*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Δεκεμβρίου

ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΠΙΔΗ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

20 Δεκεμβρίου


ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ!

*Μέχρι χθες πάντως (Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου), αν και είχαν ήδη παρέλθει 7 μέρες, ο ειδικός γραμματέας δεν είχε δώσει τα πρακτικά!
Αντίγραφα των συνταχθέντων πρακτικών των Γενικών Συνελεύσεων στις οποίες ήταν  παρόντες από το 2011 μέχρι την επίδοση της παρούσας, δηλαδή 12 Δεκεμβρίου 2104, ζήτησαν τρία μέλη της ΕΠΣ Ξάνθης και συγκεκριμένα οι Τριάντης Γεώργιος
Ελευθεριάδης Παναγιώτης & Καλεντερίδης Λάζαρος.
«Με την παρούσα αιτούμαστε να μας χορηγηθούν όλα τα παραπάνω πρακτικά των Γενικών Συνελεύσεων και οι αποφάσεις του Δ.Σ., εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επίδοση της παρούσας», αναφέρουν χαρακτηριστικά, ωστόσο μέχρι και χθες (Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου), αν και είχαν ήδη παρέλθει 7 μέρες, ο ειδικός γραμματέας δεν είχε δώσει τα πρακτικά!
....
ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Η επιστολή των 3 μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Τριάντη, Παναγιώτη Ελευθεριάδη και Λάζαρου Καλεντερίδη, αναφέρει τα παρακάτω:
Ξάνθη 12 Δεκεμβρίου 2014
«ΑΙΤΗΣΗ
Προς τον Ειδικό Γραμματέα
της Ε.Π.Σ. Ξάνθης
κ. Τσιμπίδη Ιωάννη
Όπως γνωρίζετε, οι υπογράφοντες είμαστε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ Ξάνθης από το 2011.
Σας παρακαλούμε να μας χορηγήσετε αντίγραφα όλων των πρακτικών που τηρήθηκαν επί των αποφάσεων που ελήφθησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο, του οποίου είμαστε άπαντες μέλη, από την αρχή της θητείας μας (2011) μέχρι την επίδοση της παρούσας, προκειμένου να διαπιστώσουμε εάν τα θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν επί αυτών των θεμάτων καταγράφηκαν στα πρακτικά.
Επίσης ζητούμε και αντίγραφα των συνταχθέντων πρακτικών των Γενικών Συνελεύσεων στις οποίες ήμασταν  παρόντες από το 2011 μέχρι την επίδοση της παρούσας.

Με την παρούσα αιτούμαστε να μας χορηγηθούν όλα τα παραπάνω πρακτικά των Γενικών Συνελεύσεων και οι αποφάσεις του Δ.Σ., εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επίδοση της παρούσας, καθώς, ως μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, έχουμε έννομο συμφέρον να λάβουμε γνώση των ανωτέρω και υποχρέωση  να λογοδοτήσουμε ενώπιον του συνόλου των μελών της Ένωσης για τυχόν ενέργειες που παρεκκλίνουν από τη νομιμότητα.
Με εκτίμηση
Τριάντης Γεώργιος
Ελευθεριάδης Παναγιώτης
Καλεντερίδης Λάζαρος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »