*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

30 Ιανουαρίου


*Τρανταχτά ονόματα και ιδιαίτερα αγαπητά στη νεολαία είναι οι καλλιτέχνες που έρχονται στην Ξάνθη για μεγάλες και μοναδικές συναυλίες για την επέτειο των 50 χρόνων «ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015».
Γιώργος Τσαλίκης, Γιώργος Σαμπάνης, Σταν και Γιάννης Βαρδής είναι φέτος τα τέσσερα μεγάλα ονόματα που θα μας διασκεδάσουν στο φετινό μας καρναβάλι!
……

*Δεν θα είναι μόνος ο Γιώργος Λιανός στην παρουσίαση της φετινής παρέλασης του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2015 την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, αφού θα έχει και συμπαρουσιάστρια και την εκπληκτική και πανέμορφη θεά που ακούει στο όνομα Μαρία Μωραϊτη, που εκτός των άλλων, διαθέτει και τρομερή φωνή....
Σημειώνω ότι ο Λιανός θα βρίσκεται στη Ξάνθη από την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου αφού δίνει συναυλία στο δημοτικό αμφιθέατρο με τον Γιάννη Βαρδή.
(Περισσότερα στο σημερινό Ένθετο του «Μ»)
………..

Άλλη είδηση;;;
Η Άξια Ανδρεαδάκη θα είναι η φετινή Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, που θα κοσμήσει την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της πόλης μας στο μεγάλο άρμα που θα «ανοίξει» φέτος την παρέλαση και θα χαιρετήσει όλο τον κόσμο, Ξανθιώτες και επισκέπτες!
Προσωπικά δεν μου άρεσε και τόσο η επιλογή του Πασχάλη Λύρατζη (θα μας στοιχίσει το συγκεκριμένο μοντέλο περίπου 2.000 ευρώ), αλλά αφού είναι του γούστου του Προέδρου κάνω πάσο...
……….

*Και συνεχίζω με μια καυτή και αποκλειστική είδηση!
Η εκρηκτική και σέξι Κατερίνα Στικούδη (μοντέλο, τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, DJ κ.α.) έρχεται για ένα live που θα ξεσηκώσει όλο τον ανδρικό πληθυσμό, αύριο Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο «DA VINCI» bar!
Η είσοδος κοστίζει 8 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.
Για ρεζερβέ τηλεφωνήστε: 6978352972 & 6971768629.
Ετοιμαστείτε αύριο για μια… εκρηκτική βραδιά!!!
……

*Και κάτι διαφορετικό. Για πρώτη φορά στην Ξάνθη θα γίνουν αγώνες μέσα σε κλουβί, σε ένα φοβερό θέαμα μέχρι τελικής... πτώσεως, με μεγαθήρια του ρίνγκ! MMA Challenge Pro ! Mixed Fight - Strike Fight - Grab Fight το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στις 17.00 στο «Romeo Plus Live» στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης - Καβάλας!!
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6946702578.
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6944526697-6945774210.
……

*Επειδή ο πόλεμος στην διασκέδαση και στον έρωτα δεν είναι ποτέ αρκετός... σήμερα Παρασκευή 30/01 στο Κύτταρο θα γίνει... «VIETNAM» με ελληνικές επιτυχίες, χαρτοπετσέτες, πιάτα και λουλούδια, ο πόλεμος γίνεται τόσο διασκεδαστικός. Μια βραδιά γεμάτη ελληνική απόλαυση !!! Έναρξη: 23.45.
……

*Τη Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στις 21.00 στο cafe - bar «ΠΥΞΙΔΑ» ξεκινάει το πρώτο πάρτι για φέτος 21 ημέρες μόνο πριν το αποκριάτικο ξεφάντωμα!!! Στο φοβερό event συμμετέχει η ομάδα χορού «Step up Dance Studio» για ένα zumba latin disco show!!!
Φύγαμεεεεεε
……

*Τέλος, σήμερα Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 22.00 στο «EMBARGO» cafe-bar μη χάσετε ένα όμορφο latin party σε μια noche caliente με πολύ χορό και διασκέδαση.
Περάστε όμορφα και χορέψτε salsabachatakizombameringue - cha cha & reggaeton!! Να περάσετε όμορφα!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »