*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

30 Ιανουαρίου


Οι πρώτοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι, πιεστικοί και θα έλεγα ότι μπορεί να περάσουμε και μία κόλαση, αλλά εκτιμώ ότι, όταν είσαι αποφασισμένος και έχεις σχέδια, τα ξεπερνάς όλα!
(Από τις χθεσινές δηλώσεις  του Ξανθιώτη Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη στον «Αθήνα 9.84»)
-Από αισιοδοξία πάντως σκίζει...Τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος!
….

Έχετε στηρίξει απεριόριστα τον αγώνα που κάνουμε για την ανάπτυξη της αμπελοοινικής οικονομίας της χώρας και είμαστε βέβαιοι πως και από τα νέα σας καθήκοντα θα συνεχίσετε την στήριξη αυτή.
Ο καθαρός πολιτικός λόγος που σας χαρακτηρίζει και η φιλοαγροτική δράση που αναπτύσσετε είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά αναγκαία και απαραίτητη για την ανάπτυξη του τόπου.
 (Από την επιστολή του προέδρου της Κεντρικής Συνεταιριστικής Ένωσης Αμπελοοινικών Προϊόντων Χρήστου Μάρκου στον Αλέξανδρο Κοντό)
-Τα είπαν όλα μέσα σε λίγες λέξεις...
…..

Σεμνά και ταπεινά
*Και βέβαια δεν θα εξελιχθώ σε αυτόκλητο συνήγορο του νέου Αναπληρωτή Υπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ του οποίου μας προέκυψε «σφόδρα» πολέμιος ο Μπάμπης και εξύβριζε σκαιότατα ο όψιμος φίλος του Μιχάλης Αμοιρίδης μέχρι που του ζήτησε συγνώμη βέβαια στη συνέχεια όταν ο Κουίκ τον έκραξε δημόσια, κατηγορώντας τον Γ. Παυλίδη που τον «υποθάλπει»...
........
.*...δεν μπορώ όμως να μην υπογραμμίσω το ήθος του Τέρενς όταν τον ρώτησα στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» για τους χλευασμούς που δέχεται από τον Μπάμπη Ευστρατίου -που ωστόσο κανείς δεν μπορεί να του αμφισβητήσει ότι αγωνίστηκε για τους ΑΝΕΛ τότε που ήταν στο κόμμα όσο κανείς- σχετικά με παλιές δηλώσεις του όπου ρητά και κατηγορηματικά απέκλειε κάθε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ!
.....
*«Δεν θέλω να αναφερθώ σε ανθρώπους με τους οποίους συναναστράφηκα και μπήκα μέσα στο σπίτι τους , γνώρισα την οικογένειά τους, κάθισα στο τραπέζι τους…» ήταν η απάντηση του Τέρενς όταν τον κάλεσα να σχολιάσει τους σε βάρος του σχολιασμούς του πρώην πολιτευτή των ΑΝΕΛ στη Ξάνθη.
…….
Απλές και καθαρές κουβέντες… Προς τι λοιπόν ωστόσο τα μίση και τα πάθη; Όταν κι οι ΣΥΡΙΖΑίοι λέγανε δεν θα συνεργαστούμε με τους Ανεξάρτητους και τον Καμμένο κι είδαμε όλοι τα χαμόγελα του Λαφαζάνη με τον Π. Σγουρίδη...
…..
*Ή μήπως θέλει ο Μπάμπης Ευστρατίου να του υπενθυμίσω τι έλεγε σε μένα επί μήνες, για να μην πω επί χρόνια ο κουμπάρος-Περιφερειάρχης του Γ. Παυλίδης….τις εποχές που δεν του περνούσαν ούτε ένα απλό δελτίο τύπου κι έβαζα μπροστά το στήθος για τις λοιδορίες των Piazza Del Popolo, των Σιδηρόπουλων κλπ
Και τώρα απολαμβάνοντας την εφήμερη δόξα και τα μεγαλεία της έπαρσής του, μας την….λέει κι από πάνω!
….
Τέσπα ή μάλλον άφες αυτοίς…Ας απολαύσει ο Γ. Παυλίδης την ευδαιμονία και τα μεγαλεία του, ξεχνώντας σε ποιά παράταξη και ποιους τα χρωστάει!
Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής όταν η αφιλία και αχαριστία ορισμένων, βρίσκεται στα ίδια τα γονίδιά τους, απλά τους προσπερνάς και βλέπεις μπροστά κι όχι πίσω...»Σκιές» που δεν έχουν θέση για όσους έμαθαν να ονειρεύονται την ζωή τους!
…………………….

ΕΝΤΑΞΗ ΤΡΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΣΤΟ Π.Α.Α. 2007-2013
Τρία σημαντικά έργα αναπτυξιακής σημασίας για τον Δήμο Αβδήρων, συνολικού προϋπολογισμού 1.861.550,00€, εντάχθηκαν στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (Π.Α.Α. 2007 – 2013) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Πρόκειται για δυο έργα ανάπλασης (κατασκευή πεζοδρομίων, ραμπών, τοποθέτηση φωτισμού κλπ) στον οικισμό Μάνδρα της Δημοτικής Ενότητας Αβδήρων και σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Σελέρου. Επίσης ένα έργο κατασκευής υπόγειου δικτύου άρδευσης.
Αναλυτικά οι τίτλοι των έργων και οι προϋπολογισμός τους:
1. ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ - Προϋπολογισμός: 325.000,00€
2. ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΕΛΕΡΟΥ, ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ, ΒΕΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΚΑΡΠΟΥ, ΦΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - Προϋπολογισμός: 1.211.550,00€
3. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΕΛΕΡΟΥ, ΒΕΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ, ΑΚΑΡΠΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ Δ. ΑΒΔΗΡΩΝ - Προϋπολογισμός: 325.000,00€
........

Κι ο Δημήτρης Γαλανόπουλος ζήτω ο....ΣΥΡΙΖΑ!
Απίστευτες τραγελαφικές καταστάσεις ζούμε τελικά μετά την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ από τα μέχρι πριν λίγο καιρό οργανωμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έχουν αναγάγει τον συνδικαλισμό σε...επάγγελμα, αφού σπάνια πατάν στις δουλειές τους ή ασκούν τα από το Νόμο καθήκοντά τους, εισπράττοντας ωστόσο τα...επιδόματα!
Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις του συνδικαλιστή και χειριστή καλαθοφόρου οχήματος Δήμου Ξάνθης Δημήτρη Γαλανόπουλου που στην προεκλογική κεντρική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη της ΝΔ. Γιώργου Παυλίδη ήταν φυσικά στις πρώτες σειρές (!) αν και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Τσολακίδη-ΠΑΣΟΚ, «επιτέλους θα γελάσει ο Ελληνικός λαός και οι αδικίες θα διορθωθούν!»
Και η κατάληξη των δηλώσεων Γαλανόπουλου:
 «Οι συνδικαλιστές δικαιώθηκαν αλλά πιστεύω ότι οι αδικίες θα διορθωθούν»...
-Οι συνδικαλιστές λοιπόν θα...δικαιωθούν γιατί τώρα είναι που δεν θα πατάνε ποτέ στις δουλειές τους και θα παίρνουν τα...επιδόματα που λογικά θα έπρεπε να δικαιούνται αυτοί που δουλεύουν και χειρίζονται τα καλαθοφόρα οχήματα!!!! Ζητωωωωωω....!

(σ.σ. Περιττό φυσικά να γράψω ότι οι δηλώσεις του «γαλάζιου» Γαλανόπουλου που ακόμη δεν τον έχει διαγράψει η Νέα Δημοκρατία, έγιναν στον Γ. Σιδηρόπουλο...!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »