδάτο Ξάνθης. Στις 26/12/2014 ήμουν στο χωριό Τοξότες Ξάνθης και συγκεκριμένα στο καφενείο με την επωνυμία “ΑΚΟΥΑ” παρέα με φίλους μου για καφέ. Σε διπλανό μας τραπέζι έπινε καφέ με κάποια άλλα άτομα ένας κύριος που γνώριζα ότι δουλεύει στην Ε.Π.Σ. Τον κύριο αυτό τον είχα δει παλαιότερα όταν και είχα πάει στα γραφεία στη Θερμοπυλών για να πάρω την κάρτα ελευθέρας μου ώστε να πάρω μεταγραφή. Αυτός λοιπόν ο κύριος, ο οποίος συστήθηκε σε όλους ως Γιάννης Τσιπίδης διευθυντής της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, έλεγε απευθυνόμενος σε όλη την παρέα ότι ο Ρούλης είναι αυτός που κάνει κουμάντο στην ομάδα του Μυρωδάτου και βοηθάει τη διοίκηση, όπως και ο ξάδερφός του ο Μπουδράκης Μάκης, οι οποίοι και δεν στηρίζουν την τωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης. Γιαυτό το λόγο είπε ότι πάντα τον Αετό Τοξοτών θα τον βοηθάει με τη διαιτησία γιατί οι εδώ παρευρισκόμενοι άνθρωποι είναι φίλοι του ενώ το Μυρωδάτο όσο είναι εκεί οι παραπάνω άνθρωποι (ο Ρούλης και ο Μάκης) θα δώσει εντολή η διαιτησία να τους “γαμάει” όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο Μιχάλης (μάλλον εννοούσε τον Πρόεδρο της ομάδας που παίζω ποδόσφαιρο της Δόξας Μυρωδάτου) είναι καλό παιδί τόνισε, αλλά όσο εκεί είναι αυτοί οι δύο (ο Ρούλης και ο Μάκης) εγώ θα τους γαμάω είπε και πάλι.
Και γι’ αυτό, δήλωσε σε όλους τους παριστάμενους, ο Αετός Τοξοτών θα είναι ψηλά στη βαθμολογία ενώ αυτοί θα είναι χαμηλά. Τέλος μας είπε πως είναι και αυτός ένας λόγος για τον οποίο πήγε στο αστυνομικό Τμήμα της Γενισέας ώστε να βοηθήσει τους διαιτητές να συμπληρωθεί το φύλλο αγώνα, ο οποίος αγώνας διακόπηκε τότε (εννοούσε τον αγώνα Δόξα Μυρωδάτου εναντίον Κεραυνού Λευκόπετρας που είχε γίνει στις 14/12/2014 και μετά από τη διακοπή ήρθε η αστυνομία λόγω επεισοδίων και πήγε με τους διαιτητές στο Α.Τ. Γενισέας). Στην αρχή δεν θεώρησα ότι αυτές οι απειλές θα γινόντουσαν πραγματικότητα. Μετά όμως κατάλαβα ότι ο κ. Τσιπίδης όντως ελέγχει τη διαιτησία από την εν γένει συμπεριφορά των διαιτητών στα επόμενα παιχνίδια που έπαιξε η ομάδα μου. Στα παιχνίδια αυτά οι διαιτητές μας αντιμετώπιζαν πολύ εχθρικά και προσπαθούσαν να ευνοούν με κάθε τρόπο τις αντίπαλες ομάδες».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »