*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

30 Ιανουαρίου


Ομόφωνα εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, το πρόγραμμα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2015 με εισηγήτρια την Αριστέα Αλατά που συνεχίζει να έχει το γενικό κουμάντο και με Πρόεδρο τον Πασχάλη Λύρατζη, τόσο ως προς την έγκριση δαπανών, όσο και στην διάθεση των πιστώσεων. Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 16.30
…….
Βασιλόπιτων συνέχεια. Έτσι την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 13:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Μικρασιατών Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες» στα γραφεία του συλλόγου (Β. Σοφίας 25, γηπεδο ΑΟΞ)
Οι φίλοι και τα μέλη του συλλόγου ας τιμήσουν την εκδήλωση.
……
Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει σήμερα (και αύριο), τους φίλους της εκπληκτικής Μουσικής  Ταβέρνας ΜΥΡΟΒΟΛΟ! Εκτός λοιπόν από την εκπληκτική λαϊκή ορχήστρα του μαγαζιού με την τρομερή Μάνια Ασλάνογλου στο τραγούδι, τον Φίλιππο (μπάσο και τραγούδι» και τον Τάσο στο μπουζούκι, ο Βασίλης θα έχει και χορεύτρια οριεντάλ, την εκρηκτική Δέσποινα!!!
Εγγύηση φυσικά στο ΜΥΡΟΒΟΛΟ και η υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα της με το υπέροχο περιβάλλον...Στην Παλιά Πόλη, Πυγμ. Χριστίδη 7. Κλείστε τραπέζι στο τηλ. 25410 72720. Θα γίνει χαμός σήμερα με την χορεύτρια..
...
*Απόψε ένα φανταστικό live διοργανώνει το «mikro» cafe bar επί της οδού Μαλετσίδου 3. Ένα πάρτι για όλους τους φίλους και θαμώνες του μαγαζιού για να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους με τραγούδια εποχής που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε! Ώρα έναρξης 22.30. Να περάσετε όμορφα!!!
...
*Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Ορφέας» της Σταυρούπολης ενημερώνει ότι την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 στις  11:00 π.μ., στο χώρο του ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, θα γίνει η ετήσια Γενική Συνέλευση κατά τη διάρκεια της οποίας θα διεξαχθούν και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας. Με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής  θα κοπεί και η Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του συλλόγου.
……….
*Σήμερα το βράδυ  στο υπέροχο «DRAGOSTE» στα Μάγγανα μη χάσετε το σούπερ πάρτι της Β΄ τάξης του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Αβδήρων! Κέφι, ρυθμός και διασκέδαση στο... «κόκκινο» σε μια βραδιά καταπληκτική στο γνωστό αγαπημένο μαγαζί! Είσοδος 5 ευρώ.
Το πάρτι ξεκινά στις 21.00 και οι πληροφορίες μου λένε ότι ήδη οι προσκλήσεις έγιναν ανάρπαστες...
...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »