*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Δεκεμβρίου

Ω! Τι κόσμος μπαμπά!

20 Δεκεμβρίου


O σημερινός Δήμαρχος, είναι «υπόλογος» των πράξεων του συγκεκριμένου στενού του συνεργάτη και Εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου
Ο Χρήστος Μούρκας παρέλαβε έργο-καρότο του Δήμου Ξάνθης που δεν γνώριζε ότι ήταν... χωματουργικό και που βρίσκονταν!

*Θα πρέπει πλέον να αντέξουμε την υφιστάμενη κατάσταση! Ότι έχουμε έναν Δήμαρχο απεριορίστων δυνατοτήτων… με απαράμιλλα προσόντα!
….

*Που να μπορεί δυο μέρες την εβδομάδα να είναι στην Αθήνα για την ΚΕΔΕ (καθόλου παράξενο να γίνει και συχνός πελάτης του Κολωνάκι place, συν δύο εβδομάδες (τα Σαββατοκύριακα) να έχει αργία οπότε μένει υπόλοιπο τρεις μέρες….
Βάλε κανένα συμβούλιο, βάλε καμιά χορηγία στην επικοινωνιακή πολιτική της ΑΒ Βασιλόπουλος, τι έμεινε τελικά;
-Μα στο να παραλαμβάνει ως Πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής έργα των Τεχνικών Υπηρεσιών ο κύριος Χρήστος Μούρκας τα έργα του Δήμου Ξάνθης και να μη γνωρίζει…που βρίσκονται, διότι λέει, έχει εμπιστοσύνη στις... υπηρεσίες!!!
Απίστευτα δηλαδή πράγματα…
……
*Τουτέστιν ένα απλό ερώτημα του έκανε ο Δημήτρης Μπένης τον Μούρκα που «παρέλαβε» υποτίθεται το έργο ρωτώντας τον, έτσι απλά…
-Γνωρίζετε που βρίσκεται το συγκεκριμένο έργο, έχετε πάει ποτέ;
-Κι ο Μούρκας εκεί που υποτίθεται ότι γνώριζε, στη συνέχεια ομολόγησε ότι ναι μεν παρέλαβε, αλλά δεν γνώριζε τι… παρέλαβε!
Καθότι μιλούσε για «καρότο» κι η Μανά παρενέβη για να αποκαταστήσει την τάξη, διορθώνοντάς τον ότι  δεν επρόκειτο για δρόμο (αγροτικό των Κιμμερίων) που είχε σχέση με ασφαλτόστρωση, αλλά περί… χωματόδρομου!
Και άρα καρότο μηδέν!
-Διότι προηγουμένως ο Μούρκας βροντοφώναζε στο δημοτικό συμβούλιο, «δεν θα κάνω εγώ το καρότο!!!».
-Κάνει όμως τον υπογράφοντα για ένα έργο που δεν ξέρει καν που βρίσκεται αλλά και περί τίνος πρόκειται
……
*Υπενθυμίζω ότι στον συγκεκριμένο κύριο έδωσε αυξημένες αρμοδιότητες ο σημερινός Δήμαρχος του Δήμου… Πρότυπου κύριος Δημαρχόπουλος!
Με τη διαφορά ότι στη συνεδρίαση της Πέμπτης (δηλαδή χθες…), ο κύριος Μούρκας δεν αποδείχτηκε απλά ανεπαρκής, αλλά και επικίνδυνος, αφού αποκαλύφθηκε ότι αν και Πρόεδρος της Επιτροπής παραλαβής δημοτικών έργων, δεν γνωρίζει τι έργα… παραλαμβάνει!..
……
*Κάτι παρόμοιο δηλαδή με τον Χατζηευαγγέλλου και τους υπογράφοντες μηχανικούς και εργολάβους των «έργων» του, πολλά από τα οποία ήταν ανύπαρκτα! Και απλά εκδίδονταν τιμολόγια από κολλητούς του, όπως τουλάχιστον έντονα φημολογείται…
……
*Επί της ουσίας. Στην Αθήνα ήταν ο Δημαρχόπουλος κι έρχονταν να… «προλάβει» την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που μαζί με τον Πρόεδρό του έβαλε και πάλι ημέρα που έπαιζε η  Skoda  Ξάνθη στα Πηγάδια (Πέμπτη) για να «καθαρίσει» εύκολα με την αντιπολίτευση, πλην όμως…
-Του προέκυψε Μούρκας!!!
……
*Ο οποίος δεν εξέθεσε μόνο τον Δήμαρχο και την παράταξή του αλλά και τον Δήμο Ξάνθης, αφού ομολόγησε ότι ναι μεν έχει υπογράψει για την παραλαβή του συγκεκριμένου έργου (χωματουργικό αξίας 29.000 ευρώ στα Κιμμέρια), αλλά χωρίς να τα… ελέγξει και να τα δει, γιατί έχει λέει εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες!
-Έλεος! Γιατί αν ΔΗΜΟΣ Πρότυπο, δηλαδή Δήμος Δημαρχόπουλου είναι αυτός που ορίζει ο κύριος Μούρκας, τότε θα πρέπει να ελεγχθούν πάραυτα όλα τα έργα του Δήμου Ξάνθης! Τελεία και παύλα…
…….
*Τώρα κατά πόσο μπορεί ο σημερινός Δήμαρχος να πορευτεί με τον κάθε Μούρκα ή τον κάθε Τσέπελη., αυτό αφορά τον ίδιο…
Αν ωστόσο μετά την χθεσινή αναβολή του θέματος (κατόπιν παρέμβαση της κυρίας Αλεξίας Γκιρτζίκη που όπως λέγεται, δέχτηκε μήνυμα από τον Δημαρχόπουλο…), ο Δήμαρχος Ξάνθης δεν «απαλλάξει» των καθηκόντων του, τον «επικίνδυνο» κύριο Μούρκα, τότε είναι συνυπεύθυνος!
-Διότι εδώ και μήνες έχω ενημερώσει τον σημερινό Δήμαρχο για τις καταγγελίες μηχανικών σχετικά με τα τοπογραφικά που εκδίδει το γραφείο του κυρίου Μούρκα κι ότι για λόγους πολιτικής ηθικής όσο έχει τις σημερινές αρμοδιότητές του, θα πρέπει να σταματήσει αυτό!
-Πράγματα για τα οποία όπως μου είπαν οι ίδιοι μηχανικοί, είχαν ενημερώσει και τον πρώην Δήμαρχο Λάκη Στυλιανίδη! Ο οποίος «περιόρισε» ναι μεν τον Μούρκα, αλλά ο Δημαρχόπουλος λέει τον... αναβάθμισε σε Εντεταλμένο σύμβουλο, για λόγους που γνωρίζει καλύτερα ο ίδιος ή μάλλον και οι δυο τους!
……
*Τι κατάφερε ο Χρήστος Μούρκας με την χθεσινή εμφάνισή του στο δημοτικό συμβούλιο; Να εκθέσει και τον Δήμο και τον Δήμαρχο αλλά και την Τεχνική Υπηρεσία…
Αναγάγοντας τους Δημήτρη Μπένη και Ιπποκράτη Καμαρίδη και σύσσωμη την αντιπολίτευση, σε «ήρωες»!

-ΔΙΩΞΤΟΝ Δημαρχόπουλε, πριν σε εκθέσει ακόμη περισσότερο!
Εκτός κι αν είσαι γνώστης των πάντων και τους «κρατάς» στις συγκεκριμένες θέσεις, για λόγους που εσύ γνωρίζεις...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »