*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Δεκεμβρίου

Καταγγέλλει Διοίκηση ΕΠΣ Ξάνθης και Αρχιδιαιτητή, ζητάει έντιμο και αξιοκρατικό πρωτάθλημα

21 Δεκεμβρίου


ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ
 
Στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Κεραυνό Λευκόπετρας στις 14-12-2014 υπήρξε αναίτια κατά την άποψη μας διακοπή του αγώνα  από τον διαιτητή κ. Κωνσταντινίδη ο οποίος σε μια σύρραξη μεταξύ των  ποδοσφαιριστών και των 2 ομάδων μη μπορώντας να επιβάλει την τάξη αποφάσισε να το διακόψει.  Δυστυχώς  και  ενώ  θα  περιμέναμε  από  την  ΕΠΣ  Ξάνθης  να  ζητήσει  από  τον  νομίμως ορισθέντα από τον διαιτητή  παρατηρητή αγώνα,   την  έκθεσή του,  αυτή ενήργησε για ακόμη μια φορά κατά το δοκούν και τιμώρησε με πρόστιμο άτομο που φαίνεται να έχει δηλώσει ο διαιτητής ως βοηθό  πρώτων βοηθειών και μάλιστα χωρίς καν να του ζητηθεί να υπογράψει στο φύλλο αγώνος.
Δεν  πειράζει  έτσι  και  αλλιώς  εμείς  οι  παράγοντες  έχουμε  μάθει  να  πληρώνουμε  τόσα χρόνια από την τσέπη μας για να απολαμβάνουν άλλοι από το δικό μας χόμπι. Εξάλλου είναι συνηθισμένοι κάποιοι να μας εμπαίζουν οικονομικά όπως έγινε και πέρυσι που ενώ πληρώσαμε 200 ευρώ για ένσταση της ομάδας μας ακόμη και σήμερα δεν μας έχουν απαντήσει. Επίσης ο διαιτητής δεν ενημέρωσε πριν την έναρξη του αγώνα όπως ορίζει ο κανονισμός την αλλαγή του βοηθού προκαλώντας την οργή και των 2 ομάδων αλλά και αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για την λειτουργία του Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Ξάνθης αφού τα περισσότερα παράπονα και των δυο ομάδων προέρχονταν από τον συγκεκριμένο βοηθό.
Αλλά πώς να τιμωρήσουν διαιτητές όταν βρίσκονται υπό προστασία; 
Εμείς σαν σύλλογος προστατεύουμε διαιτητές, παράγοντες και ποδοσφαιριστές και όσο και αν κάποιοι νομίζουν ότι έτσι θα μας εκφοβίσουν ώστε να υποκύψουμε στις επιλογές τους έχουμε να δηλώσουμε ότι θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές μας για ένα πρωτάθλημα έντιμο και αξιοκρατικό.        
                                               ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.
                 Του Γυμναστικού συλλόγου ΔΟΞΑ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ
     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     
ΠΑΡΑΣΚΕΛΙΔΗΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ                           ΚΑΡΥΩΤΗ  ΧΡΥΣΟΥΛΑ


Τραυματίστηκε ελαφρά αστυνομικός σε καβγά στο δρόμο, έξω από ελληνάδικο-Δύο εναντίον ενός, ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυρες!
Ένας αστυνομικός της Ξάνθης που ήταν εκτός υπηρεσίας και διασκέδαζε με τον φίλο του, τραυματίστηκε μετά από επεισόδιο που έγινε στο δρόμο, έξω από ελληνάδικο ύστερα από παρεξήγηση που έγινε με έναν πελάτη μεταμεσονύκτιες ώρες του Σαββάτου προς Κυριακή. Ο αστυνομικός διασκέδασε εκτός υπηρεσίας στο συγκεκριμένο χώρο μαζί με φίλο του και χωρίς να γνωρίζει κανείς τον λόγο, παρεξηγήθηκε με έναν από παρέα τριών φίλων που διασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί.
Πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν ότι τα δύο άτομα αποφάσισαν να λύσουν τους «λογαριασμούς» τους έξω από  το μαγαζί όπου σημειώθηκε και το επεισόδιο, όταν οι δύο επετέθησαν στον έναν αλλά αυτός αν και κοντός (ύψος περίπου 1.55) κατάφερε να τους χαστουκίσει και να πάρει τον έλεγχο του καυγά. Ο αστυνομικός λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείου χωρίς κάτι το σοβαρό και λίγη ώρα μετά αποχώρησε. Είναι άγνωστο αν το θύμα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του δράστη ή αν το επεισόδιο έληξε μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις. Αυτόπτες μάρτυρες πάντως του επεισοδίου στο δρόμου λένε ότι οι δύο επετέθησαν φραστικά και έντονα στον ένα της παρέας κι αυτός ανταπέδωσε με δύο χαστούκια. Η αστυνομία δεν εξέδωσε πάντως δελτίο τύπου για το επεισόδιο, αφού θεωρείται ως «ιδιωτική» υπόθεση που διώκεται μόνο κατόπιν εγκλήσεως.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »