*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

30 Ιανουαρίου


47χρονος τοποθέτησε τρία κουτάβια σε σακούλα και έριξε στη λίμνη Τυχερού
-Πνίγηκε το ένα ενώ τα άλλα δύο διασώθηκαν από περαστικούς
Συνελήφθη την Τετάρτη (28-1-2015) το απόγευμα, στο Τυχερό Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο διότι τοποθέτησε τρία κουτάβια σε σακούλα, την οποία στη συνέχεια έριξε στη λίμνη Τυχερού, με αποτέλεσμα να πνιγεί το ένα από αυτά, ενώ τα άλλα δύο διασώθηκαν από περαστικούς.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.
Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της ευαισθησίας και της υποχρέωσης για την πάταξη τέτοιων περιστατικών, ενημερώνει τους πολίτες ότι:
Ο βασανισμός, η κακοποίηση, η κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, καθώς και η οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος του, όπως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη, ο ακρωτηριασμός, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση ή χρηματική ποινή, ή και με τις δύο ποινές.
Οι πολίτες που αντιλαμβάνεται ανάλογα περιστατικά, καλούνται να τα καταγγέλλουν στις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές.

Σύλληψη δύο ατόμων στο Δοξάτο Δράμας και την Καβάλα για χρέη προς το Δημόσιο
Συνελήφθησαν σήμερα (29-1-2015) το πρωί, στο Δοξάτο Δράμας και την Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας και του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 64 και 48 ετών, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα:
-Στο Δοξάτο Δράμας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου,   συνέλαβαν τον 64χρονο, διότι σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 164.372,66 ευρώ.
-Στην Καβάλα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας,  συνέλαβαν τον 48χρονο, διότι σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη, ύψους 59.866,30 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

19χρονος και 15χρονος διέρρηξαν επιχείρηση στον Ίασμο, έκλεψαν από την ταμειακή 50 ευρώ και προκάλεσαν φθορές σε όχημα
Συνελήφθησαν στις 28 & 29-1-2015 το βράδυ, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 15 ετών, διότι διέρρηξαν επιχείρηση και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές σε όχημα, που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »