*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ

30 Ιανουαρίου


Ομόφωνα όλα τα θέματα, συγχαρητήρια στους τρεις εκλεγέντες βουλευτές του Νομού και τον Ξανθιώτη, νέο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτη Σγουρίδη!
Συνεδρίασε την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 19:00 το βράδυ, το Επιμελητήριο Ξάνθης σε τακτική συνεδρίαση με τα 7 θέματα της ημερήσιας διάταξης να περνάνε όλα ομόφωνα.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η επικύρωση πρακτικών συνεδριάσεων Δ.Σ. Επιμελητηρίου Ξάνθης αρ. 8 με ομόφωνη απόφαση, η αντικατάσταση του μέλους του ΕΒΕ Ξάνθης Σαϊτ Αλμπέρ με τον Γιώργο Μπατζακίδη (ξάδελφο του Προέδρου της Ομοσπονδίας) που διέκοψε τις εργασίες του και φεύγει στην Γερμανία, η έγκριση της προσφοράς της εταιρείας «ΠΥΛΗ ΥΓΕΙΑΣ ΙΚΕ» για υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στα μέλη με έκπτωση 30%, ενώ θα αποδίδεται το 2% των εισφορών στο Επιμελητήριο Ξάνθης. Παράλληλα καθορίστηκε και η ετήσια συνδρομή μελών του Επιμελητηρίου Ξάνθης για το 2015 με κλίμακες ανάλογα τις εταιρείες, από 20-100 ευρώ το ανώτατο όριο για τις Α.Ε.
Στο τέλος της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης έκανε ενημέρωση των μελών για το θέμα της διεθνοποίησης της καριόκας, ενώ συνεχάρη για την εκλογή τους και τους τρεις νέους βουλευτές του Νομού Ξάνθης από τους οποίους ζήτησε συνεργασία και τους κάλεσε στο Επιμελητήριο για να τους ενημερώσει για τις δραστηριότητες του Φορέα και τις δράσεις του.

Τέλος ο κ. Μωραϊτης συνεχάρη και τον Ξανθιώτη νέο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.
Και η προχθεσινή συνεδρίαση του ΕΒΕ Ξάνθης μεταδόθηκε ζωντανά από το Xanthi channel με άψογη εικόνα και ήχο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »