*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

Ω! Τι κόσμος μπαμπά…

30 Ιανουαρίου


Θα πρέπει να αντιληφθεί και κατανοήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης είναι ότι τώρα πλέον δεν είναι «κραυγάζων» και υστερίζων κόμμα, αλλά ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης νοιώθει την ανάγκη να εκπροσωπείται από... ΜΜΕ, τι το «παιδεύει» τζάμπα και δεν το δηλώνει δημόσια;
*Μέχρι ένα σημείο, είναι απολύτως δικαιολογημένη η πικρία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ για την μη υφυπουργοποίηση του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, κάτι που κατά πολλούς αποτελούσε και υπόσχεση του Τσίπρα, αυτό απέχει όμως πολύ από τη λογική του διχαστικού μηνύματος στο Xanthileft περί... ατυχημάτων!
......
Είπαμε ότι ο γραμματέας της σημερινής Νομαρχιακής Γιώργος Χατζηθεοδώρου, εκπλήσσει τους πάντες με την σοβαρότητα και ευπρέπεια των θέσεών του, ενώ στις συνεντεύξεις που έδωσε, ξεχώρισε και για την ευστροφία του αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, λειτούργησε περισσότερο με φόρτιση και λιγότερο με πολιτική σκέψη...
......
Και για να μην μπερδεύουμε και τα πράγματα, διευκρινίζω στον ευγενή σύντροφο ότι δεν είμαι από αυτούς που «ενοχλούμαι» επειδή η Vogue ντύνει την Περιστέρα...κι εμένα ο Νίκος Πετράκος άλλωστε, αλλά η Αριστερά θα πρέπει να μείνει ιδέα κι όχι... ετικέτα!
Διότι διαφορετικά η ημερομηνία λήξης της εκτός των άλλων, θα είναι και απρόβλεπτα απρόβλεπτη...
……
Αφιερώνω μάλιστα στον Γ . Χατζηγεωργίου και το προχθεσινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ για την νέα Κυβέρνηση με τίτλο, «Με άφθαρτα πρόσωπα και εθνική αξιοπρέπεια»!
-Για το πρώτο απλά μειδιώ... για το δεύτερο απλά θα προσθέσω ότι οι διπλωμάτες του Τσίπρα, δεν έχουν καμιά σχέση με τις «κραυγές» των κολλητών του ΜΕΤΕ και των ενταύθα πρακτόρων του Τουρκικού Προξενείου… ή τους «γλείφτες» του Δημόκα που πήγαιναν στο γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων και ζητούσαν λεφτά για να προωθήσουν τις… Εθνικές θέσεις του Υπουργείου Εξωτερικών και το ζήτημα των Ελλήνων Πομάκων! (Κι ο νοών νοείτω...).
Κι αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που τον «κράζουν» από τότε, ζητώντας την απομάκρυνσή του...
……
Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Σαφέστατα και άλλη η φιλοσοφία της (αυθεντικής κι όχι της «βολεμένης») αριστεράς… και η προσπάθεια προώθησης του Χουσεΐν, αλλά μέχρι εκεί…
Πρώτα θα πρέπει ο ίδιος ο μειονοτικός βουλευτής με την προσωπική ιστορία στην αριστερά να προκαθορίσει τον ρόλο του αλλά και να επιλέξει πλευρά... Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ή βουλευτής της μειονότητας, υπηρετών την λογική της Τουρκίας;
Κι έπειτα υπάρχει χρόνος και για τα υπόλοιπα..
......
Αυτό επίσης που θα πρέπει να αντιληφθεί και κατανοήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης είναι ότι τώρα πλέον δεν είναι «κραυγάζων» και υστερίζων κόμμα, αλλά ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…
Και οι δεκάδες αφίσες στους κάδους απορριμμάτων του Δήμου Ξάνθης μέχρι και χθες, δείχνουν και μια έπαρση που τον αδικεί σαν κόμμα, αφού όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, ως κόμμα εξουσίας πλέον, έγραψε στα παλιά του υποδήματα τις αποφάσεις της Επιτροπής του Δημαρχόπουλου… που αν επρόκειτο για αφισοκολλήσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σήμερα θα κραύγαζε και θα το έπαιζε «τσαμπουκάς», ενώ στη προκειμένη περίπτωση κάνει ότι δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν αφουγκράζεται ούτε τα αυτονόητα..
......
*Όπου τον παίρνει, Δήμαρχος, όπου δεν τον παίρνει απλά.... Μπάμπης!.
…..
*Τέλος, κατανοητές και οι προσπάθειες του Κανάλι 6 να αποδείξει ότι αυτό είναι το… γνήσιο κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη, αλλά κι αυτό ακόμη είναι μέσα στο παιχνίδι, αφού κάτι πρέπει πλέον να δείξει, αποκτώντας και κάποιο ρόλο, πλην του να στέλνει τον... Μαλάκη στην 3η θέση!
......
*Δικαίωμά του να το επιχειρεί βέβαια με κάθε τρόπο ο Γιάννης Σιδηρόπουλος και η "παρέα" του, να δίνει στο κανάλι στίγμα και ετικέτα, μόνο που εδώ που ζούμε, γνωριζόμαστε όλοι...
-Καθότι και επί παντοδυναμίας Σγουρίδη το ίδιο κανάλι προσπαθούσε να πείσει και πάλι ότι είναι το κανάλι του… ΠΑΣΟΚ και του Σγουρίδη και το ίδιο έκανε και επί παντοδυναμίας ΓΑΠ και Σωκράτη Ξυνίδη!
-Μάλιστα ο Γ. Σιδηρόπουλος με τον Τσαρτσάρα και τον Κανάτα μετέφεραν έμπροσθέν μου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ τις... ντουντούκες και  τα πανό του ΠΑΣΟΚ μετά από κάποιες κινητοποιήσεις!
-Για να μην «υπενθυμίσω» και πάλι το «κράξιμο» που έφαγε ο «αρθρογράφος» του XanthiPress στην προεκλογική περίοδο από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη κ.Αγοραστού Βασιλική, όταν τον «ξεδόντιασε» για τα «παιχνιδάκια» του με το «δίδυμο» της πράσινης Εξουσίας Γιαννακίδη-Φώτη Καραλίδη!
-‘Η το «θάψιμο» του Ανταμπούφη και του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου, για να... «θριαμβεύσει» ο νικητής των...δημοσκοπήσεων και υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ Χρίστος Πούλιος!
......
*Χωριό άλλωστε που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει...
Αλλά και το χθες, δεν «ξεγράφεται» τόσο εύκολα, με το να προσπαθείς να αποδείξεις αυτό που μέσα στην ψυχή σου, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!
......
*Τι πιο απλό ωστόσο... Αν ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης (δηλαδή η Νομαρχιακή) και οι δύο πλέον βουλευτές του, ο Χουσεΐν και ο πρώην διευθυντής του, νοιώθουν την ανάγκη να εκπροσωπούνται από... ΜΜΕ στη Ξάνθης, ας το δηλώσουν και επίσημα να τελειώνουμε!!!
-Τι το «παιδεύουν» τόσο πολύ;;;

……
*Και στο ρεζουμέ... Τα κανάλια, τα ραδιόφωνα, οι εφημερίδες, ακόμη και τα social media αν δεν διακατέχονται βέβαια μόνο από εμπορικές λογικές, πρωτίστως οφείλουν να ανήκουν στους τηλεθεατές, ακροατές και αναγνώστες τους!
Κι αν δεν μπορούν αυτό να το κατορθώσουν, αναζητώντας κάθε τόσο «προστάτες» σε κόμματα ή Νομαρχιακές ή κομματάρχες ή επενδυτές τύπου Ξανθούληδων των μαμούθ επενδύσεων, τότε δεν έχουν και λόγους ύπαρξης…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »