*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: Πιάσαμε πάτο με Γιαννακίδη-Καραλίδη!

30 Απριλίου


O υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης με τον συνδυασμό του Γιώργου Παυλίδη, «πέταξε» το «γάντι» στους Φώτη Καραλίδη και Άρη Γιαννακίδη
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
*Ήδη χάθηκε πολύτιμος καιρός από την ανικανότητα και την ανευθυνότητα του κυρίου Γιαννακίδη, του κυρίου Φώτη Καραλίδη και των συνεργατών τους.

ΚΛΕΙΣΤΟ CLUB H ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ!
*Η πλήρης ανικανότητα του κυρίου Γιαννακίδη και του κυρίου Καραλίδη είχε ως αποτέλεσμα:, η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης να «καταντήσει» κλειστό club ημετέρων με  πρακτικές αδιαφάνειας και συμπεριφορές αλαζονείας και έπαρσης απέναντι σε όλους τους πολίτες, Χριστιανούς και μουσουλμάνους.
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε χθες με ανοιχτή επιστολή του στους Ξανθιώτες και τις Ξανθιώτισσες ο Μιχάλης Αμοιρίδης.
O γνωστός πολιτικός μηχανικός και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης με τον συνδυασμό του Γιώργου Παυλίδη, «πέταξε» κυριολεκτικά το «γάντι» στους Φώτη Καραλίδη και Άρη Γιαννακίδη, αντίστοιχα Υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ και τοποθετημένο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης τονίζοντας με έμφαση, «πιάσαμε πάτο, δεν πάει άλλο… Ήδη χάθηκε πολύτιμος καιρός από την ανικανότητα και την ανευθυνότητα του κυρίου Γιαννακίδη, του κυρίου Φώτη Καραλίδη και των συνεργατών τους!».
Και καταλήγει στην ανοιχτή επιστολή του ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης με το συνδυασμό της «Περιφερειακής Αναγέννησης».
«Η πλήρης ανικανότητα του κυρίου Γιαννακίδη και του κυρίου Καραλίδη είχε ως αποτέλεσμα, η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης να «καταντήσει» κλειστό club ημετέρων με  πρακτικές αδιαφάνειας και συμπεριφορές αλαζονείας και έπαρσης απέναντι σε όλους τους πολίτες, Χριστιανούς και μουσουλμάνους».

ΟΛΗ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ
Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για την Περιφέρεια και κυρίως για τη Ξάνθη μας!
Φίλες και Φίλοι,
στις Περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου, δεν υπάρχουν κρίσιμα διλλήματα και πειράματα. Καλούμαστε όλοι ν’ αλλάξουμε σελίδα στην Περιφέρειά μας, να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στους πολίτες, να κοιταχτούμε με ειλικρίνεια στα μάτια και να προχωρήσουμε σταθερά στην ανάπτυξη για ένα καλύτερο μέλλον.
Θεωρώντας υποχρέωση την ανάγκη προσφοράς στον τόπο και στον πολίτη, ανταποκρίθηκα στο προσκλητήριο του Γιώργου Παυλίδη για μια γενική συστράτευση του σήμερα και του αύριο απέναντι στο χθες της μιζέριας, της αποτυχίας, της αδιαφάνειας και της ανικανότητας. Με άξονα λοιπόν το κοινό όραμα που μας ενώνει και τις ανθρώπινες σχέσεις, που θεωρώ κυρίαρχο εργαλείο στη συνεργασία μας, πήρα την απόφαση να κατέβω υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση» και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Παυλίδη, ζητώντας την εμπιστοσύνη και στήριξή σας στο πρόσωπό μου.
Θεωρώ και πιστεύω ακράδαντα ότι παρά το γενικότερο κλίμα απαξίωσης της πολιτικής, η συμμετοχή και συνεργασία όλων μας, αποτελεί τη μόνη λύση και προϋπόθεση να βγούμε από το τέλμα, για να ανακαλύψουμε μία νέα πνοή δημιουργίας. Είναι αλήθεια ότι η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές κι ο πολίτης προδομένος και απογοητευμένος από το μαύρο και την θολούρα, τις υποσχέσεις και τα ψέματα, δύσκολα πλέον εμπιστεύεται ακόμη και τους νέους ανθρώπους σαν κι εμένα, που φιλοδοξούν να προσφέρουν στον τόπο τους και στον άνθρωπο. Σας ζητώ όμως, να επενδύσουμε από κοινού σε μια αμοιβαία ειλικρινή και ανθρώπινη σχέση, να προχωρήσουμε μαζί, για μια καλύτερη Ξάνθη, μια Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης που θα ανεβάσει τους δείκτες ανάπτυξης, που θα δώσει αισιοδοξία και προοπτική και στη περιοχή αλλά και στους πολίτες της. Μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε και κυρίως, ν’ αλλάξουμε επιτέλους τα πράγματα.

30 Απριλίου

Β. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ: Μαθαίνεις Γιάννη μου…

30 Απριλίου


Η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Βασιλική Αγοραστού «αδειάζει» εν ψυχρώ τον Γιάννη Σιδηρόπουλο για την «σπέκουλα» στον Φώτη Καραλίδη και το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!
Τελικά πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε μια ακόμη «δικαίωση» για την αρθογραφία μας σε σχέση με την λειτουργία του γνωστού Γ. Σιδηρόπουλου, αφού τον "χαμπάρι" πλέον για τα καλά και στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και άρχισαν να τον "κράζουν" στο FACE BOOK!
Συγκεκριμένα και με ένα πραγματικά αιχμηρό σχόλιο στο FACE BOOK για την δημοσιογραφία Γ. Σιδηρόπουλου, μετά τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μορφίδη που προηγήθηκε για την «μαϊμού» δημοσκόπηση και η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Βασιλική Αγοραστού "αδειάζει" άγαρμπα τον δημοσιογράφο-εργολάβο της πόλης για την προσπάθειά του να "διαφημίσει" το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και του Φώτη Καραλίδη λόγω της γνωστής οικονομικής τους συνεργασίας και των απευθείας αναθέσεων στις εταιρείες ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και Intermonosis που βγάζουν «μάτια».

ΤΟΝ «ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ» Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ
Απολαύστε το σχόλιο, γιατί μάλλον ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη οτι "δεν μπορεί να εμπαίζει τη νοημοσύνη του κόσμου" παίζοντας σε δύο και τρία ταμπλό, προκειμένου να "εξυπηρετήσει" φυσικά και την δήθεν....αριστερή φυσιογνωμία του, αλλά και την πράσινη εξουσία της Περιφέρειας, της οποίας είναι "εκλεκτό" και αγαπημένο παιδί....
Το σχόλιο για της κυρίας Βασιλικής Αγοραστού παρακάτω:

30 Απριλίου

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΪΟΥ (19.30) Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΣΤΟ EISSO HOTEL

30 Απριλίου


Επίσημη πρεμιέρα του προεκλογικού του αγώνα από την Ξάνθη με την κεντρική του ομιλία και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του, κάνει αυτήν την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 19.30 στο ELISSO Hotel o Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης.
«Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ήρθε η ώρα  για την επιλογή που εμπιστευόμαστε . Θα είμαστε όλοι εκεί. Παρασκευή 2 Μαΐου στις 19:30 στο ξενοδοχείο Elisso», αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου της «Περιφερειακής Αναγέννησης» στην ανοιχτή πρόσκλησή της απευθυνόμενη σε όλους τους Ξανθιώτες.
Στο μεταξύ μετά την κατάθεση του συνδυασμού «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στο οικείο πρωτοδικείο, ολοκληρώθηκε την Κυριακή η ανακοίνωση ονομάτων των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων με το συνδυασμό Περιφερειακή Αναγέννηση, με νέα δυνατά ονόματα στις Νομαρχιακές Ενότητας Δράμας, Έβρου και Ροδόπης.
Αναλυτικότερα κατεβαίνουν με τον συνδυασμό οι παρακάτω υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

ΕΠΩΝΥΜΟ – ΟΝΟΜΑ – ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ – ΙΔΙΟΤΗΤΑ - Π.Ε.
Μουστακλή Κρυσταλλία Ευαγγελος, Εκπαιδευτικός, Δράμα
Κωφίδης Περικλής Εμμανουήλ, Έμπορος, Δράμα
Ζουκίδης Δημήτριος Δήμος, Επιθεωρητής Πωλήσεων, Έβρου
Παπαδόπουλος Σωτήρης Θεοδώρου, Γεωπόνος MSc-Πρόεδρος Συλλόγου Γεωπόνων Ν. Καβάλας, Καβάλα
Κορέα-Μπάτζιου Ευθυμία Πέτρος, Δικηγόρος, Ροδόπη
Καταροπούλου-Χόη Σουζάνα (Ζάννα), Φώτης, Φαρμακοποιός, Ροδόπη
Κελεσίδης Ιωάννης, Σωτήρης, Ηλεκτρολόγος - Ιδ. Υπάλληλος, Ροδόπη
«Οι ανωτέρω υποψήφιοι σύμβουλοι προσθέτουν στην δυναμική Νίκης του συνδυασμού μας, κάνοντας αυτήν βέβαιη για τον τόπο μας, τα παιδιά μας και το μέλλον τους. Θα ακολουθήσει πλήρης ανακοίνωση του συνδυασμού μας τις επόμενες ημέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου της «Περιφερειακής Αναγέννησης».
………………

Επίσκεψη στο κέντρο κράτησης μεταναστών Ξάνθης
Ο Γ. Παυλίδης για Κέντρο Κράτησης Μεταναστών Ξάνθης:
Η κοινωνία της Ξάνθης, ζητάει εδώ και τώρα,
την επαναλειτουργία της Αστυνομικής Σχολής!
Κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης “Περιφερειακή Αναγέννηση”, με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργο Παυλίδη και με παρόντα τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 28 Απριλίου το Κέντρο Κράτησης παράνομων μεταναστών στην πρώην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και ενημερώθηκε εκτενώς από την πλευρά της διοίκησης για την κατάσταση που επικρατεί σε αυτό.
Το βασικότερο θέμα που συζητήθηκε ήταν οι συνθήκες κράτησης των μεταναστών, με την διοίκηση να μας διαβεβαιώνει ότι αυτές κυμαίνονται σε πολύ καλό επίπεδο, με σεβασμό στην αξιοπρέπεια τόσο των ίδιων των μεταναστών όσο και των Ελλήνων αλλά  και της ίδιας χώρας. Από την πλευρά μας, παράλληλα, διατυπώθηκαν οι θέσεις της “Περιφερειακής Αναγέννησης” για την επαναλειτουργία της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης σχολίασε χαρακτηριστικά:

30 Απριλίου

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ»

30 Απριλίου


Το ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Δημοκρίτεια Κίνηση» έδωσε στη δημοσιότητα χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Αβδήρων, Κώστας Αντωνιάδης, εξαπολύοντας παράλληλα με επιστολή του σκληρή επίθεση στην νυν δημοτική Αρχή (Βασίλη Τσολακίδη) αλλά και στην αντιπολίτευση (Γιώργο Τσιτιρίδη), αναφέροντας τα παρακάτω:
Συνδημότες και συνδημότισσες,
Σας παρουσιάζουμε το συνδυασμό μας, το μόνο συνδυασμό στο δήμο μας χωρίς κομματική ταμπέλα. Το μονό συνδυασμό που είναι πολιτικοποιημένος, έχει παρουσιάσει πρώτος το εφικτό πρόγραμμα του και όχι έκθεση ιδεών, όπως η αντιπολίτευση του δήμου μας και παρά τις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τις κακεντρέχειες που δέχθηκε θα διεκδικήσει την ψήφο σας και στις 18 Μαΐου αλλά σίγουρα και στις 25 Μαΐου.
Ο συνδυασμός αποτελείται από όλα τα στρώματα της κοινωνίας, από πλήρης πολιτικοποιημένα και ενημερωμένα στελέχη με τα προβλήματα και τις λύσεις του δήμου μας και δεν είναι ένας συνδυασμός στη λογική ποιος θα καταθέσει τον μεγαλύτερο πάπυρο! Η αλήθεια είναι ότι εάν οι μισοί από τους υποψηφίους στους παπύρους που συμμετέχουν, παρακολουθούσαν έστω και λίγο τα προβλήματα της περιοχής μας και ήξεραν έστω τα στοιχειώδη για την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, θα ζούσαμε σε σίγουρα έναν ποιο ανθρώπινο δήμο, κάτι που φυσικά ξέρετε όλοι ότι αληθεύει.
Επίσης μας προκαλεί έκπληξη ότι διεκδικούν την ψήφο σας συνδυασμοί οπού ο πρώτος επικεφαλής ενώ είναι είκοσι χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, διατείνεται παντού ότι οι θητείες των αιρετών πρέπει να είναι το μέγιστο δώδεκα χρόνια, θέλει να τα κάνει εικοσιπέντε. Επίσης ανάλογα με το κοινό μας θέλουμε τις κομματικές ταμπέλες, αλλά είμαστε και ανεξάρτητοι, αλλά κάναμε και μεταγραφές μεγαλοστελεχών της αντίπαλης παράταξης και τέλος ζητήσαμε και την στήριξη αντιδημάρχων που μας άδειασαν δημόσια και κατεβαίνουν στις περιφερειακές.
Ο δεύτερος επικεφαλής, αφού επί τρία χρόνια έκανε ανύπαρκτη αντιπολίτευση και είχε μπει σαν αναπληρωματικός επικεφαλής, ξαφνικά το τελευταίο εξάμηνο ανακάλυψε τον ορό της αντιπολίτευσης. Δυστυχώς παραμένει ανεπαρκής και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα όργανο, τοπικού θεσμικού πολίτικου τσιφλικά, όπου την ίδια πρακτική ακολουθεί και σε άλλους δήμους, όπου πρόσωπα πολιτικά ανύπαρκτα πριν τέσσερα χρόνια τους ανέδειξε σε υποψηφίους δημάρχους.
Έχουμε πρόγραμμα που θα αλλάξει τη λειτουργία του δήμου, θα καταργήσουμε τη ΔΕΥΑΑ, έχουμε δεκάδες υποστηρικτές μαζί μας και όπως τονίσαμε και στην διακήρυξη μας, θέλουμε το δήμο Αβδήρων, γνωστό για την ιστορία του, την φιλοξενία του και τις ομορφιές του, όπως της λίμνης Βιστωνίδας και τα φλαμίνγκο της και όχι γνωστό στο πανελλήνιο για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Αυτό έχουμε στόχο θα τον πετύχουμε και θα διεκδικήσουμε την ψήφο μας και στην πρώτη μάχη στις 18 Μαΐου, αλλά και στην τελειωτική στις 25, εναντία στα κατεστημένα και τις παθογένειες του δήμου μας.
Ευχαριστώ.
κ. Κώστας Αντωνιάδης.
Υ.Γ. Θα σας θέσουμε ερωτήματα - γεγονότα στο τέλος της εβδομάδας σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ ένα μήνα πριν τις εκλογές καθώς και τις μεθοδεύσεις και τα πολιτικά παιχνίδια προσωπαρχών σε γνωστή ιδιωτική επιχείρηση στο δήμου μας.

ΟΛΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΒΔΗΡΩΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΒΔΗΡΩΝ
1. Γεωργιάδου Μαρίνα του Γεωργίου και της Βαλεντίνας
2. Θεοδωρακάκης Χρήστος του Δήμου και της Δήμητρας
3. Κεμενέ Αναστασία του Γεωργίου και της Βάγιας
4. Παπαδόπουλος Σάββας του Νικολάου και της Αργυρώς
5. Στεφανίδης Στυλιανός του Συμεών και της Κωνσταντινιάς

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΙΣΤΩΝΙΔΟΣ
1. Ερντίντς Ερσίν του Ερντίντς Φαϊκ  και της Μινεβέρ
2. Κετσετσίδης Κωνσταντίνος του Χαράλαμπου και της Ευδοκίας 
3. Κιούρτης Δημήτριος του Ιωάννη και της Αναστασίας
4. *Μαλαδένη Ευστρατία του Νικολάου και της Σουλτάνας
5. Μαλουσάρης Φίλιππος του Αποστόλου και της Βασιλικής
6. Μολλά Ερόλ του Ιδρίς και της Ρεμζιέ    
7. Μοσχοπούλου Ελένη του Δημητρίου και της Παρασκευής
8. Παπαδοπούλου Άννα του Τρύφωνος και της Ιβάνας
9. Παπασιμόπουλος Παναγιώτης του Χαράλαμπου και της Γεωργίας
10. Πουμπουρίδης Ανέστης του Γεωργίου και της Μαρίνας 
11. Σεϊτανίδου Γεωργία του Δημητρίου και της Ιωάννας
12. Στεργίεφ Αναστασία του Ελευθερίου και της Κυριακής
13. Τουμπάν Αλήμ του Σαλή και της Αλιέ  
14. Χαλιάνης Ανέστης του Παναγιώτη και της Άννας
15. Χουσεΐν Ογλού Μπιρόλ του Ασήμ και της Μπεϊγιέ

30 Απριλίου

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! 5.275 ευρώ για… καθάρισμα αυτοκινήτων με απευθείας ανάθεση και ζητάει και τα… ρέστα ο Τσολακίδης!

30 Απριλίου


Πράγματι απίστευτος εξακολουθεί και είναι ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, αφού εκτός από την έπαρση και την αλαζονεία που τον διακατέχει, ζητάει και τα ρέστα από πάνω, εμπαίζοντας με την νοημοσύνη μας!
Παράδειγμα το χρηματικό ποσόν των 5.275 Ευρώ που έδωσε και δίνει ο Δήμος Αβδήρων και μάλιστα κάθε  9μηνο (!)  κι όχι χρόνο μόνο για ΠΛΥΣΙΜΟ αυτοκινήτων και μάλιστα με απευθείας ανάθεση, που «βαπτίζεται» βέβαια από τον ίδιο (σχετικά με την τιμή), σε «έρευνα που έγινε στις τρέχουσες τιμές», ενώ στη πραγματικότητα (όπως και σε άλλες περιπτώσεις απευθείας αναθέσεων…), στην ουσία εξυπηρετεί μόνο «ημέτερους» και «φίλους» του!
(Σ.Σ. Μήπως πρέπει να του θυμίσω για μια ακόμη φορά τις απευθείας αναθέσεις σε τοπικό εκδότη από την εταιρείας ύδρευσης του ανθρώπου του κυρίου Σίσκου, ή τα λεφτά που πήρε από τον Δήμο Αβδήρων το τηλεοπτικό κανάλι που τον «λιβανίζει;
Ο άνθρωπος ως Δήμαρχος έτσι έμαθε και λειτουργεί μια ζωή, κοντεύοντας να γίνει πρύτανης των…αναθέσεων! Ακόμη και έργων που πρώτα εκτελούνται και κατασκευάζονται και μετά πάνε στην… Οικονομική επιτροπή για… να κατασκευαστούν!!!).
Στο ρεζουμέ όμως αυτής της πράγματι απίστευτης ιστορίας, καθώς σε εποχές κρίσης, αποτελεί αναμφισβήτητα πρόκληση να δίνονται με τέτοια… «απλοχεριά» κατά το γνωστό σλόγκαν του ΠΑΣΟΚ, «Λεφτά υπάρχουν», 5.275 ευρώ και μάλιστα με ανάθεση!!!

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο «ΜΑΧΗΤΗΣ» ΚΑΙ «ΘΙΧΤΗΚΕ» ΠΑΛΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
Τι έγραψε λοιπόν ο «Μαχητής» και «θίχτηκε» πάλι ο Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ κι όχι των δημοτών Βασίλης Τσολακίδης το Σάββατο 12 Απριλίου:
5.270 ευρώ για καθαρισμό αυτοκινήτων με απευθείας ανάθεση, στον Δήμο Αβδήρων!
Απίστευτο κι όμως αληθινό κι όπως μαθαίνω, κάθε χρόνο συμβαίνει αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με το Thrakitoday, το ποσόν των 5.275,22 ευρώ δαπανά κάθε 9 μήνες ο Δήμος Αβδήρων για τον καθαρισμό αυτοκινήτων με απευθείας ανάθεσή του στον Θεοδωρίδη Δ. Αντώνιου Πλυντήριο - Λιπαντήριο Αυτ/των για να... πλύνει εσωτερικά και εξωτερικά συνολικά 11 οχήματά του!!!!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο προϋπολογισμός λοιπόν για την ολοκλήρωση του καθαρισμού των οχημάτων έχει ως εξής:
1. Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων εσωτερικά  549,45€
2. Πλύσιμο χωματουργικού μηχανήματος με ζεστό νερό  2.560,50€
3. Πλύσιμο λοιπών μηχανημάτων έργου  1.178,85€
Σύνολο καθαρής αξίας 4.288,80 €
ΦΠΑ 23% 986.42 €
Γενικό σύνολο δαπάνης 5.275.22 €
-Τελικά λεφτά υπάρχουν στον Δήμο Αβδήρων. Νάναι καλά ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης!!!

ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΒΔΗΡΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
Γενισέα, 29-04-2013
Προς
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
 «ΜΑΧΗΤΗΣ»
Αγαπητέ εκδότα,
Σχετικά με το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεστε στον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Αβδήρων, θα ήθελα να σας επισημάνω τα εξής:
Κατ’ αρχάς δε πρόκειται για έναν απλό καθαρισμό αυτοκινήτων οικιακής χρήσης αλλά για οχήματα του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, χωματουργικών μηχανημάτων και μηχανημάτων έργων.
Που βρίσκεται λοιπόν το «απίθανο» όταν πραγματοποιείται βιολογικός καθαρισμός μια φορά κάθε μήνα σε οχήματα του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι που μεταφέρουν ασθενείς; Που βρίσκεται το «απίθανο» όταν  ένας Δήμος πράττει μια φορά το μήνα το αυτονόητο, δηλαδή, τη συντήρηση των μηχανημάτων του με καθαρισμό και λίπανση; Και που βρίσκεται το «απίθανο» που ανατίθεται η εργασία σε ιδιώτη, αφού ο Δήμος δε διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό;
Προφανώς –και σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια – θα πρέπει να θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία ασθενών, υπαλλήλων και δημοτών μας, θα πρέπει να αφήνουμε ρημαγμένα και χωρίς συντήρηση τα μηχανήματά έργου.

30 Απριλίου

Ω ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ

30 Απριλίου


*Καλό το ερώτημα… Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης κ. Ιγνατιάδης υπό ποια ιδιότητα προσκάλεσε στο τραπέζι με τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γιώργο Κύρτσο στο «Πέρασμα» τον Σταύρο Καρυπίδη; Υπό την ιδιότητα του… Νεοδημοκράτη που στηρίζει… Πούλιο, Φώτη Καραλίδη και Καραλευθέρη ή υπό την ιδιότητα του δημοσιογράφου, διότι ο άνθρωπος ηλεκτρολόγος είναι και δεν πρέπει να τον βάζουμε στα δύσκολα;
……
*Διότι με την προϋπόθεση αυτή, φρονώ ότι ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ θα έπρεπε απαραιτήτως να προσκαλέσει στο τραπέζι με τον κύριο Κύρτσο και τον ενταύθα εκπρόσωπο της… «Λαϊκής Δεξιάς» Στάμο Τριμίτζιο! Και για να συμπληρωθεί το καρέ, γιατί όχι και τον Μπάμπη Ευστρατίου;
……
*Βέβαια ένα «πουλάκι» μου είπε ότι ο Ιγνατιάδης δεν ήταν αυτός που έκανε το τραπέζι στο «Πέρασμα» αλλά το Επιμελητήριο Ξάνθης, οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο τον κύριο Καρυπίδη να προσκάλεσε εκεί ο κύριος Στέλιος Μωραίτης, προκειμένου να του… (από)δείξει την βαθιά εκτίμησή του γιατί βρίζει τον Μίχογλου και υποστηρίζει το ψηφοδέλτιο Ράπτη, Χατζηευαγγέλου, Μαρία Καραλευθέρη! Οπότε…
……
*Θυμηθείτε με ότι το καλύτερο «δώρο» στον Γιώργο Τσιτιρίδη με την άτυπη «ανακήρυξη» του Δημήτρη Γαλανόπουλου ως… υπαρχηγού του, το έκανε ο Βασίλης Τσολακίδης!
Ήταν άριστη η ιδέα του! Ουδείς άλλωστε αναντικατάστατος Γιώργο Παραστατίδη. Όβερ ελήφθη…
……
*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Κώστας Αντωνιάδης έκοψε τελικά από το ψηφοδέλτιό του τον Κυριάκο Κεσίσογλου, όταν όπως μαθαίνω το βράδυ της Παρασκευής άλλα του έλεγε και τον «κερνούσε» μέχρι και πίτσα…
……
*Και στο κάτω - κάτω της γραφής, σε τι υστερεί ο Κυριάκος Κεσίσογλου σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Αβδήρων;
-Τουλάχιστον κύριε Αντωνιάδη δεν βάζεις τους άλλους να ανεβαίνουν στο ανυψωτικό μηχάνημα του Δήμου Ξάνθης (γερανός) για να εισπράττει αυτός κάθε μήνα το επίδομα, να περνάει από την Τεχνική υπηρεσία να κάνει τα τηλέφωνά του και μετά να… φεύγει για καφέδες!
……
*Μέχρι και ειδικό έντυπο έκανε ο Μπένης στους εκ Δροσερού συμμετέχοντες στον συνδυασμό «συμμετέχω» υποψηφίους συμβούλους του και μάλιστα με έγχρωμες φωτογραφίες όλων πρώτη μούρη - πρώτη σελίδα…
……
*Τι υπόσχονται λοιπόν οι 4 Δροσερίτες του Μπένη μεταξύ των άλλων; Γυμνάσιο μέσα στο Δροσερό και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε οικογένειες που δεν υπάρχει!!!
Για το πρώτο άντε, θα τον βοηθήσουν τον κύριο Μπένη οι φίλοι του Σάββας Μελισσόπουλος και Φανουράκης…
Για το ηλεκτρικό ρεύμα όμως;

30 Απριλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

30 Απριλίου


*Μαθαίνω ότι ανεπανάληπτος ήταν ο μοναδικός ΡΩΜΑΝΟΣ τραγουδώντας το περασμένο Σάββατο στο Reina live και μάλιστα, συνοδεία τουμπερλέκι από τον δαιμόνιο Μάκη Αρίφογλου…
Έκαναν και οι δύο μαζί, άνω κάτω το μαγαζί!!!

*Θα το πάρει τελικά το κορίτσι ή δεν θα το πάρει ο Πόλυς Σαμπανίδης, το τρομερό παιδί της Διομήδειας;
Πάντως οι φωτογραφίες αυτό δείχνουν…Ότι δηλαδή το αίσθημα προχωράει και το ζευγάρι παραμένει αθεράπευτα ερωτευμένο! Οπότε…ζήτημα χρόνου είναι!

*Αποκλειστικό. Κι όπως μαθαίνω, ο τρομερός ΕΡΣΙΝ του VOX café bar που στη φωτογραφία  βλέπετε με μια ακόμη θαυμάστριά του, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων, με το ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων Κώστα Αντωνιάδη…
Καλή του επιτυχία..
….

*Στο σημείο αυτό ωστόσο να επισημάνω και κάτι «περίεργο»…Ότι δηλαδή ενώ ο Κυριάκος Κεσίσογλου είχε ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο Αντωνιάδης στο Δήμο Αβδήρων, τελικά αργά το βράδυ της Κυριακής όταν ο συνδυασμός πήγε Πρωτοδικείο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάνει…μεταδημότευση και αναγκαστικά αποκλείστηκε!!!
*Μα Κυριάκο αυτά δεν γίνονται την τελευταία ώρα…Τι είναι; Επιθεώρηση του Πάνου Παπαδόπουλου με την ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ και τα κείμενα λίγο πριν την…παράσταση; Έλεος…
….

*Ο έρωτας και ο «βήχας» τελικά δεν κρύβονται και το ομολογώ….Στο VOX bar είδα λοιπόν την μοναδική Σίσσυ με τον αγαπημένη της Θανάση και μάλιστα στη τρυφερή φάση που βλέπετε…
Οπότε και δίκαια σκέφτηκα ότι το «κεφάλαιο» του «συνοδού» τελείωσε για την Σίσσυ. Βλέπει μόνο μπροστά και πίσω δεν γυρνάει..
….

*Αυτή κι αν είναι φωτογραφία για καρποστάλ…Ο «Πύρρος» λοιπόν μαζί με τα δύο αστέρια του, την Αφροδίτη και την Δήμητρα…σε ένα όμορφο φωτογραφικό στιγμιότυπο.
….

*Αποχώρησε από το ελληνάδικο της Διομήδειας ο δημοφιλής d.j. Toris Papadimas αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάει στο μαγαζί να πιει ένα ποτό και να απολαύσει την μουσική του φίλου του d.j. Thanasis Loypo! Απόδειξη και η φωτογραφία με τους δύο d.j.
….

*Στο ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο έπιναν το ποτό τους απολαμβάνοντας την μουσική του Κώστα Σπυριάδη η όμορφη Κωνσταντίνα με την εκρηκτική φίλη της την Νάνσυ…

30 Απριλίου

SEE THROUGH

30 Απριλίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Καλό θέλει να κάνει στον Χρίστο Πούλιο ο Γ. Σιδηρόπουλος και τελικά…κακό του κάνει, γιατί ανοίγει «θέματα» που κάθε άλλο παρά βολεύουν στον υποψήφιο Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ αλλά και τον…φανατικό του υποστηριχτή κύριο Νικολόπουλο, αυτόν της Πολεοδομίας….
….
*Διάβασα για παράδειγμα χθες το παρακάτω σχόλιο του Σιδηρόπουλου για το συγχαρητήριο του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Σωτήρη Τσιακίρογλου στην ομάδα μπάσκετ  της Ασπίδας Ξάνθης, σχετικά με την άνοδό της στην Β’ Κατηγορία και απλά…μειδίασα!
Έγραψε λοιπόν ο Γ. Σιδηρόπουλος με πρωτοφανή εμπάθεια, νομίζοντας φυσικά ότι με τον τρόπο αυτό, προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες στον…Πούλιο!!!
«…δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε πόσο αστείο ήταν να βγει κάποιος και να δώσει συγχαρητήρια στην Ασπίδα για την άνοδο στο μπάσκετ όταν έχει παντελή απουσία από τα αθλητικά και δη από το μπάσκετ»!
-Συγνώμη κύριε Σιδηρόπουλε, τον ξέρετε τον κύριο Τσιακίρογλου κι αν έχει σχέση με τα αθλητικά και δη το μπάσκετ, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του;
….
*Αλλά κι από την άλλη, μια κι εσείς το κατέχετε τόσο το «αντικείμενο» του μπάσκετ όπως και ο φίλος σας κύριος Χρίστος Πούλιος…
-Μπορείτε να μας πείτε αφού ήταν τόσο άξιοι, γιατί «πούλησαν» την ομάδα Μπάσκετ της πόλης; Και κυρίως με τι οικονομικό τίμημα;
-Το ερώτημα φυσικά όχι μόνο για τον πρώην Πρόεδρο κ.Πούλιο αλλά και τους υποστηριχτές του Νίκο Νικολόπουλο, Παναγιώτη Σταυρακάρα κλπ
Και περιμένω φυσικά και την ανάλογη απάντηση, γιατί δεν είναι δυνατόν φυσικά να μιλάνε αυτοί οι κύριοι…
Που μόλις σταμάτησαν οι χορηγίες της ΚΡΑΤΙΚΗΣ-Συνεταιριστικής ΣΕΚΑΠ, έσπευσαν και το «ξεπούλησαν» το εν λειτουργία το «μαγαζί», μολονότι τα είχαν όλα τζάμπα στη Ξάνθη. Ακόμη και το «Φ. Αμοιρίδης»!
…..

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης διοργανώνει στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου        «Μάνος Χατζιδάκις» σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρα 16.30-21.00 ημερίδα με θέμα  «Διαχείριση κρίσιμων περιστατικών στο σχολικό περιβάλλον».
Την Ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν, Εκπαιδευτικοί και Γονείς κατά την κρίση τους.
Συνδιοργανωτές της ημερίδας είναι οι : Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών του Γ.Ν. Ξάνθης και τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων Π/θμιας & Δ/θμιας Εκ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης με την Συμμετοχή του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων.  
Ο Διοικητής του Γ.Ν. Ξάνθης  
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΣΧΟΥ

…….

Από 23:00 έως 07:00 το μειωμένο, νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ
Συνεχές ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ από 1ης Μαΐου
Με συνεχές ωράριο, από τις 11 το βράδυ ως τις 7 το πρωί, θα εφαρμόζεται από την προσεχή Πέμπτη, 1η Μαΐου, το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ, υπενθυμίζει η επιχείρηση με ανακοίνωσή της για όσους καταναλωτές κάνουν χρήση του μειωμένου τιμολογίου.
Το συνεχές ωράριο ισχύει για τη θερινή περίοδο (από 1ης Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου), ενώ το χειμώνα η μειωμένη χρέωση ισχύει και για δύο ώρες το μεσημέρι.
Η ΔΕΗ Α.Ε. υπενθυμίζει στους πελάτες της, που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένο - νυχτερινό), ότι για την καλοκαιρινή περίοδο, από 1ης Μαΐου 2014 έως 31ης Οκτωβρίου 2014, το συνεχές ωράριο θα ισχύει από 23:00 έως 07:00, όπως κάθε χρόνο.
Με τα ισχύοντα τιμολόγια της ΔΕΗ, το πάγιο για το νυχτερινό ρεύμα είναι 2 ευρώ το τετράμηνο και η χρέωση της ενέργειας είναι 0,06610 ευρώ ανά κιλοβατώρα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να ζητήσουν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από τα Καταστήματα της ΔΕΗ στην περιοχή τους ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ.

………………………

Διενέργεια αεροψεκασμού προνυμφοκτονίας  κουνουπιών
Στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών έτους 2014 θα πραγματοποιηθούν  αεροψεκασμοί προνυμφοκτονίας κουνουπιών, σε συνάρτηση με τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες, στην παραλιακή και παραβιστωνίδια ζώνη της Π.Ε Ξάνθης  την Τετάρτη 30-04-2014 και Πέμπτη  1-5-2014 και ώρα 06:30 πμ - 14:00 μμ.
 Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης των αεροψεκασμών, αυτοί θα ολοκληρωθούν την  Παρασκευή 2-5-2014, κατά τις ανωτέρω αναφερόμενες ώρες.
Η ημερομηνία πραγματοποίησης της δράσης ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες.

…………….


Συγχαρητήρια επιστολή Σ. Τσιακίρογλου για την άνοδο της Ασπίδας στο μπάσκετ
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Ξάνθης Σταυρούπολης, Σωτήρης Τσιακίρογλου και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης, συγχαίρουν την διοίκηση, τους προπονητές, τους φιλάθλους, ιδιαίτερα όμως τους παίκτες της ομάδας καλαθοσφαίρισης της «Ασπίδας – Ξάνθης» για τις διαδοχικές της ανόδους τα τελευταία χρόνια και την κατάκτηση ακόμη ενός μεγάλου στόχου, όπως η άνοδος στην Β! Εθνική κατηγορία.
Οι συνεχείς επιτυχίες της Ξανθιώτικης ομάδας καταδεικνύουν με τον πιο εμφαντικό τρόπο, ότι η σωστή οργάνωση, η επιμονή, το πάθος, η ομαδική δουλειά και η προσήλωση στους στόχους, μετουσιώνουν το όραμα σε πράξη και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. 
(Σ. Σ. Περιμένω συγχαρητήρια επιστολή κι από την επιστολή της παράταξης Πούλιου για την άνοδο της Ασπίδας στην Β΄ κατηγορία μπάσκετ, γιατί αν θυμάμαι καλά… «φίλοι και στενοί συνεργάτες» του πρώην Προέδρου της ομάδας μπάσκετ «Ξάνθη BF», έσπευσαν και … «ξεπούλησαν» την τότε κραταιά και στην Α’ Κατηγορία ομάδα μπάσκετ της Ξάνθης. Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε…).

…………….


Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με συνέντευξη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέλιου Κούλογλου, όπου αποκάλεσε την Π.Γ.Δ.Μ. ως «Μακεδονία», ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου δήλωσε τα εξής:

30 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

30 Απριλίου


Όσο λοιπόν κι αν κάποιοι καλοπληρωμένοι «παπαγάλοι» συνεχίζουν να συκοφαντούν ασύστολα, να φιμώνουν και να επιδιώκουν την περιθωριοποίηση και τον κοινωνικό αποκλεισμό του γιατρού και του συνδυασμού του, καταφέρνουν εντελώς το αντίθετο! Οι υπηρεσίες που προσπαθούν να προσφέρουν (με το αζημίωτο) στο κατεστημένο του Δήμου, μάλλον κακό θα τους κάνουν τελικά, γιατί ο κόσμος έχει αηδιάσει, έχει αναγουλιάσει και περιμένει την στιγμή να τους στείλει όλους αυτούς, μαζί με τους παπαγάλους τους στα αζήτητα!…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Δεν αναγούλιασε μόνο αλλά και θύμωσε ο κόσμος Τένη μου… Και θύμωσε πολύ!
…………………

Ήδη χάθηκε πολύτιμος καιρός από την ανικανότητα και την ανευθυνότητα του κυρίου Γιαννακίδη, του κυρίου Φώτη Καραλίδη και των συνεργατών τους.
Η πλήρης ανικανότητα του κυρίου Γιαννακίδη και του κυρίου Καραλίδη είχε ως αποτέλεσμα:, η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης να «καταντήσει» κλειστό club ημετέρων με  πρακτικές αδιαφάνειας και συμπεριφορές αλαζονείας και έπαρσης απέναντι σε όλους τους πολίτες, Χριστιανούς και μουσουλμάνους.
(Ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης στην ανοιχτή επιστολή του στον Ξανθιώτικο λαό)
-Όλα εδώ «πληρώνονται» όμως…
………
Σεμνά & Ταπεινά
*Προβλέπω ότι θα πολυσυζητηθεί έντονα σήμερα η ανοιχτή επιστολή του υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης (με το συνδυασμό του Γ. Παυλίδη) ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ.
-Όχι μόνο για το «αρχηγικό» πολιτικό της ύφος, αλλά και γιατί λέει τα πράγματα με το όνομά τους…
-Και ειδικότερα για τον σημερινό τοποθετημένο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη που αποτελεί και τον «αδύναμο» κρίκο της παράταξης Γιαννακίδη…
……
*Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης που το καλύτερο θα ήταν να μετονομαστεί σε Περιφερειακή Ενότητα…. κολλητών!! Και σίγουρα όχι όλων των Ξανθιωτών…
……
*Την ερχόμενη Παρασκευή 2 Μαϊου στις 19:30 στο Hotel Elisso γίνεται η Κεντρική Ομιλία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη  ΑΜ-Θ  Γιώργου Παυλίδη και η παρουσίαση του Ψηφοδελτίου Ξάνθης. .
«Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ήρθε η ώρα  για την επιλογή που εμπιστευόμαστε . Θα είμαστε όλοι εκεί. Παρασκευή 2 Μαϊου στις 19:30 στο ξενοδοχείο Elisso», αναφέρει και το σχετικό σποτάκι που άκουσα…
-Εμείς θα είμαστε όλοι εκεί…Οι  Στάμοι;
……
*Παππούς για 2η φορά έγινε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Κώστας Αντωνιάδης, αφού ο γιος του Χρήστος (μετά τον Ανέστη που προηγήθηκε) απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι! Μάλιστα η χαρά του είναι τέτοια, που δεν… «πιάνεται» τον τελευταίο καιρό!
…..

ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Σήμερα η παρουσίαση (17.00) του συνδυασμού Γιαννακίδη στη Ξάνθη
Σήμερα στις 5 το απόγευμα γίνεται η παρουσίαση του Περιφερειακού Συνδυασμού Γιαννακίδη. Αναλυτικά η πρόσκληση στον τύπο αναφέρει τα παρακάτω:
Σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 17:00 στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (Π) στην Ξάνθη, θα παρουσιαστεί ο συνδυασμός της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.
……

Ποιοι είναι οι… υποψήφιοι-συμμορίτες κ.Σιδηρόπουλε;;;
Δεν γνωρίζω ποιοι «υποψήφιοι Δήμαρχοι και σύμβουλοι» βόλταραν ή πήγαν στην έναρξη του Φεστιβάλ Μουσικών σχολείων, διάβασα όμως χθες σχόλιο του Σιδηρόπουλου που χαρακτήριζε κάποιους από αυτούς ότι είχαν την εμφάνιση… συμμορίας και… ταράχτηκα! Έγραψε λοιπόν ο συγκεκριμένος κύριος:
«Ότι οι υποψήφιοι που υπάρχουν είναι πολλοί είναι γεγονός. Ότι οι περισσότεροι έχουν παλαιοκομματικές αντιλήψεις είναι επίσης γνωστό. Αλλά μερικές φορές ξεπερνούν τα όρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έναρξη του Χατζιδάκειου. Κάποιοι επέλεξαν να πάνε σεμνά, να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να αποχωρήσουν. Κάποιοι ήταν τόσο προκλητικοί που στριφογύρισαν όλη το αμφιθέατρο πάνω-κάτω, αναστάτωσαν το κοινό και εξαφανίστηκαν μετά από 15 λεπτά, έχοντας την εικόνα συμμορίας. Ας μην μιλήσουμε παραπάνω, κάποια πράγματα έχουν και όρια»
-Άντε μίλα βρε Σιδηρόπουλε και πέστο… Διότι αν είναι να το «κρατάς» μέσα σου απειλώντας όπως σου έγραψε και η Βάσω Σιούτη, καλύτερα μη το γράφεις!!!

……………

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ:
Το γαϊτανάκι της αποτυχίας της Περιφέρειας ΑΜΘ και στην καθημερινότητα
Στο « γαϊτανάκι της αποτυχίας της Περιφέρειας ΑΜΘ και στην καθημερινότητα», αναφέρεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης αναφερόμενος στις πλημμύρες στα Τενάγη Καβάλας, αναφέροντας τα παρακάτω:
Την στιγμή που οι πολίτες ζητούν λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητάς τους,  η ανεπάρκεια της διοίκησης της περιφέρειας ΑΜΘ είναι ορατή σε όλα τα επίπεδα!

30 Απριλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

30 Απριλίου



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ… ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΝΗ!
Στην πρεμιέρα των εκδηλώσεων για το Χατζιδάκειο θεάθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο δημοτικό αμφιθέατρο ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης αλλά με το που είδε να κάθεται στη θέση του ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης, προτίμησε να καθίσει δύο θέσεις παραδίπλα του, προκειμένου να μην παρεξηγηθεί…
-Άλλωστε ήδη το περιβάλλον Δημαρχόπουλου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την στάση του Λάκη, θεωρώντας ότι στηρίζει… περισσότερο Μπένη (σ.σ. Και ειδικά στη περίπτωση Φιλίππου - Βέτας), ενώ παράπονα ακούει ο Δήμαρχος κι από άλλους υποψηφίους.
Οπότε, λογικό να λαμβάνει και ο ίδιος τα μέτρα του τουλάχιστον στις δημόσιες  εμφανίσεις του, ώστε να μην υπάρξουν κι άλλες παρεξηγήσεις…
(σ.σ. Σημειώνω ότι στην εκδήλωση του Δημοτικού Αμφιθεάτρου, ο Χρίστος Πούλιος κάθισε μια σειρά πίσω από τον Μπένη, προφανώς για να μην «ταυτιστεί» κι άλλο μαζί του, αλλά και για να πάρει από τώρα θέση στην…αντιπολίτευση).
….

ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ…
Το συζητάνε στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης αλλά και στην Τοπική κοινωνία ανοιχτά πλέον για τον Δημήτρη Σαλτούρο ότι είναι βουλευτής-πολιτικός με ημερομηνία λήξης, γεγονός που έχει αντιληφθεί και ο ίδιος και γι’ αυτό είναι ίσως τόσο αδιάφορος και για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για την Ξάνθη…
Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε στην Ξάνθη ένας νέος βουλευτής όπως ο Δημήτρης Σαλτούρος, να «πιάσει» «πάτο» σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να έχει στρέψει εναντίον του ακόμη και τους πιο φανατικούς υποστηριχτές του…
Ο ίδιος όμως μάλλον ήξερε περισσότερο από μας για τον εαυτό του, για να το έχει πάρει από τώρα απόφαση ότι δεν ξαναβλέπει Βουλή και να κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο…
(Σ.Σ. Για να δούμε… Θα αποτολμήσει να συνοδεύσει τον Μπένη στις δημόσιες εμφανίσεις του; Διότι ήδη εκτός των άλλων, το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη θυμίζει «καζάνι» που βράζει και τον «περιμένει» στη «γωνία»…)
…..

ΟΤΑΝ ΔΕΝ «ΤΡΑΒΑΕΙ» Ο ΑΡΧΗΓΟΣ…
Το συζητάν έντονα στη παράταξη του Χρίστου Πούλιου οι ίδιοι οι υποψήφιοί ότι, καθώς παρά τον αρχικό «ενθουσιασμό» κάθε μέρα που περνάει, τόσο «δυσκολεύει» η κατάσταση και υπάρχει έντονος φόβος ο συνδυασμός να μην πάει 2η Κυριακή…
-Δεν «τραβάει» ο Πούλιος, δεν τον θέλουν οι Ξανθιώτες, είναι αυτό που ακούς τελευταία στα στέκια για τον πρώην γεν. διευθυντή της ΣΕΒΑΘ και παράλληλα και εργολάβο…

29 Απριλίου

Τον πήραν "χαμπάρι" για τα καλά και στον ΣΥΡΙΖΑ τον δημοσιογράφο-εργολάβο της πόλης και άρχισαν να τον "κράζουν" στο FACE BOOK!

29 Απριλίου


Η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Βασιλική Αγοραστού "αδειάζει" εν ψυχρώ τον Γιάννη Σιδηρόπουλο για την "σπέκουλα" στον Φώτη Καραλίδη: Μαθαίνεις Γιάννη μου, μαθαίνεις....

Με ένα πραγματικά αιχμηρό σχόλιο στο FACE BOOK για την δημοσιογραφία Γ. Σιδηρόπουλου, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Βασιλική Αγοραστού "αδειάζει" άγαρμπα τον δημοσιογράφο-εργολάβο της πόλης για την προσπάθειά του να "διαφημίσει" το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και του Φ. Καραλίδη. Απολαύστε το σχόλιο, γιατί μάλλον ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη οτι "δεν μπορεί να εμπαίζει τη νοημοσύνη του κόσμου" παίζοντας σε δύο και τρία ταμπλό, προκειμένου να "εξυπηρετήσει" φυσικά και την δήθεν....αριστερή φυσιογνωμία του, αλλά και την πράσινη εξουσία της Περιφέρειας, της οποίας είναι "εκλεκτό" και αγαπημένο παιδί....
Το σχόλιο για της κυρίας Βασιλικής Αγοραστού παρακάτω:
Επειδή δημοσιογράφος της περιοχής, εμφανίζει το ψηφοδέλτιο Καραλίδη ως το πιο πολυσυλλεκτικό (ποτάμι δημαρ, ελιά , πασοκ, συριζα ) να τον διρθώσω σε δύο λάθη που του ξέφυγαν....
1. Σύριζα δεν έχει. Αν οι αριστεροί ψάλτες θεωρούνται σύριζα .....
2. Το ψηφοδέλτιο Καραλίδη έχει και DEB έχει και ΤΕΞ και ολίγον από Γκρίζους Λύκους....
Πάμε λοιπόν από την αρχή.
Το ψηφοδέλτιο Καραλίδη είναι το πιο πολυσυλλεκτικό (ποτάμι, δημαρ, ελιά, πασοκ, γκρίζοι λύκοι, DEB, ΤΕΞ...) δηλαδή ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα....Μαθαίνεις Γιάννη μου, μαθαίνεις ...... ..me Xanthileft Xanthileft
......
Καταθέσε τελικά ψηφοδέλτιο ο Σωτήρης Τσιακίρογλου!
Σε πείσμα όλων τελικά την Κυριακή το βράδυ κατέθεσε ψηφοδέλτιο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Σωτήρης Τσιακίρογου, δίνοντας απάντησε σε όλους τους λασπολόγους που επί σειρά μηνών έγραφαν οτι...δεν κατορθώσει να βρει υποψήφιους!!! 
Και τους λέγαμε τους κυρίους αυτούς μη βιάζεστε, διότι ο Σωτήρης θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο, ακόμη κι αν δεν πήρε χρίσμα απο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μας πίστευαν!!!
 ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Άρχισαν οι διαρροές στους συνδυασμούς μετά την επίσημη κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο κι όπως μαθαίνω, τουλάχιστον δύο υποψήφιοι του Συνδυασμού Τσακίρογλου με το που είδαν το όνομά τους στο επίσημο ψηφοδέλτιο, πήγαν στον "Αρχηγό" και δήλωσαν παραίτηση! Ήταν όμως αργά....
Έτσι θα είναι κανονικά στο ψηφοδέλτιο αλλά κομμάτι δύσκολο το βλέπω να ψηφίζουν και οι ίδιοι ακόμη τον εαυτό τους!
.....
*Το πλέον τραγελαφικό της ιστορίας...; Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αβδήρων Κώστα Αντωνιάδης (ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ" και Καλιαμπάκας (ΣΥΡΙΖΑ), στο Πρωτοδικείο διαπίστωσαν οτι είχαν τον ίδιο....υποψήφιο στα ψηφοδέλτιά τους!
Οπότε αναγκάστηκε ο Αντωνιάδης να τον "σβήσει" για να τον συμπεριλάβει στο δικό του ψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αβδήρων...
.....
*Επίσης η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της EGNATIA TV Ρένα Καραγιάννη, με το που το κανάλι την κάλεσε και της είπε "διακόπτεται" η συνεργασία μας, πήγε στον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο  Ιπποκράτη Καμαρίδη και του γνωστοποίησε επίσης την παραίτησή της απο την υποψηφιότητά της στο τοπικό Συμβούλιο Σταυρούπολης, διότι άλλως θα έχανε την δουλειά της. 
Και αναγκαστικά ο γιατρός ναι μεν αποδέχτηκε την παραίτησή της, αλλά δεν μπορούσε πλέον να κάνει τίποτα, αφού κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός και το όνομά της αναγκαστικά θα είναι στο ψηφοδέλτιο. 
.....
*Η συμπαθής Ρένα πάντως γνωστοποίησε και δημοσιοποίησε ήδη σε όλους τους φίλους οτι παραιτήθηκε απο το συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και δεν υποστηρίζει την υποψηφιότητά της για να είναι εντάξει. Οπότε, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε, ούτε η ίδια θα ψηφίσει τον εαυτό της, καταλογίζοντας ευθύνες σε αυτούς που την "ενέπλεξαν" στην όλη διαδικασία χωρίς αυτή να φταίει σε τίποτα.
Άντε Ρένα μου την άλλη φορά και υποψήφια βουλευτίνα...
...
*Φυσικά για όλα αυτά έχει την ευθύνη του και το Υπουργείο Εσωτερικών που την τελευταία στιγμή αύξησε κατά 30% τους υποψηφίους σε όλους τους συνδυασμούς κι έγινε...κουλουβάχατα! 
Απίστευτα δηλαδή πράγματα...που διηγώντας τα να κλαίς, αφού αναγκάστηκαν όλοι οι συνδυασμοί να "τρέχουν" απο τις 25 Απριλίου και μετά για να βρουν κι άλλους υποψηφίους για να συμπληρώσουν!!
.....
*Εκεί φυσικά που γίνεται ο χαμός του χαμού είναι με το Δροσερό που συνολικά θα έχει πάνω απο 40 υποψηφίους μόνο ο ΟΙΚΙΣΜΟΣ. Και οι Δροσερίτες δεν δίνουν ταυτότητα και δεν κατεβαίνουν χωρίς ανταλλάγματα...αυτό να λέγεται.
.......
*Περισσότερα φυσικά απο αύριο γιατί όλοι οι συνδυασμοί δεν ανακοίνωναν ονόματα για τον φόβο των...Ιουδαίων! Δηλαδή μην τους "φύγουν" πριν την ώρα τους...Ήδη κάποιοι απο τις εφημερίδςε έμαθαν οτι τελικά συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια, αφού έδωσαν ναι μεν ταυτότητα, στη συνέχεια όμως μετάνιωσαν και κάποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι δυστυχώς δεν συγκινήθηκαν καθόλου και τους έβαλαν με το ζόρισε αυτό.