*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

SEE THROUGH

30 Οκτωβρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Είναι πράγματι απίστευτοι ορισμένοι Ιθαγενείς δημοσιογράφοι με τις βλακείες και αρλούμπες που λένε στα τηλεοπτικά παράθυρα…
Οι οποίοι αν συνεχίσουν ακόμη λίγο, στο τέλος θα έχουμε πρυτάνεις της βλακείας και θα μπορούμε να εξάγουμε και το προϊόν τους στους άλλους Νομούς…
-Ποιος στη χάρη μας!
……
*Το πιο ωραίο ωστόσο είναι να διαβάζει κανείς τα γραπτά τους! Τα οποία βρίθουν τέτοιας κακής ανορθογραφίας, που πραγματικά είναι ν’ απορεί κανείς πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν και το θράσος να κρίνουν τους άλλους!
-Χώρια που βγαίνουν και τους τα λένε οι ίδιοι οι αναγνώστες τους στις ηλεκτρονικές τους σελίδες κι αντί οι πανήβλακες να καθίσουν να διαβάσουν και να βελτιωθούν λιγάκι, χαχανίζουν κι από πάνω, συνεχίζοντας να κάνουν τους ξύπνιους!
….
*Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι από αυτούς…λιβανίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Τσέπελη!
Αυτός τους «τάϊζε» τόσα χρόνια ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ με αναθέσεις, φακέλους κλπ και νομίζουν οι άνθρωποι ότι μπορεί να συνεχίσει εκείνα τα «πάρτυ» κι από τη νέα του θέση...
‘Όταν διαπιστώσουν ότι τα ωραία δεν διαρκούν και αιώνια και προσγειωθούν ακόμη περισσότερο στην νέα πραγματικότητα…
-Το πιο πιθανό να ξεκινήσουν να καθυβρίζουν τον νέο Πρόεδρο. Είναι κι αυτό μέσα στο σενάριο μετά την «λευκή» απεργία που ξεκίνησαν κάποιοι στην επιχείρηση…!
……..

Αγωνιστής ή όχι ο Γιώργος Κολλάρος, θα τον κρίνουν οι σύντροφοί του και συναγωνιστές στο ΠΑΜΕ και στο ΚΚΕ Ξάνθης. Όταν όμως τον ακούω να μιλάει στα δημοτικά συμβούλια με τέτοιο πάθος, άλλοτε υπέρ του Τσέπελη κι άλλοτε υπέρ της παράταξης του νυν Δημάρχου όπως έκανε και με τον πρώην, τότε απλά αναρωτιέμαι αν αντιλαμβάνεται πόσο συνεχίζει να εκτίθεται, άσχετα αν  τώρα πλέον απουσιάζει από τα έδρανα του νέου δημοτικού συμβουλίου ο Ηλίας Βασιλούδης για να συνεχίσει να τον «γκαζώνει» σαν 7ο αντιδήμαρχο και το… Δημαρχόπουλου…Από αυτήν την άποψη είναι τυχερός.
….

ΑΙΧΜΕΣ ΠΑΜΕ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
Συνέντευξη τύπου έδωσε η Γραμματεία Ν. Ξάνθης του ΠΑΜΕ το μεσημέρι της Δευτέρας μπροστά στην τελική ευθεία για το πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη.
Αφού παρουσιάστηκε η δράση του ΠΑΜΕ τοπικά σε αυτό το δίμηνο, ανακοινώθηκε:
Α) η πραγματοποίηση συναυλίας για την κάλυψη των εξόδων των λεωφορείων για την Αθήνα την Πέμπτη 30 Οκτώβρη στις 9 το βράδυ με τους Beetroots και ρεμπέτικο – λαϊκό σχήμα.
Β) η αναχώρηση λεωφορείων από Ξάνθη που θα γίνει στις 10 το βράδυ από την πλατεία Ελευθερίας
Ακόμη, έγινε αναφορά στη στάση των συνδικαλιστικών παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δημόσιο τομέα και τον φοιτητικό σύλλογο που είτε καταψηφίσανε  είτε ψηφίσανε λευκό στις συνεδριάσεις που γίνανε και τα συμπεράσματα που πρέπει να βγάλουν εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι από όσους στα λόγια μιλάνε για αγώνες και στην πράξη υπονομεύουν την ταξική ενότητα.
Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ
….

Μικρά
Μικρά
*Από την ανακοίνωση της Επιτροπής Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών Κ. Μακεδονίας, που σε λίγο καιρό θα κλείσουν τους σταθμούς με τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση: «Ο ανάδοχος πάροχος (σημ.: στον οποίον παραχωρήθηκε η εκμετάλλευση των συχνοτήτων) θα εισπράττει από τους περιφερειακούς σταθμούς της Κ. Μακεδονίας 612.000 ευρώ ετησίως και θα πληρώνει στο κράτος για τη χρήση των συχνοτήτων 21.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει για τους κυβερνώντες αξιοποίηση του δημοσίου αγαθού των συχνοτήτων;».
……
*Κι επειδή ελάχιστοι σταθμοί θα μπορέσουν να αντέξουν το υπερβολικό χαράτσι, θα μπορεί εύκολα πλέον να ελέγχονται οι εκπομπές, ώστε να μη ακούγονται πολλά-πολλά που δεν αρέσουν, σχολιάζει το Voria.gr. Είπε κανείς τίποτα;
……

Οι καταρρακτώδεις βροχές έκοψαν τα δρομολόγια του τρένου στην Αλεξανδρούπολη
Διεκόπησαν μέχρι νεωτέρας τα δρομολόγια με το τρένο στο τμήμα Αλεξανδρούπολη-Δίκαια, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη βροχόπτωση στον νομό Έβρου και συγκεκριμένα στα Μαράσια Έβρου.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι επιβάτες που κινούνται από και προς τα Δίκαια θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξανδρούπολης, μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής.
Συνεργεία βρίσκονται ήδη στα σημεία που παρουσιάζονται τα προβλήματα και εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Περισσότερες πληροφορίες στο επιβατικό κοινό παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr
…..

Εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης με ομιλητή τον Στρατηγό Γεώργιο Γεωργιάδη
Ο Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης διοργάνωσε χθες στις 9 το βράδυ στο Ξενοδοχείο Elisso, με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του Διοικητή της Περιφέρειας Κώστα Καρβούνη στη Ξάνθη, πανηγυρική εκδήλωση μετά κυριών, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ξάνθης, Υποστράτηγος Εν Αποστρατεία Κος Γεωργιάδης Γεώργιος ο οποίος ανέπτυξε το θέμα:«28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940»
Βιογραφικό Ομιλητή:

Ο κος Γεωργιάδης Γεώργιος γεννήθηκε το 19551 στην Αρχαία Ολυμπία του Νομού Ηλείας. Το 1970 εισήλθε στη Σχολή Ευελπίδων και αποφοίτησε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού του Μηχανικού το 1974. Υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις και μονάδες του Μηχανικού καθώς και σε διάφορα Επιτελεία Εσωτερικού και Εξωτερικού ( Δ΄Σώμα Στρατού, ΓΕΣ, ΓΕΕΘΑ, 1η Στρατιά και ΑFSOUTH στη Νάπολι της Ιταλίας). Το 2005 αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποστράτηγου. Είναι πτυχιούχος πολιτικός Μηχανικός του ΔΠΘ και άσκησε το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού από την αποστράτευσή του μέχρι και το 2011 όπου και ανέλαβε πρόεδρος του παραρτήματος Ξάνθης της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών. Είναι παντρεμένος με την Τίνα Παπαδημητρίου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »