*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Δεκεμβρίου

Για ποιόν "Περιφερειάρχη" κάναμε αγώνα και βάλαμε το στήθος μπροστά....Απολαύστε τον άνθρωπο που όλα τα οφείλει στη Νέα Δημοκρατία, με υπερηφάνεια και χαρά δίπλα στον λαίκισμό!!!!!! !

22 Δεκεμβρίου


Ο Τσίπρας στον Έβρο: Παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΜΘ- Κριτική σε Σαμαρά, εν μέσω.... Γιώργο Παυλίδη και Λαμπάκη!
 
Τους βασικούς άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αλλά και το γενικότερο σχεδιασμός για τις πολύ πιθανές εκλογές του επόμενου διαστήματος, παρουσίασε από την Αλεξανδρούπολη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εν μέσω Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη που ελέω Νέας Δημοκρατίας οφείλει τα πάντα και φυσικά και τη σημερινή θέση του,  και Λαμπάκη, Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης!
Απολαύστε τους όλους μαζί! (Σ.Σ. Την φωτογραφία αφιερώνουμε στον!!  κόσμο της Νέας Δημοκρατίας,  στον βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό και φυσικά στους Αντώνη Σαμαρά και Δημήτρη Σταμάτη. Να τον «απολαμβάνουν» όλοι μαζί…Γιώργο μας έκανες όλους υπερήφανους (!), αλλά ευτυχώς, δεν είμαστε όλοι ίδιοι...Θα είχε γίνει ποτέ Περιφερειάρχης αυτός ο κύριος αν δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία κι όλοι εμείς οι......μαλ......που αγωνιστήκαμε για την εκλογή του;;; Δεν νοιώθω "ξεφτίλα" για σένα Γιώργο μου που με υπερηφάνεια ποζάρεις δίπλα στον λαϊκισμό.....αλλά για μας!!! Μόνο για μας...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »