*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Οκτωβρίου

SEE THROUGH

24 Οκτωβρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Σάρωσε χθες στις εκλογές της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και με την πρώτη, πήρε τις 251 ψήφους από τους 480 κερδίζοντας 16 έδρες.
Από χθες δηλαδή είναι ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και…άντε γεια Καμίνι και Μπουτάρη!
….
*Τουλάχιστον αν δεν μπορείς Πασχάλη Λύρατζη ν’ αλλάξεις τα πράγματα στο καρναβάλι και στις Γιορτές Π. Πόλης, με το….λες!
-Στην προχθεσινή Οργανωτική, περισσότερο μιλούσε η Αριστέα και λιγότερο ο νέος Πρόεδρος!
….
*Από τη μια βέβαια την συγχαίρω την «αφανή» Πρόεδρο των δύο κορυφαίων θεσμών, αφού όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει με Τσέπελη και Φανουράκη Πρόεδρο, αλλά και τον Λύρατζη όπως δείχνουν τα πράγματα…αυτή θα έχει και πάλι το γενικό κουμάντο!
…..
*Τι σημαίνει αυτό; Πέντε άρματα πέρσι ο Φανουράκης (και το ένα μεταχειρισμένο από την Πάτρα όπως αποκάλυψε κι ο κολλητός του Γ.Σ.), πέντε κι ο Πασχάλης! Κι όσο για τους καλλιτέχνες; Αυτούς που έφερνε πριν 5-6 χρόνια η Αριστέα, τους ίδιους θα ξαναφέρει και φέτος κι όλα καλά και όμορφα! Ζητωωωωω…
…..

Τροπολογία με την οποία ορίζεται ότι δεν μπορούν να παρακρατούνται κοινοτικές ενισχύσεις που σχετίζονται με τις εκτάσεις και τα ζώα και  καταβάλλονται στους αγρότες για την κάλυψη του κόστους παραγωγής προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την παραγωγική τους διαδικασία κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.
Η είδηση ωστόσο είναι ότι επί της ουσίας πρόκειται για τη μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου. Έμπαινε Γιώργο, έμπαινε!!! 
…………………

ΤO ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
Το Νοσοκομείο Ξάνθης δια των Τμημάτων Διατροφής - Διαιτολογίας και του ΚΕΦΙΑΠ (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της παχυσαρκίας, οργανώνει και πραγματοποιεί ομιλίες - παρουσιάσεις σε Δημοτικά Σχολεία - Γυμνάσια του Ν. Ξάνθης με αντίστοιχο περιεχόμενο ως ακόλουθως:
-Από το Τμήμα Διατροφής - Διαιτολογίας του Νοσοκομείου θα γίνουν ομιλίες στα 4ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Ξάνθης και στο Γυμνάσιο Πολύσιτου.
-Από το ΚΕΦΙΑΠ στο πλαίσιο του Προγράμματος « Κοινωνικό Σχολείο » θα γίνουν αντίστοιχες ομιλίες στα 1ο,13ο Δημοτικά Σχολεία Ξάνθης και στο 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης.
-Περισσότερες πληροφορίες και ενημερωτικά στοιχεία για την παχυσαρκία εν γένει έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου: (www.hosp-xanthi.gr).
Με εκτίμηση
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΣΧΟΥ
Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης  

……….

Μικρά
Μικρά
*Μαθαίνω ότι ο Θωμάς Μίχογλου, τον «κόντραρε» γερά τον Θανάση Ξυνίδη στην συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων , όταν είδε αντί να τον απαντάει στα ερωτήματά του ο Δημαρχόπουλος, να τον απαντάει ο πρώην ειδικός σύμβουλος του Χατζηευαγγέλου…
….
*Καλά εσύ μέχρι πρότινος τόσα έσερνες στον Δημαρχόπουλο και τώρα ξαφνικά έγινες…φίλος του και υπερασπιστής του; του είπε ο Θωμάς, υπενθυμίζοντάς του φυσικά την προηγούμενη ιδιότητά του στον Δήμο Τοπείρου…
….
*Και το προσωπικό μου σχόλιο: Εγώ από την αρχή διαφώνησα με τον Δημαρχόπουλο γράφοντας ότι «επεδίωξε να γίνει Πρόεδρος στον Σύνδεσμο για να στηρίξει το σύστημα Χατζηευαγγέλου…»!
Και φυσικά μόνο τυχαία δεν είναι η υποστήριξη που τυγχάνει τώρα από τον Ξυνίδη… 
…………..

Επιτέλους πέφτει η τιμή σε πετρέλαιο και βενζίνη
Όχι, δεν είναι κάποια κυβερνητική εξαγγελία που μένει στα χαρτιά, είναι η πραγματικότητα με βάση τις διεθνείς τιμές. Κάπως έτσι μετά από σχεδόν 2 χρόνια θα δούμε τιμές ως και κάτω από το ευρώ για το πετρέλαιο θέρμανσης και στη βενζίνη αρκετά κάτω από το 1,60 ευρώ το λίτροΣτα 80,50 δολάρια το βαρέλι έκλεισαν τα συμβόλαια διεθνώς τις προηγούμενες ημέρες, τιμή που είχαμε να δούμε από το καλοκαίρι του 2012.
Οι ενδείξεις οδηγούν παράγοντες της αγοράς στην εκτίμηση ότι η τιμές μπορεί να υποχωρήσουν κι άλλο.
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα και στην εσωτερική αγορά της Ελλάδας παρά τους υπέρογκους φόρους οι τιμές να πέσουν ακόμη πιο χαμηλά.
Σήμερα η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είναι από 0,99 ως 1,05 ευρώ το λίτρο, ενώ οι τιμές της απλής αμόλυβδης βενζίνης κυμαίνονται από 1,56 ως 1,63 ευρώ το λίτρο.
Με τις νέες μειωμένες τιμές στο αργό φαίνεται ότι θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες και τιμές κάτω από ένα ευρώ στο πετρέλαιο θέρμανσης ενώ η βενζίνη θα είναι ακόμη και στις ανώτερες τιμές της κάτω από το 1,60.
……………….

Έρευνα του ΣΔΟΕ: Πασίγνωστοι τραγουδιστές «φυγάδευσαν» από ένα εκατ. ευρώ στο εξωτερικό!
Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκονται δύο δημοφιλείς τραγουδιστές, οι οποίοι φέρονται να έβγαλαν σε περίοδο οικονομικής κρίσης ο καθένας τους από 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», και οι δύο κατέθεσαν τα χρήματα σε τράπεζες στη Γερμανία και για το λόγο αυτό έχουν κληθεί να προσκομίσουν στοιχεία ώστε να αποδείξουν με επίσημα έγγραφα από πού και πώς περιήλθαν στην κατοχή τους τα χρήματα που «φυγάδευσαν» στο εξωτερικό.

Αν βέβαια αποδείξουν ότι πρόκειται για χρήματα που είχαν νομίμως δηλωθεί και φορολογηθεί, τότε θα αποφύγουν την πρόσθεση φορολόγηση. Σε περίπτωση, όμως, που δεν προσέλθουν ή δεν δώσουν επαρκείς αποδείξεις, θα κινηθούν εναντίον τους όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι πρόκειται για έναν νεαρό τραγουδιστή, ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία, με πλούσια δισκογραφία αλλά και συχνές εμφανίσεις στα εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων. Ο δεύτερος ερμηνευτής έχει μακρά πορεία στον χώρο της μουσικής και με τα τραγούδια του έχουν μεγαλώσει γενιές.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »