*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Δεκεμβρίου

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ: Η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές στις 25 Ιανουαρίου

20 Δεκεμβρίου


Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις στην Θράκη από το κόμμα «Τελεία»
-Συνέντευξη τύπου χθες στην Ξάνθη
Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα επισκέψεων στην ακριτική Θράκη από τον Απόστολο Γκλέτσο και τα στελέχη του κόμματος Τελεία που ξεκίνησε από την  Ορεστιάδα το πρωί της Πέμπτης και κατάληξε στη πόλη της Ξάνθης. Στη διάρκεια της ημέρας ο Πρόεδρος  της Τελείας  συναντήθηκε αρχικά με το Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη Βασίλειο  για να ενημερωθεί πάνω στα  προβλήματα του ακριτικού  Δήμου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα  όπου παρατέθηκαν και οι βασικές αρχές της Τελείας. Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν  επίσης με εργαζόμενους στα Κ.Τ.Ε.Λ,  τα Ραδιοταξί Ορεστιάδας και άλλους τοπικούς φορείς όπου δόθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων για τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Αργά το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στη Κομοτηνή και την Ξάνθη όπου ο Απόστολος Γκλέτσος συναντήθηκε με την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  καθώς  και τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης κ. Χρήστο Μέτιο όπου μέσα σε ευχάριστο κλίμα συζητήθηκαν  οι ιδιαιτερότητες της ακριτικής περιφέρειας και τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Μέτιος δήλωσε «Θέλουμε να πετύχετε  και να είστε και εσείς σύμμαχος της Θράκης και της Ακριτικής μας περιοχής , να στηρίξετε κάθε προσπάθεια που χρειάζεται ο τόπος μας». 

Χθες το πρωί ο κύριος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη τύπου σε ξενοδοχείο της Ξάνθης στα Περιφερειακά κανάλια EGNATIA tv & Xanthi channel, τονίζοντας ότι  «δεν αποκλείει τη κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπό άλλον Πρωθυπουργό. Δεν έχει όμως την ίδια άποψη για τον Αντώνη Σαμαρά, που τον προτιμά με την λογική του «μη χείρον βέλτιστο»! Επίσης δήλωσε ότι διαφωνεί με τον διαχωρισμό των κομμάτων σε μνημονιακά και αντιμνημονιακά, θεωρώντας ότι προέχει το νοικοκύρεμα της χώρας και η ομόνοια των Ελλήνων. Προέβλεψε τέλος, ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές στις 25 Ιανουαρίου».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »