*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

20 Δεκεμβρίου


*«Ποδοσφαιρικά» ξεκινάω τη στήλη μου σήμερα, αφού την Πέμπτη το βράδυ είδα στις κερκίδες του γηπέδου των Πηγαδίων πολλές… παρουσίες να παρακολουθούν τον θρίαμβο της SKODA Ξάνθη επί του Παναθηναϊκου με 4-2!
……

*Αυτή κι αν είναι φωτογραφία για σχολιασμό!
Ο παλαίμαχος αστέρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαραβάκος με τον κάμεραμαν του XANTHI Channel, Μίμη Μουρτζόπουλο (ο οποίος μου δήλωσε μεταξύ άλλων και ΠΑΟΚΤΣΗΣ), φωτογραφήθηκαν μαζί για έναν κοινό σκοπό!
-Να μοιρολογήσουν την διαδοχική ήττα των ομάδων τους από την φοβερή SKODA Ξάνθη!
-Περαστικά σας!
……

*Εξαφανισμένος από παντού ήταν ο γνωστός Απόστολος Μαλουσάρης και τον πέτυχα την Πέμπτη το βράδυ στις κερκίδες του γηπέδου των Πηγαδίων να παρακολουθεί το παιχνίδι!
-Προφανώς δεν θα είχε κάποιο live η φίλη του τραγουδίστρια Χριστίνα Μελελούδη γι’ αυτό προτίμησε το… γήπεδο!
……

*Με την αδελφή της την Τζανσέλ, είδα επίσης και την γνωστή πρώην αθλητικογράφο Ελβίνα, στον αγώνα της SKODA Ξάνθη με τον Παναθηναϊκό!
-Η Τζανσέλ μάλιστα «λάνσαρε» και το καινούριο της καπέλο που έκανε θραύση!
……

*Αυτός όμως που έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση στο γήπεδο, ήταν ο αθλητικογράφος και φανατικός υποστηρικτής της SKODA Ξάνθη, Δημήτρης Αντωνιάδης, που ξεσήκωσε στην κερκίδα τους «Xanthi Fans» με το νταούλι του, και τους προέτρεπε συνέχεια να φωνάζουν ρυθμικά το σύνθημα… «ΑΟΞάρα…. Ομαδάρα!».
……

*Για άλλη μία φορά βρέθηκε στο γήπεδο και στο πλευρό της ομάδας της SKODA Ξάνθη, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σταύρος Λαμπριάκος, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα με τον κολλητό του και πολύ καλό του φίλο, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας τον Γιάννη Παπαδημητρίου!
Ο Σταύρος ποτέ δεν έπαψε να αγαπάει τη SKODA Ξάνθη και τον τελευταίο καιρό το δείχνει έμπρακτά με τις συνεχείς παρουσίες του στο γήπεδο!
……

*Την ευκαιρία να σχολιάσουν το προβάδισμα της SKODA Ξάνθη επί του Παναθηναϊκού, είχαν στην ανάπαυλα του αγώνα, στο ημίχρονο, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ – SKODA Ξάνθη, Χριστόφορος Διαμαντής και ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, οι οποίοι στη λήξη του αγώνα πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη της ομάδας μας!
……

*Και κλείνω τη στήλη μου σήμερα με το υπέροχο ρεβεγιόν που διοργανώνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το ξενοδοχείο «Le Chalet» σε ένα μοναδικά ξεχωριστό περιβάλλον, με εξαιρετικές γεύσεις και εικόνες για να υποδεχτείτε τη Νέα Χρονιά.

Αξίζετε μια βραδιά “Le Chalet”».
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 25410 68511 - 15».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »